Женени от пръв поглед

• 59 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Ами...
Ако не беше така, щяха да заснемат сериите и да ги пуснат, след като е свършило всичко.
Но не. Подава се въдичката на опитните животинчета и после само се следят реакциите и коментарите. Тълпата иска това - готово, дава ѝ се. Тълпата очаква онова - хм, що пък да не ги изненадаме? И т.н.
Сценарият "се пише" в движение. "Младоженците" са просто участници в шоу, със съответните ползи за тях - хонорари или нещо друго, няма значение всъщност.
Обекти на "социалния експеримент" са само и единствено зрителите.  Simple Smile

# 631
90 процента Г и  Г са заедно

# 632
Според мен всичко е отдавна заснето  Peace
А бракове, наследства и тем подобни- всичко е уредено с договори най- вероятно

# 633
  • София
От това което четох като инфо за предаването сватбите са били в началото на февруари след което имат по 5 сдмици за опознаване и вземане на решение. Толкова е и времето до началото на излъчване на формата - 17.03. Без хората да ги знаят кои са и какви са младоженците е минало всичко, след което е започнало излъчването по телевизията.
Доколкото схванах ще ги дават на час по лъжичка(демек всеки вторник) до лятото.

# 634
Предаването не се заснема в движение, вече е свършен факт.

# 635
Хората все си мислят, че някой тях цака с топла бира и ги вкарва във филми. От това се е доразвила цялата световна конспирация. Crazy Laughing

# 636
Предаването не се заснема в движение, вече е свършен факт.
E разкажи ни края

# 637
Е, добре де, забравете какво съм писала.
Радвайте се и се наслаждавайте.  Hug

# 638
  • SF
Ами...
Ако не беше така, щяха да заснемат сериите и да ги пуснат, след като е свършило всичко.
Но не. Подава се въдичката на опитните животинчета и после само се следят реакциите и коментарите. Тълпата иска това - готово, дава ѝ се. Тълпата очаква онова - хм, що пък да не ги изненадаме? И т.н.
Сценарият "се пише" в движение. "Младоженците" са просто участници в шоу, със съответните ползи за тях - хонорари или нещо друго, няма значение всъщност.
Обекти на "социалния експеримент" са само и единствено зрителите.  Simple Smile

Аз като гледам каква единодушна тълпа сме... Много ще е лесно на сценаристите да ни пуснат следващия епизод според нашите очаквания.
Иначе всички сме част от експериментите. Експериментират с храни, лекарства, нови технологии... И сме зрители, и сме избиратели, и сме читатели ... Не ни откриваш топлата вода.
Аз лично искам да гледам интересни предавания по телевизията, ако имам мнение, да си го споделям, а който за каквото иска - моля! да го иползва! Ако е нещо много важно, ще претендирам за авторските права. Ако е мнение за тв риалити - от мене да мине. Ще си го ползват за каквото искат. Ако ще и за сценарий на следващия епизод. Най-много да се почувствам поласкана.

# 639
Бе и на мен нещо ми  са мъгляво конспиративни нещата. Вдъщност и тримата ми приличат на ирландски фермери  Rolling Eyes  Обаче ако бяха обявили  Г - за автотенекеджия  в семейна фирмичка, А - за Айпинещоси и С за строител - сигурна съм, че изведнъж А щеше да блесне с  класа, С да е  тъповат добряк, пък Г толкова да си може.  И при жените е подобно. Как пък се разбра кой с какъв интелект е само според  обявената професия. Аз особен интелект не надуших, но пък признавам, че от различната поносимост към алкохола, мога да направя изводи алфови и бетови...  Mr. Green От до тук показаното де  Whistling

# 640
# 641
Бе и на мен нещо ми  са мъгляво конспиративни нещата. Вдъщност и тримата ми приличат на ирландски фермери  Rolling Eyes  Обаче ако бяха обявили  Г - за автотенекеджия  в семейна фирмичка, А - за Айпинещоси и С за строител - сигурна съм, че изведнъж А щеше да блесне с  класа, С да е  тъповат добряк, пък Г толкова да си може.  И при жените е подобно. Как пък се разбра кой с какъв интелект е само според  обявената професия. Аз особен интелект не надуших, но пък признавам, че от различната поносимост към алкохола, мога да направя изводи алфови и бетови...  Mr. Green От до тук показаното де  Whistling

Фууу, разгеле. Една да отчете влиянието на алкохола при представянето на участниците.  Grinning
Някои видимо бяха вързали кънките, други се отърваха само със звезди в погледа.  Mr. Green

# 642
Здравейте и от мен.  Hug
Гледам че сте зачесали темата за алкохола  Laughing Атанасчо на вратата на хотелската стая беше гипс според мен  Mr. Green и Светлана изглеждаше дръпнала. На Г и Г или не им личеше, или са били прилични  Peace

# 643
Не виждам конфликт и точно с тези въпроси няма да седна да си мъча душата - нагласено ли е всичко, или не е. Не съм публиката на "Многострадална Геновева", все пак. Този екип от продуценти, режисьори, мачмейкъри, психиатри и психолози за какво е, ако идеята е била само да ни се покаже с любителска камера какво има да става с младите авантюристи.  hahaha

Предаването го приемам като това, което ми се предлага, нищо повече или по-малко. Представят се три различни семейства и е интересно да се гледа развитието на връзката между младоженците или "младоженците", както предпочитате. Ако щат, и десет години преди това да са си пили бирата заедно - все ми е едно.

Като заговорихте за алкохолец, вчера почти всички бяха с разфокусирани погледи, вярно е.  Laughing Ми то си е страшно, трябва подкрепление...

# 644
На мъжкото Г бая му светеше погледът, което помогна за разчупване на гипса.  Laughing
Така де, разликата между грозната и красивата жена е... Точно две ракии.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт