Женени от пръв поглед

• 59 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • SF
А защо трябва да предвиждат реакциите на публиката?

# 676
  • София
Хич не трябва да я предвиждат публиката. Достатъчно е да и пускат от време на време малко зрелище за поддържане на интереса. В крайна сметка целта е да се постигне определен медиен рейтинг, а другото са само средства.

Лично на мен цялото това разтегляне във времето хич не ми е по вкуса. Можеше примерно всяка седмица да представят историята на една двойка от начало до край, но май няма достатъчно мераклии и затова са го направили така.

# 677
Изчетох ви коментарите от началото до край.  
Участниците в предаването са много големи куражлии и авантюристи. Обаче са и смели, защото са се изправили с имената и такива, каквито са, пред цялото анонимно оплюващо мнозинство. Ма тоя бил грозен, оня тъп, третия селянин. Спрете се малко, бе хора.
Технически предаването не може да се направи от днес за утре. Естествено, че е трябвало да минат 5-те седмици от сватбите и продуцентите да знаят края на трите истории, за да направят епизодите. То си е наука как да манипулираш зрителите и какви кадри да показваш, за да държиш зрителския интерес. За всяка от трите двойки е имало самостоятелен екип, който ги е снимал денонощно през тия 5 седмици и след като се е разбрало  развитието на връзките са избрани кадрите и направени епизодите.
Непрекъснато се питате колко са седмиците и разни подобни неща. Ми напишете в чичко Гугъл темата и ще ви излезе първоначалното представяне на формата. Там всичко е казано.
Ако не сте обърнали внимание Гергана я показаха в края на втория епизод във файтон и за това тя сега си е сложила снимка с файтона в профила. Всеки от тях има железен договор с продуцентите и показва снимки от формата само след като те са минали в предаването.
Аз също съм любопитна за допълнителна информация за развитието на отношенията във връзките. Няма никакво значение кой колко е прост, учен, чалгаджия, интелигентен. Важното е този отсреща да те хареса такъв, какъвто си.
Имайте малко милост  към тези най-нормални хора в двойките.
На мен ми харесват всичките. И ги разбирам. Естествено, че ще си пийнат. Вие като че ли не сте пили, за да разчупите леда при запознаване. Хората продължават да се запознават случайно след няколко питиета и една луда нощ, което прераства в любов безкрай. И за тая работа не винаги е необходимо много време. По някога 5 седмици са колкото половин живот. Не сте ли срещали хора, които имате чувството че познавате от рождението си след първия час, прекаран заедно.
Чета ви заядливите коментари за Антония и за реакцията на Атанас. Че то момчето няма кой знае какво самочувствие и се беше притеснило до смърт, че няма него да го харесат. Антония-също. И за двамата беше невероятно облекчение, че насреща си видяха хора, като самите тях. И двамата са с ниско самочувствие и за това се отприщиха толкова много сдържани емоции.  Наско живее в студентско общежитие, Тони е в едно жилище с майка си и семействата на двете си сестри. В днешния безумен материален свят, където първо те преценяват по външен вид и каква кола караш, как мислите са се чувствали. Надявам се връзката им и бракът да е успешен за тях. Заслужават си го от всякъде.
Георги е с уникално чувство за хумор, но най-вероятно по него са се лепяли доста златотърсачки, защото на него и от космоса му личи, че има пари и е успял. А в същото време е най-нормален млад мъж и иска семейство. Не видяхте ли майка му и сестра му на сватбата - сърдечни и позитивни. За мен  сдържаността  му е маска, която  го пази. Гергана си е сдържана изобщо. Тя и майка й изглеждаше така. Сигурно  визията на интлигентността й ни я наслагаха, защото тя единствена беше с книга в ръка у дома си. Четеше "Ловецът на хвърчила" . Тази книга няма как да я четеш за развлечение или защото е модерна.
Много бих искала да са се намерили двамата в края на тези 5 седмици.
Светла беше много притеснена и за това изглеждаше като глътнала бастуна. Без семейството зад гърба си в тази авантюра се чудя как изобщо успя да се справи. Всяка булка се страхува от това как ще я приеме свекървата. А при нея това е умножено не на квадрат, на хиляда на квадрат. На нея сигурно й е писнало в малкия град да я смятат за стара мома и се е престрашила да се запише за формата. Мисля, че и тя и Стефан са по--различни от първоначалното впечатление, което създават. Надявам се да са един за друг.
Има една стара поговорка - човек до 25 се жени сам, до 30 го женят роднините му, а след 30-цялото село.
Та за тези 6-мата, форматът е цялото село. Дано да успеят да се влюбят един в друг.
На мен не ми пречи да науча нещо за всички тях предварително. Това няма да ми развали удоволствието от предаването. Но ще ми намали нетърпението и ще гледам по-спокойно пътя, който са извървели през тези 5 седмици и което ни предстои  да видим. Желая им успех, търпение и любов.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 10:55 от seti

# 678
  • Berlin
Аз наистина не разбрах защо масово се изписа, че А не харесал А в края на 1вия епизод, когато нищо такова не се видя или загатна дори. 

# 679
  • София
Злобеят хората. И аз не видях такова нещо.

# 680
seti, прекрасен пост   bouquet

# 681
seti ,най-накрая един истински позитивен пост,каквото всъщност е и самото предаване  Hug
Не разбирам защо винаги трябва да се оплюва и опорочава всичко,което е хубаво и интересно Sad
Темата е заприличала на клюкарник...
На мен също и трите двойки са ми много симпатични,въпреки че в началото имах повече симпатия към А-А.Но като цяло предаването е много свежо и любопитно за хора,които търсят сродна душа в живота.

# 682
seti, страхотен пост.  Peace

# 683
  • София
seti,много добре си го написала,но за съжаление тези, които трябва да вникнат в смисъла,няма да успеят.
ССФ е най-добрия психолог,с едно изречение те разгадава,що за човек си,ако пък те види на снимка,вече си прочетена книга за нея.Мнението й никога не е грешно,за това крайните мнения са задължителни.

# 684
Четеше "Ловецът на хвърчила" . Тази книга няма как да я четеш за развлечение или защото е модерна.
Съвсем лека вметка: тази книга се чете масово именно защото е модерна, което не означава, че не е добра. Що да не я побутнем пред камерата, хем да сме модерни, хем да се покажем, че четем.

Сериозно, какви са тези призиви за милост, търпение, доброта и любов? Кой каквото прецени, това ще пише. Тези хора са ходещи клишета, всеки от тях си има етикет, поставен от продуцентите. На първа страница в темата могат да се прочетат тези етикети. Когато си подписал договор, за да си ходещо клише в телевизора, ще трябва да приемаш всички, ама всички коментари по свой адрес.  Peace Ако си чувствително клише, не чети в Интернета.

Нима се очаква тема за личния живот на участници в риалити да не е клюкарник? Какво да е, "Референдум"?  Laughing

# 685
А и да попитам кога е станало ясно, че тази приличаща на ромска принцеса персона подплатена със силикон е интелигентна ?
Хаха, никога. Насадиха лекинко това мнение на драгия зрител и той взе да го повтаря като ехо, и да се самоубеждава, че е точно така. То много сериозен интелект се иска, за да станеш регионален мениджър в Ню Йоркър или H&M...
               .или знае в леглото на.      кой да легне

# 686
А и да попитам кога е станало ясно, че тази приличаща на ромска принцеса персона подплатена със силикон е интелигентна ?
Хаха, никога. Насадиха лекинко това мнение на драгия зрител и той взе да го повтаря като ехо, и да се самоубеждава, че е точно така. То много сериозен интелект се иска, за да станеш регионален мениджър в Ню Йоркър или H&M...
               .или знае в леглото на.      кой да легне

съгласна съм напълно и мен ме дразни тази титла регионален мениджър, голямата работа, ако дойде някоя по-оперена тази е излетяла от поста и какво е тогава , не споменаха за образование или подобно нещо, модна е от всякъде от нещото в устните до модната книга

# 687
  • Берлин
Сети, +1  Peace

# 688
Темата ви е станала много грозна.
Май,май така стана. Последните страници само чета...

# 689
съгласна съм напълно и мен ме дразни тази титла регионален мениджър, голямата работа, ако дойде някоя по-оперена тази е излетяла от поста и какво е тогава , не споменаха за образование или подобно нещо, модна е от всякъде от нещото в устните до модната книга

За регионален мениджър се изисква висше образование, така че не се притеснявай толкова за това Whistling . Пък и е нормално да е модна, едно от задълженията на мениджъра е да е в крак с новото.

Общи условия

Активация на акаунт