Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Ха супер. Има ли някакъв сайт или трябва директно да попитам за ориентировъчна цена?! Тази Micralite я разгледах. Страхотна е и ще ми е сууууупер, на с кош за новородено и седалка излиза 1800 лв  #Crazy За съжаление надхвърля бюджета ни отвсякъде. Имам приятелка с такава, но друг модел. Ако вземем от нея зимния кош и намеря нещо втора употреба може и да стане.

# 391
  • Варна
и тук си дойдохме на въпроса -  Рошко е дистрибутор на Icandy Simple SmileSimple Smile Похвално е, че досега не им прави реклама, или поне не директно.

В интерес на истината не само на тази марка  Embarassed
Oтговорил съвсем коректно с няколко идеи на запитването.
В никакъв случай не желая да ги натрапвам.
Постарал съм се да няма линкове и текстове, дори съм скрил снимките.

iCandy са били рекламирани във форума и рекламата е била платена.  Wink

# 392
  • София
Здравейте,
Съпругата ми е бременна и след около 2 месеца ще ни е необходима количка, столче за кола и т.н. Започнах да се оглеждам за варианти, като критериите за количката са да е максимално лека с 4 големи колела, които да НЕ СЕ помпат.

Въпросите ми са:
1.   Може ли да се мине до към 4-5 месеца само с кошницата за кола + шаси и след това да се вземе по-лека и удобна лятна количка или задължително си трябва коша за новородено? Има ли кошници за кола, които да лягат напълно и да съвместяват 2-те неща?
(Разходките в парка ще са в 90% свързани с транспорт с колата до там, та затова питам)

2.   Препоръчайте ни лятна количка, кош за новородено и кошница за кола при посочените по-горе условия. За сега съм се насочил към следния списък - коя е най-читава и удачна:

А. Jane Muum Koos 2014:
(шаси) 6.6 кг.
(шаси със седалка) 8.9 кг.
(кош за новородено) 2.5 кг.
(кошница за кола) Koos 2.9 кг.

B. Graco EVO Trio:
(шаси) 6.5 кг.
(шаси със седалка) Graco Evo - 9.5 кг.
(кош за новородено) Graco Evo Carrycot - 4.75 kg.
(кошница за кола) 3.9 кг.

C. Peg-Perego BOOK PLUS POP-UP:
(шаси) 7.4 кг.
(шаси със седалка) седалка POP-UP 10.2 кг.
(кош за новородено) NAVETTA POP-UP 4.1 кг.
(кошница за кола) Primo Viaggio SL 3.8 кг.

Предварително Ви благодаря за компетентните отговори и отделеното време Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 12:39 от Uprising

# 393
# 394
  • Пловдив
Рошко,може ли и аз да те помоля за съвет Hug
Трябва ми ултра лека "лятна" количка,която при събиране да заема възможно най-малко място. Търся качество и удобство за детето без оглед за цената.

# 395
  • Варна
Рошко,може ли и аз да те помоля за съвет Hug
Трябва ми ултра лека "лятна" количка,която при събиране да заема възможно най-малко място. Търся качество и удобство за детето без оглед за цената.

Зависи от точните изисквания, но ако не държите седалка да се върти в двете посоки и да има напълно легнало положение, тогава моите 3 варианта:

Скрит текст:
BabyZen YoYo

Recaro Easylife

Mountain Buggy Nano

Ако държите държите седалка да се върти в двете посоки и да има напълно легнало положение, тогава моите 2 варианта:

Скрит текст:
Bugaboo Be

iCandy Raspberry

# 396
  • Пловдив
Благодаря сърдечно!! Още не съм решила дали да е в двете посоки..
Ще отидем с малката да пробваме и ще изберем. Май Yo Yo ще е нашата количка. Къде мога да я видя?
Още веднъж благодаря! Весели празници!

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 14:34 от armira

# 397
  • Варна
Къде мога да я видя?
Още веднъж благодаря! Весели празници!

Имате поща Simple Smile
Весели празници и на Вас!

# 398
Мами, ползвали ли сте количка на Cam Combi Family? Имате ли впечатления от тази количка?

# 399
  • гр.Пловдив
Мами, ползвали ли сте количка на Cam Combi Family? Имате ли впечатления от тази количка?

Не съм,но са пълни паянтови таралясници Mr. Green
На вид хващат окото,но много бързо се разтракват,пластмасата им е некачествена Crazy

# 400
Благодаря Теди Simple Smile

# 401
  • София
Аз имам Cam comby family, отгледах каката с нея, сега продължавам с малкия. Предимствата: голям и стабилен зимен кош, лесно се слага и маха, пере и пренася. Столчето за кола е добро. Лятната количка е широка и удобна. 
Недостатъци: малките гуми! Количката е създадена за равни терени. От дупките много тресе и наистина бързо се скапва шасито. И като цяло е тежка. Ако можех да сменя само гумите, бих си я ползвала още. Но, както писах няколко поста по-горе, сега издирвам идеалната лятна количка. Още чакам мнения!

# 402
  • гр.Пловдив
Аз имам Cam comby family, отгледах каката с нея, сега продължавам с малкия. Предимствата: голям и стабилен зимен кош, лесно се слага и маха, пере и пренася. Столчето за кола е добро. Лятната количка е широка и удобна. 
Недостатъци: малките гуми! Количката е създадена за равни терени. От дупките много тресе и наистина бързо се скапва шасито. И като цяло е тежка. Ако можех да сменя само гумите, бих си я ползвала още. Но, както писах няколко поста по-горе, сега издирвам идеалната лятна количка. Още чакам мнения!

Рошко е дал няколко варианта на летни колички,на мен много ми харесват Mr. Green

# 403
  • София
Да, и на мен ми харесват, но пак са с малки гуми.

# 404
  • Варна
Да, и на мен ми харесват, но пак са с малки гуми.

Няма как да са с много големи гуми и да са много леки. 
Гумите дори да са пълни с въздух пак тежат и то сериозно. Laughing
По принцип смятам, че размерът на гумите не е определящ, по - важни за проходимостта и маневреността (поне за мен) са наличието на амортисьори, лагери и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт