Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
За пръв път я чувам, има още една в подобен ценови клас, по-скоро е на промоция в айко - https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=85635

https://www.youtube.com/watch?v=jJZkC2-m3fg

# 166
  • София

Със сигурност мога да те уверя, че няма по стабилна и сигурна количка от S-line. Механизмите й са много здрави и едва ли изобщо ще ти се наложи да стигаш до гаранция. А, относно гаранцията я направиха 2 + 1 години, което покрива всичко без спукана гума. Ползваме си я без проблем. А, захващането на коша е най-стабилно от това на всички нови модели, които гледам с едни 2 щифчета. Определено не е прехвалена, а за парите си напълно сигурна, красива, маневрена и удобна. Определено си заслужава парите и не бих се замислила и сега ако трябва пак бих си я купила. Все пак въпрос на личен поглед.

Здравей,
Аз от известно време следя темата и сега чак се решим да пиша в нея. Чела съм твойте коментари за модела и мога да кажа, че именно те ме накараха да се поинтересувам. Държа на мнението си за S-line. Може да не разбирам много от колички, но виждам, че профила ти е създаден само за да ги хвалиш колко са прекрасни!

# 167
boby_, аз също изобщо не харесвам S line. Не съм ползвала такава, изглеждат ми огромни, масивни и тежки. В началото, когато започвах да търся количка, попитах в магазина за тях.
Едната продавачка каза, че недоумявала защо това им били най-продаваните колички, а според нея "нищо не стрували", но били на мода в момента - точно такива, огромни.

След няколко месеца ходих пак в същия магазин да търся един модел на Coletto, но този път беше друга продавачка. Аз отново попитах контролния си въпрос за всеки магазин "Коя количка бихте ми препоръчали?"... Тази, втората продавачка смънка нещо и ме заведе при S line и ми каза само, че това е най-продаваният им модел. Беше нова и личеше, че нищо не разбира, дори не можеше да я сгъне.

# 168
  • София
Да и на мен ми стана интересно защо всички се вълнуват от Adbor. Внимателно проверих профила на Didi Wis и забелязах, че регистрaцията и е от преди два месеца, а е успяла да направи 50 коментара и познай: всички те са за това колко са страхотни Adbor - S-line, Marsel и т.н. Може да не разбирам от бебешки колички, но не съм тъпа. Сигурна съм, че рекламите в bgmamma се заплащат, така че би следвало да си платят.

# 169
  • София
boby_ може да докладваш на модератор.

# 170
не знам за нея, може пък наистина да е толкова впечатлена, но аз също се бях подвела по тези прекрасни мнения за Адбор колички и затова търсенето ми започна от тях, както и от Jane. Тези марки са най-хвалени онлайн в момента. И ако Jane наистина ми харесаха и изглеждат елегантно, леко и се сгъват добре .... то S line (с коша за новородено и сенника)  бяха почти високи колкото мен. С огромни гуми, не толкова евтини, че да привличат с цена.
Не знам, всеки си има мнение, аз лично от полските харесах Coletto и baby dezign (или Design baby). Разбира се не си купих, но прегледах доста марки колички. Категорично съм на мнение, че не трябва да се вярва сляпо на онлайн отзиви, а трябва количката да се пипне в магазин. Все пак не са малко пари и основното, което трябва да носи една количка е удобство, а за всеки удобството е различно.

# 171
  • София
Това е идеалния вариант - лично да видиш, пипнеш, пробваш... Не във всеки град е реално приложим, още повече за всички колички.

# 172
Именно. Освен това е ужасно трудно да се намерят магазините с всички мостри. Аз напоследък се разписах в темата, за да споделя опит, защото четох, ходих, издирвах колички, мостри и какво ли не.... за да намеря мострите обиколих сума ти магазини във Варна, София и Търново. Ужас просто Simple Smile как ме изтърпя ММ не знам  Laughing
Естествено оказа се, че колата си съм избрала много по-лесно от количката Simple SmileSimple Smile

# 173
  • Berlin
Макларъните ли са най- леките летни колички? Няколко модела гледах - 4кг са по описание, но ми идват скъпи. Другият ми вариант е една Мамас&Папас, която беше пусната по-назад -6.3кг, а съм харесала и една4.8кг. Laughing Малко ме притеснява, че всички са с малки колелета, дали ще се управляват добре? А са и двойни. Предубедена съм към този тип. Simple Smile

# 174
  • София

Аня♥♥♥ , можеш ли да споделих като натрупаш опит за Евото - интересува ме как е в колата, дали остава поне половин багажник примерно на една нормална кола? Намерих една снимка, но не пише в каква е колата  Rolling Eyes

Ние сме със ван и отделно имам друга количка, която си стои само в колата, така че не мога да съм ти много от полза. Мога да измеря шасито в сгънато състояние, защото сме сега с коша за новородено. Но, наистина се сгъва много компактно, аз съм фен на масивните и големи колички, от тези, които съм имала Мутси Ево-то се сгъва най-компактно.

# 175
  • Пловдив
бамбарадамбара , Аня♥♥♥ ,  благодаря за отзива за Ево-то. Малко по-тежка е от колкото ми се иска, но пък чета толкова хубави мнения за нея, а и чух лично хвалби от ползвали, така че тежината може да се преглътне за сметка на качеството, а и живот и здраве намерението ми е да я използвам 6-7-8 месеца максимум и да премина на чадърче.

Angel_Dust , понеже назад в темите видях ,че много хвалиш Сайбекс Калистото , може ли да ми кажеш като возия имаш ли наблюдения как е - сравнено с количките с по-големи гуми, дали е голяма друсалка се чудя . Допада ми като характеристики и единствено ме спира идеята, че на бебето може да не му е добре ако друса много през неравности. Кош за новородено задължително ще взимам ,независимо от количката..., 

# 176
  • София
Ами... има си амортисьори. Виждала съм/и бутала/ я в действие (на познатата ми) в парк, където реално е сравнително гладко. Обаче съм бутала 2 бр колички с по-малки гуми и доста по-неомекотена возия и проблем не съм имала, детето също... Имах преди това и една с доста едри гуми, но не помпащи, ми също толкова друсаше и тя.
Големи гуми също не знач меко возене, сега ако ще сравняваш с помпащи...е няма как да не е по-друскащо.
А истината е, че на бебетата друсането не им пречи. Сещам се за поне 2-3 майки, които специално ходеха да побутата количките малко по павирания участък, че да  ги успокоят и приспят по-бързо. Та не знам - виж я на живо и си прецени за теб.

# 177
Мами, кажете си мнението за Cam Combi Family. За момента съм се спряла на нея, но събирам мнения. Удиви ме това,че е лека, маневрена, посоката на седалката се променя и компактна при сгъване. Ще се радвам ако имате впечатления от тази количка Simple Smile

# 178
Аз съм са с Адбор Арт само с летен кош.Недостатък е обема и теглото,което в опредулен момент е доста.Но ако не ти се налага да я вдигаш или сгъваш често е идеална количка за тази цена.Сега ще си купвам лятна количка,но тук не намирам мнения за масовите по-евтини.Някак не мога да дам над 250лв за лятна количка.

# 179
Благодаря, mariq!
Но вчера мъжът ми я поръча в amazon.de, общо като цена излезе 642 лв., срокът на доставката ни е 31.03.-08.04. Дано да е сполучлив избор!

Може ли да дадеш мнение после, че не можах да намеря подробни отзиви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт