Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 899
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
И аз помолих за мнения за колички на средна цена,обаче никой не ме отразява... Пише се само за модели около 1000лв, а аз толкова не мога да дам  #Crazy

# 181
blondellinna до колко пари и долу горе какви изисквания имаш?

# 182
  • София
И аз помолих за мнения за колички на средна цена,обаче никой не ме отразява... Пише се само за модели около 1000лв, а аз толкова не мога да дам  #Crazy
E ти освен цената друго не си написала какво искаш, а пък от показаната количка... не знам аз не харесвам танкове, съответно не се заглеждам по такъв тип колички изобщо Wink

# 183
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Във Варна къде мога да видя и "пипна" Mutsy Evo?

# 184
  • Anywhere
Всеки си има предпочитания и бюджет, в който да се вмести. Аз не бих дала 1000 лв за количка, най- много 600. Но държа на качествена, доказала се количка. Затова ще търся малко ползвана, запазена количка. Гледам и в e-bay. Или ще си взема модулна система, например нова рама със седалка след 6м и ползван кош за новородено. Vitaminka направи така 580лв за нова количка+ 70лв за малко ползван кош.
Не държа количката ми да е от магазина  и има тоолкова много варианти, човек ако има желание. Но моя приятелка, която всеки момент ще роди си купи Babymax Tria за 390 лв от Хипото, като има намерение да я ползва 2г. Не виждам как ще стане. Не случайно цената на подобни марки е ниска- качеството е такова.  Whistling
Аз съм се спряла на Jane Muum Koos, Graco Evo, Xlander X- pulse и M&P Mylo. Всяка една от тях може да се намери в добро състояние за около 500 лв.
Това е личното ми мнение, можете да ме оплюете ако искате  Crazy

# 185
  • София
Аз също си купих Евото 2-ра употреба, от ибей. 1500лв за количка са много, ако се 'напънем' можем да ги отделим, но за мен са много пари. Упорито исках до един момент Абдор (особено десена с точките!), но предпочетох ползвано Мутси и изобщо не съжалявам!

# 186
pretty shy,  съвсем съгласна съм с теб. Аз бих предпочела по свястна марка втора ръка, отколкото по евтина от магазин. Има обаче мнооого хора които не купуват нищо ползвано за бебето.

# 187
  • Пловдив
Angel_Dust , благодаря. В нашия град потърсих, но се оказа че само един магазин я предлагат онлайн , а реално я нямат налична. Като отскочим до София ще я разгледам .

Количка втора употреба и аз бих купила и подкрепям напълно, дори се оглеждам ако изпадне нещо интересно да го грабна, някоя запазена и малко ползвана, избеляла тапицерия и надраскано шаси не бих взела в никакъв случай-като гледам какви изтормозени колички се продават лошо ми става   ooooh! . Има някои хора купуват изтормозено 3-та до 5-та употреба Стоке или Мима с одрана седалка , само и само за да се покажат,  това не бих го направила  Grinning  .

# 188
  • Berlin
Мхм и аз се мъча за мнения за летни колички, ама май само Макларъни се купуват тука.  Laughing

# 189
  • Anywhere
Мхм и аз се мъча за мнения за летни колички, ама май само Макларъни се купуват тука.  Laughing
Ти какво търсиш? На мен този тип колички не ми допада, особенно че нямат борд, трябва да се купи отделно Sad. С дъщеря ми имах Бертони Фокси, не беше качествена, постоянно завивах едни винтчета, но ми беше удобна, малката спеше добре в нея, имаше си снакс трей. И учудващо за количка за 100 лв изкара година и половина без проблеми, нито избеля, нито се разскърца. С второто бебе обаче ще търся нещо универсално, от началото до края да ми е удобна.

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 16:23 от pretty shy

# 190
  • София
Търси си лека до 200 лв...

abs - двойнитегуми не са проблем, стига да е добре направена количката, както единични, при некачествена количка съм виждала така разчепени, че едвам да върви... та това не е показател за мен, даже при по-малки гуми бих предпочела двойни.

Ако ти харесват например на живо чикотата (може да се разходиш и видиш) и би поръчала от чужбина има хубави намаления
http://www.amazon.co.uk/Chicco-London-Stroller-Red-Wave/dp/B006P … htweight+stroller

http://www.amazon.co.uk/Chicco-07060888500930-Liteway-Stroller-O … F7FETVTKJ2TPZJZZF
или мамас и папас
http://www.amazon.co.uk/Mamas-Papas-Kato%C2%B2-Buggy-Moss/dp/B00 … htweight+stroller
http://www.amazon.co.uk/Mamas-Papas-Buggy-Liner-Cover/dp/B00CAQ1 … htweight+stroller

обаче вече зависи и колко точно лека търсиш.

Пък ако искаш нещо съвсем просто и леко http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/chi … -snappy-mandarino нещо такова може да си вземеш, някога тези ги продаваха и в джъмбо на по-ниска цена от  стандартната по нашите магазини, сега не знам.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 20:15 от Angel_Dust

# 191
  • Berlin
Ще го помисля, ще ги огледам. На пръв поглед тези малки колеленца не ми вдъхват доверие. Simple Smile търся по-лека, че дундьо тежи. Simple Smile По-скоро от първия тип, но още не съм ходила да гледам на живо. За борда не съм се замисляла дали ще е задължителен.  newsm78 всъщност може би и да не е много тясна, но това сигурно с проба трябва да се провери.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 20:25 от abs

# 192
  • София
За борда - никакъв проблем не е да го няма.
Иначе руби на сайбекс е 5 кг, но тя е  над 200 и е напълно проста седалка и гумите наистина са й много малки.
Виж ги и на живо, с бебето, поне чикото е лесно да ги намериш, не знам с каква количка си  сега, но гумите не са чак някаква миниатюра.

# 193
Някой знае ли къде в София може да се види на живо Cybex Priam. Знам, че Рая Тойс са вносители и ходих до техен магазин и я нямат. Като попитах продавачката за модела ме изгледа сякаш й говоря на китайски. Каза само "Ние нямаме всичко дето има на сайта".  Ако някой случайно е гледал количката някъде, нека сподели, за да не обикалям всички техни магазини Simple Smile
 newsm78

# 194
Във Варна къде мога да видя и "пипна" Mutsy Evo?
Виждала съм я в Хиполенд в гранд мол. Дори в момента има и намаление http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/mut … romo-komplekt-exo

Общи условия

Активация на акаунт