Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 576
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
от това, което виждам на снимките коша на тази количка не се обръща, а дръжката, което за мен е кофти, защото въртящите колела ще дойдат задни и ще се управлява трудно.

Не знам за тази количка специално как стоят нещата, но по принцип обръщащата се дръжка е голяяяяямо предимство. Предишната ми количка беше с такава и ми беше супер-удобно - духне вятър, пекне слънце, нещо друго се наложи - за секунди я обръщах. С бутането се свиква ако въртящите колела са отзад, не е проблем. За съжаление сегашните ми изисквания за количка не са съвместими с обръщане на дръжката иначе нямаше да се колебая...

# 721
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Пробвах триколка в магазина и определено ме отказа.
При вдигане за тротоар и т.н. ми се стори много нестабилна.Иначе са маневрени спор няма.
Но нямам желание всяко препядствие да я завъртам с гръб, че да кача две стъпала на задните гуми.
Затова според мен всеки да си пробва и да прецени.

# 722
Вече съм в седми месец и започнах да търся подходяща количка. Имам няколко въпроса от вас мами. Какво мислите за помпащите гуми? Може ли количката да е 2v1 и да не си купувам кош,а столче за кола, което е 0+ до 18м? Колко трябва да тежи цялата количката без бебето? http://baby.galix.bg/4198/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … D1%81%D0%B8%D0%BD
Харесала съм тази за сега. Мнения? Много ще съм Ви благодарна Simple Smile

# 723
За тази, която си показала 2в1 се има в предвид кош за новородено + седалка за след 6 месеца и БЕЗ столче за кола. Едва ли при нея ще е възможна друга конфигурация.

# 724
За тази, която си показала 2в1 се има в предвид кош за новородено + седалка за след 6 месеца и БЕЗ столче за кола. Едва ли при нея ще е възможна друга конфигурация.
Седалката е летния кош нали? А като кг и други неща, добра ли е?

# 725
По мое мнение кг не са от значение ако няма да ти се налага да я качваш по стълби. Според мен е най-добре да я видиш на живо и да прецениш дали е добра за теб. Иначе около 13 кг за такъв тип количка е идеално. Само не знам в посочените кг дали са включени гумите. Ако гумите са отделно ще дойде тежичка. Но нека някой по-наясно да каже. Аз нямам опит с такъв тип колички.

# 726
Да - седалката се води летен кош. Този по-мъничкият е за кола , но по-долу пише , че ако го искаш и него е на цена от 69лв.

# 727
Обикновено количките от този тип са в конфигурация 2 в 1 - кош за новородено и седалка 6+ месеца, а кошницата за кола е допълнителна опция. Кошниците са от 0 до 13кг.
Тези от 0 до 18кг мисля, че не могат да се монтират върху шасито на количката, а са само за кола.
За мен лично возенето в кошница продължително време не е хубаво. Ако не искаш кош за новородено, по-добре търси количка, която има седалка с пълно легнало положение. 

# 728
  • София
12-13 кг ти си преценяваш дали са добре или много, особено ако ще я дигаш, иначе не е от голямо значение, стига да е достатъчно маневрена.

Да, нищо не пречи вместо 0-13 да си вземеш 0-18 столче, НО имай предвид, че не всички са подходящи от новородено, част от тях  са реално за дете така...над 6 месеца, предивд легналата им позиция, разбира се, няма да се монтира на рамата на количката, което не е кой знае каква драма.

# 729
Много моля и аз за помощ.
Бихте ли ми казали добри ли са тези колички:
http://www.mothercare.com/Joie-Brisk-Stroller---Starburst/764898,default,pd.html
Чудя се между тази, Косато Супа и Чико Лайтуей.
Ако ми кажете по нещо за тези колички ще съм ви много благодарна  Hug

# 730
  • Пловдив
Някой наясно ли е дали за Sola city стават кошовете за новородено от Sola 2? Инфото, което откривам е , че за нея става само един единствен черен кош специално за нея. Също така има подложка за новородено , но тя постига ли напълно легнало положение, не можем да открием детайлна снимка в гугъл на самата подложка.

# 731
  • София
долната част е издадена, за да обере чупката
Скрит текст:

ето и с новородено, изглежда равно

Скрит текст:

# 732
Някой ползвал ли е такава количка http://kasida.bg/zippy-bebeshka-kolichka-natural-3-v-1-kafqva-47-28003.html ?  Припокрива ми критериите за количка. Интересува ме дали се сгъва лесно и дали е стабилна наистина както пише. Марката не ми е позната но и за първи път търся количка Simple Smile

# 733
относно ZIPPY И аз ще следя темата!Много ми харесва тази количка-висока и стабилна ми изглежда

# 734
И цената е поносима. Ще коментирам пак като я видя на живо. Още ми е рано за покупки(6ти м.), но като дойде време ще пиша. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт