Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Да, ама при мен кошницата е Пег Перего. Продава се с отделна база (100 лв)
За по-големият стол Reversible (май беше до 18 месеца, не помня точно) продават друга база (около 250 лв)

Сложна история. Та само втората база на Пег Перего струва колкото цял стол на други марки...
Но благодарение на вас взех решение - ще си ползвам кошницата с коланите, а когато дойде време за стол ще взема някой хубав, но няма да е Пег Перего, за разнообразие.

# 421
  • Варна
Да, ама при мен кошницата е Пег Перего. Продава се с отделна база (100 лв)
За по-големият стол Reversible (май беше до 18 месеца, не помня точно) продават друга база (около 250 лв)

Сложна история. Та само втората база на Пег Перего струва колкото цял стол на други марки...
Но благодарение на вас взех решение - ще си ползвам кошницата с коланите, а когато дойде време за стол ще взема някой хубав, но няма да е Пег Перего, за разнообразие.

Нищо сложно няма.
Ако правилно си спомням:
По - големият стол може да бъде монтиран само на едната им база - тази с изофикс.
Базата на Пег Перего която е с цена към 100 лв. е аутофикс т.с. монтира се с коланите и по тази причина не може да се ползва със стола тъй като той и без нея си е монтира с колана Simple Smile

# 422
Здравейте! Кош за новородено на Mutsy Transporter може ли да се монтира на рама на Mutsy 4 Rider?

Имаме рамата от първото дете, а в момента не ме удовлетворяват цветовете, които се предлагат за Mutsy 4 Rider? Харесах цвят на Transporter, но пък в магазина го нямат наличен и не можем да пробваме рамата на 4 Rider с коша на Transporter.  #Cussing out

# 423
Момичета имам нужда от малко помощ. Поръчах си количка Mamas&Papas Sola. Обаче пропуснах да питам свалят ли се платнените части да се перат и как точно се свалят. Търсих из разни сайтове, но не мамерих нищо. Дори в онлайн магазини не пишат да се свалят. Другото, което ме притеснява са гумите. Момичето, от което я поръчах ми каза че не са помпащи и няма помпа, а пак в онлайн магазините пише че са помпащи. Моля някой ако има такава количка да сподели. За по конкретно става въпрос за този модел http://olx.bg/bebeshka-kolichka-mamas-and-papas-sola-denim-i58746644

# 424
Здравейте.
Някой да има впечатления от Mothercare Xtreme? И по-конкретно дали ще ми свърши работа за новородено. Тя си има чувалче, ако трябва и портбебе ще взема.
Като цяло искам количката да е с помпащи гуми. Харесват ми триколки, но не държа да е такава. Иска ми се седалката за 6+месеца да е широка. По принцип искам да има и кош за новородено. Тази mothercare ме впечатли с ниската си цена.

# 425
Здравейте мами,може ли отзиви за Бейби Дизайн Мини....Мерси!

# 426
  • София
Можете ли да ми препоръчате магазини в София, където могат да се видят наживо най-много модели колички. Благодаря!

# 427
Здравейте, момичета!
Какво е мнението ви за тази количка, че съм в голяма чуденка за количка? Очакваме бебо юли месец и от толкова четене и разглеждане тотално се обърках. Знам за сега, че искам да е с гол. гуми, кошът да е по-високо, че таткото е почти 1,90 м, да е що-годе лека-на 1-ви етаж съм и ще трябва да я нося по стълби и маневрена естествено.
http://detski-magazin.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-% … %D0%B0--7753.html

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 23:49 от mishoko

# 428
Здравейте,
бих искала да попитам някой знае ли каква е тази количка?  bouquet

# 429
  • Варна
Здравейте,
бих искала да попитам някой знае ли каква е тази количка?  bouquet

Bugaboo ако не се лъжа моделът е Cameleon

# 430
Много благодаря!  bouquet
А да питам, между нея и Куини Спиди коя е по-добра? Blush

# 431
  • София
Зависи какво искаш от една количка и на какви неща държиш.

# 432
  • гр.Пловдив
Много благодаря!  bouquet
А да питам, между нея и Куини Спиди коя е по-добра? Blush

Определено Куини Спиди Peace
И от към цена и от към качество не й отстъпва по абсолютно нищо.
На Бугабуто тъпата анатомична чупка е много грозна,тапицерията бързо избелява,ниска е и струва майка си и баща си..

# 433
Имам Куини Спиди и в момента го ползвам за второто ми дете. Много съм доволна от количката и ти я препоръчвам, но не съм съгласна с критиката към Бугабу. Едната ми лятна количка е на тази марка - и материите са хубави, и изработката като цяло.

Зависи какво очакваш от количката и с какъв бюджет разполагаш. За Спиди-то имай предвид, че е обемна. Сгъната и разгъната заема място. Не е от най-леките, но е много маневрена и върви много мазно, ако е здрава и запазена или чисто нова. Simple Smile

Надявам се Хамелеонът, който си показала на снимката, да е само с илюстративна цел и да не планираш да го купуваш, доста облъскан изглежда.

# 434
  • гр.Пловдив

Бугабуто е много предпочитана марка за отрочетата на  световните знаменистости,моля Angel Dust и Рошко
да се изкажат компетентно за модела Хамелеон,понеже аз на първо четене и хвърляне по един поглед на улицата не виждам нищо,ама абсолютно нищо приоритетно......само минуси Crazy

Общи условия

Активация на акаунт