Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 897
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
 И аз към нея клоня повече, но тъй като няма да си я купуваме ние и гледам да се съобразя с цената. Все пак разликата между Ево и Хаук е около 500 лева. Голяма чуденка ми е  newsm78

# 151
  • София
aH~ , ние бяхме с Mutsy Evo, колата ни е тойота аурис, горе долу по същия начин изглежда като на снимката. може да се смести и на по-малко място, ако се свалят четирите гуми.

# 152
Borovinca, между двете марки просто няма нищо общо.
Доколкото разбрах от старите теми Хаук се славят като едни от количките с най-лошо качество. Аз те съветввм да не правиш компромис само, защото количката ще е подарък, за да не се окаже после да не си доволна и да купуваш друга. Ако има вариант, е по-добре според мен да ви дадат някаква сума и вие да доплатите от вас, за да не се притесняваш да натоварваш финансово този, който ще ви подари количката. Или пък се огледай за друга количка на по-ниска цена.

# 153
Суити, благодаря за отговора. Бих искала да те попитам какви други колички би ми предложила, тъй като не съм изобщо запозната с това кои са хубави и качествени. Благодаря предварително Simple Smile Долу горе гледам цената да е до 1000 лв., което пак ми се вижда много, но ...

# 154
е все пак сравняваш 2 колички, които са съвсем различен клас. Аз смея да твърдя, че ево-то в момента е една от най-най-добрите колички.

Аз не знам какво точно търсиш, но те съветвам да погледнеш някъде и Britax B Agile, Britax B Smart. Много ми харесаха, а и едната беше към 460 лв с лятна седалка. Докато се мотаех в магазина влезе една лелка, която много ги прехвали, защото имала такава.

Jane също са хубави колички, мисля, че са по-евтини. зависи и какво търсиш дали 3 в 1 или 2 в 1 или само лятна...??

# 155
Най-добре първо уточни какво търсиш като комплект - 2 в 1, 3 в 1, само седалка за над 6 месеца. С какви гуми искаш да е, килограми и т.н.
Иначе Евото е много хубава количка  Peace

# 156
 Гледам тези, които са 2 в 1, отделно ще си купя столче за кола така или иначе. Май ще е Евото Simple Smile Виждам, че  бамбарадамбара е с Ево. Можеш ли да споделиш мнение?

# 157
  • София
аз съм доволна от количката, единствения и недостатък е сенника, според мен.
ако трябва сега да купувам количка пак бих взела нея.

# 158
  • Anywhere
Borovinca, може да поледнеш и Xlander X- pulse едно- две момичета от темата скоро си купиха такава, хвалеха я и струва около 800 лв 2в1. Лека е, сенника е дълбок и са качествени.
Виж поста на 4стр. в темата от vitaminka

# 159
pretty shy , и тя доста ми хареса, но четох, че нямат наличност и се чака. Въпреки че сега като се замисля, не ми е проблем да чакам. Май чуденето ми ще е между тези две колички. За съжаление промоцията на Евото е до края на месеца, а аз още нищо не съм решила. Ужаааас  #2gunfire
 Благодаря ви много за мненията и съветите, момичета  Hug

# 160
  • София
Има я в наличност х-ландера, в Ново бебе, Касида, тук също - http://www.patilanci.bg/store?search=X+Pulse+

и  - тук

# 161
Аз къде съм гледала. Даже и хубав цвят има. Ами ако не изникне нещо друго май чуденката си остава между Евото и X - Lander. Отново Ви благодаря. Ако има нещо ще Ви пиша отново Simple Smile Много сте отзивчиви.

# 162
  • София
Здравейте,
в неделя имахме възможност с мъжа ми да отскочим до Лабиринт, за да видим този модел S-line. Бях се нагласила даже да си я купим, но останах разочарована Sad. На живо не ми хареса, коша за новородено на снимките изглежда супер, а същност ми е доста тромав. Тя цялата ми е една тромава и тежка. Най-много ме притесни начина по който се сваля коша от рамата. Струва ми се трудно и има  един като щифт, който така стърчи, ако се счупи съмнявам се да ми влиза в гаранцията. Ще ми кажат, че сама съм си го счупила. Механизмите са ми важни, защото пътуваме често и не искам това да ни създава проблеми за в бъдеще. И като цветове не ме впечатлиха. Разгледах Marsel и Zippy, но и на мъжа ми изобщо не му харесаха. Така, че окончателно се отказах от Adbor, ще търсим друго. Малко се отчаях, защото държа да е полска количка, искам да е маневрена и сигурна. И разбира се дизайна да ми харесва, все пак аз ще си я бутам.
По същия начин ние ходихме ноември на Бебемания, но като я видяхме на живо и двамата се отказахме, и от S line и от марката като цяло.

Или., аз съм имала Loola up, здрава, удобна, компактна, но за мен не е от най-маневрените колички.

Той и един колега на мъжа ми, с жена му по съвсем същият начин се отказаха от S-line. Според мен са доста прехвалени и затова се получава така. Аз продължавам с търсенето, набелязала съм някои модели. Ще споделя когато имам впечатления  Simple Smile

# 163

Със сигурност мога да те уверя, че няма по стабилна и сигурна количка от S-line. Механизмите й са много здрави и едва ли изобщо ще ти се наложи да стигаш до гаранция. А, относно гаранцията я направиха 2 + 1 години, което покрива всичко без спукана гума. Ползваме си я без проблем. А, захващането на коша е най-стабилно от това на всички нови модели, които гледам с едни 2 щифчета. Определено не е прехвалена, а за парите си напълно сигурна, красива, маневрена и удобна. Определено си заслужава парите и не бих се замислила и сега ако трябва пак бих си я купила. Все пак въпрос на личен поглед.

# 164
И аз съм си харесала S Line и Marsel,понеже това ми е горната граница за лимит в цената  Grinning Ако някой може да ми предложи и други модели за горе-долу същите пари, ще съм благодарна  Hug

А за тази количка, някакви мнения : http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-2v1-danco-retrus  newsm78
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт