Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Berlin
Старият Кам само с кош ли е??

# 376
  • София
Има и лятна, хубава, широка с два вида сенници, но след каката всичко е 😁 А и не харесвам малките колела.

# 377
  • София
Здравейте!
Колебая се между 2 колички и ви моля са споделите мнение за марките Tutek и Dada Paradiso (както положително, така и отрицателно-каквото и да е):
1) Tutek Grander Play http://rayatoys.com/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-% … r-Play-GPL1-15488
2) Dada Paradiso Watermelon http://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-watermelon-dada-paradiso-2015

За Tutek-а имам отстъпка и мога да го взема за 720 лв., та реално и двете са от един ценови клас..
Коя от двете колички бихте избрали и защо?
Благодаря на отзовалите се!

Аз също видях Dada Paradiso и съм очарована. Ходих да я видя веднага след като гледах Tutek и на мен определено ми се видя Dada Paradiso много по-лека от Tutek. А и Tutek ми се стори по-тромава. Само, че моят избор повече клони към жълтите точки

Видях и още една, която също много ми хареса и сега съм в голяма чуденка. Казва се Avenir на Retrus.  Това е клипа с ревюто и:
https://www.facebook.com/video.php?v=965105906840636&set=vb. … ype=2&theater

Много ми харесаха дамаските, особено на коша за новородено - бамбук и алое вера, а в матрака има слой кокос. Мисля, че това е много добре за бебето. Просто Dada Paradiso наистина ми е много красива, а дамаските макар и без алое също са много добри - 100 памук.
На този Avenir съм се спряла и много се колебая, а има и разлика в паричките, което също е от значение.

Не мога да реша, а трябва вече да действам, че то пролетта си дойде.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 18:20 от boby_

# 378

Може ли да ме насочите към количка с големи гуми, кош за новородено и кош 6м. +, бюджет до 900лв?

Моите критерии за избор на количка са горе-долу същите и избрах ето тази количка http://kasida.bg/camarelo-bebeshka-kolichka-camarelo-sevilla-2-v … e19-48-27511.html . Видях я на живо в магазина и се влюбих в нея, има всичко което търсих - огромен сенник с голяма зона за проветрение-при  летния кош покрива до крачетата и няма нужда от чадърче, страхотни амортисьори , пълно легнало положение  на гръбчето в летния кош като вътрешния му размер е цели 42 см, а и теглото за мен поне е приемливо - около 12-13 кг. Бутах я в магазина с товар вътре и честно казано е доста маневрена и се управлява с лекота. Поразрових се в руските сайтове и имаше много положителни мнения за нея, и в крайна сметка се спрях на нея, силно се надявам да не сбъркам в избора си, и ако някой има преки впечатления от тази количка ще съм ви много благодарна за мнение  Hug

# 379
РОШКО , Angel_Dust
Благодаря ви за помощта! Вече съм убедена в избора си!

# 380
Интересуват ме мнения за тази количка и за марката като цяло. Не ми е позната, не зная нищо за марката:
http://kasida.bg/product/32419/kombinirana-bebeshka-kolichka-cos … amingo-fling.html
Като цяло имам количка, която много харесвам (Jane Muum Matrix), но се чудя дали да не потърся нещо подходящо за пътувания. Като цяло виждам, че малко от леките "летни" колички имат напълно легнало положение, което ми е необходимо. Тази ме впечатли с дизайн, защото така или иначе тази покупка я приемам като глезотия. Но все пак държа да е маневрена и читава.
Също ако бихте препоръчали друга подходяща за пътуване и новородено количка съм отворена за предложения.

# 381
Здравейте, момичета и весели празници!
Аз имам време да мисля докато дойде време за купуване, но казуса ми е мялко сложен. Живот и здраве децата ми ще са с разлика по-малка от 2г. Синът ми обича да се вози на количка, но когато го пусна е напълно неконтролируем и бяга във всички посоки. Та ми е необходима количка за породени. Писала съм и в темата за породени, но търся мнение и съвет и от вас. Искам варианта, при който втория кош е под другия (при багажника). Искам баткото да е отдолу, тъй като ще го возя колкота да стигнем до площадката или детския кът. Освен това харесвам този вид колички, понеже втория кош може да се махне ако съм само с бебето (когато баткото е на ясла или с татко си).
За сега съм открила 3 варианта - все с недостатъци  Tired
1. Jane Twone - притеснява ме, че не е с помпащи гуми, а с 2 деца в количката сигурно няма да има бутане.
2. Phil and Teds Sport - въобще не ми допада вариянта за новородено. Първо, че е отдолу. Пък и когато сме без баткото...не знам как ще бъде.
3. TFK Joggster - най-ми допада като вариянт, но трябва да се вземе някакъв определен кош за новородено, за да може да се сложи допълнителната седалка. Този пък кош го няма никъде в бг (не знам дали не е спрян от производство). Мислих за варият с летния кош и порт бебе, но при напълно легнало положение май пак няма място за втората седалка...Всичко се купува отделно и ми е малко над бюджета, но съм склонна да взема нещо втора ръка.
Моля за други предложения или мнение за тези. кой ползвал, виждал, имал приятелка - всички ще ся ми от полза  Mr. Green
Благодаря ви предварително!!!!

# 382
  • на пясъка при черупките от миди
Бисквитка, от къде си? Видях в един магазин в София няколко варианта за породени но не съм сигурна в марката. Определено не беше нито една от споменатите от теб.

# 383
Фиоре, за съжаление съм от Бургас и въобще не знам къде ще мога да ги вида на живо....

# 384
  • на пясъка при черупките от миди
Ауу, ми то магазина го имало и в Бургас.
Ето този е: Бебемаркет
Това си е категорията за близнаци, но има такива които стават и за породени. В конкретика, това, което аз видях на място в магазина бяха едни по стари модели мисля, че на mutsy, но не ги виждам в сайта и понеже бяха стари модели бяха на доста намалени цени. Дано да ги има и в Бургас да видиш  Flutter

Весели празници  easter

# 385
  • Варна
Моля за други предложения или мнение за тези. кой ползвал, виждал, имал приятелка - всички ще ся ми от полза  Mr. Green
Благодаря ви предварително!!!!

4 варианта:

Скрит текст:
ABC Design Tandem

Micralite Twofold

iCandy Apple 2 Pear

iCandy Peach Blossom

Последните 3 се трансформират в единични варианти.

# 386
  • София
Бисквитке, аз за породени харесвам вариантите на бъгипод, може да разгледаш, ако ти допаднат като идея http://www.buggypod.com/wordpress/?post_type=product
Ако в момента не се вози детето може и да се свие към количката, с доста колички са съвместими, може в ютуб да видиш клипчета.
Аз лично никак не харесвам варианти едното дете да е в "багажника".

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 13:14 от Angel_Dust

# 387
  • Варна
Бисквитке, аз за породени харесвам вариантите на бъгипод, може да разгледаш, ако ти допаднат като идея http://www.buggypod.com/wordpress/?post_type=product

Трябва да се има предвид, че повечето от производителите на колички обаче не признават гаранциите ако на количките са поставяни бъгипод, тъй като конструкциите на количките не са изчислявани за такива натоварвания.

# 388
Рошко, благодаря за идеите. Тази Микралайт много ми харесва. До скоро ги нямаше в бг, сега ще ги търся. I candy ги има по доста сайтове, но никъде не намирам цени.
За  бъгипод като че ли не съм склонна. Вижда ми се много сложно да се качи и един бордюр. Може и да не е ама нещо съм скептична.
Сайта на бебемаркет го разгледах. Ще отида и до магазина да ги разпитам какви вариянти предлагат.

# 389
и тук си дойдохме на въпроса -  Рошко е дистрибутор на Icandy Simple SmileSimple Smile Похвално е, че досега не им прави реклама, или поне не директно.

Общи условия

Активация на акаунт