Женени от пръв поглед

• 59 623
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
То експеримента е по сценарий ,ама дадат малко повече ..................

# 601
хааа ,тоя коментар ме разби  Laughing Laughing
ее то гаранция няма при никого кой колко време ще изтрае ,дори да не е в тв формат.

# 602
Определено ,разбрахме ,че Гери яко е впечатлила Георги.Ама дали са се наситили незнам .

# 603
  • SF
Ох... как сте ги наредили горките хорица. Тая е грозна, оная е тъпа, третата е и тъпа, и грозна...

А аз толкова много се радвах на сватбите и предаването. Усетих (част) от емоциите им и вълненията от неизвестното. Много съм впечатлена.
От темата очаквах да науча подробности около направата на това предаване. А то...
Тези хора са като нас, като сестрите ни и братята ни, като приятелите ни.

# 604
Коментарът е пуснат след първото предаване.тоя се е бъзикнал.те били женени от 21.01

# 605
Шушон, аз червивите ябълки ги познавам, без да ги опитвам Wink.

# 606
Определено ,разбрахме ,че Гери яко е впечатлила Георги.Ама дали са се наситили незнам .
Въпросът е не дали са се наситили, а дали са се пробвали.

# 607
Светлана на 16 февруари се е сложила във връзка .

Със Стефан ли е тази връзка - дълбоко се съмнявам. За другите ГГ си пасват според мен. АА са трагедия особено тя - преждевеменно влелчила се млада жена.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 19:13 от Mila_17

# 608
Съмнявам се ,че реално има сключен брак.Това е договор с много последствия.Ако единият почине другият му е наследник и т.н.Театър е церемонията а акт за брак едва ли има.В това съм убеден.

# 609
Е, какво толкова ? Аз не останах с впечатлението, че Стефан е по-голям капацитет Mr. Green .
Ми всъщност нищо. Аз не съм казала за Стефан, че е капацитет. Точно тези двамата са най-подходящи един за друг и по манталитет, и по акъл.  Grinning 

Дами ,според вас коя двойка е вкусила от меда  ,аз смятам Г-Г
Абсолютно не!  Naughty Този мъж, въпреки сухарските си нюанси, ми е особено симпатичен и просто усещам, че не би се изложил като ученик, дето жена не е виждал.

# 610
  • София
Аз пък се замислих дали не може някой от тези профили във фейсбук дето ги зяпаме да не е истински. Кво му пречи на някой да си направи бъзик с чужди снимки  newsm78

# 611
на мен не ми излезе нищо за светлана относно връзка.
Тая ..има нещо гнило в нея  newsm78
А дали имат хонорари или заради едната сватба ахахаха
ааа и 100% са се пробвали,няма начин

# 612
Съмнявам се ,че реално има сключен брак.Това е договор с много последствия.Ако единият почине другият му е наследник и т.н.Театър е церемонията а акт за брак едва ли има.В това съм убеден.
Мила тя се е преселила в казичене ,там преподава таебо и йога.

# 613
Аз пък се замислих дали не може някой от тези профили във фейсбук дето ги зяпаме да не е истински. Кво му пречи на някой да си направи бъзик с чужди снимки  newsm78
шоу

# 614
Тези хора клети са участници в риалити формат и не е реалистично очакването, че няма да бъдат обсъждани из целия Интернет. Те са там по свое желание, за да бъдат обсъждани. Ами, грозни и прости са повечето, какво от това? Предаването акцентира върху личностни качества и взаимоотношения, какво означава ""подробности от направата на предаването"?

Общи условия

Активация на акаунт