Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ами вероятно защото е 2014 - за 2015 има нови цветове, тези са си останали в миналата година като производство и продажби, не е възмутително, че няма налични.

# 631
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
http://9plus.bg/products/strollers_acessories/jane/jane_muum_koos_2014/

Тук е показана точно този цвят. Обади се и питай могат ли да ти го доставят Simple Smile

# 632
  • Варна
Здравейте! Харесах си количка Jane Muum 2014  много лека и маневрена, друга не съм бутала такава, ползвал ли я е някой, и имате ли впечатления. Също съм си харесала цвят папая, но се оказа че никъде в софия е могат да ми я достават, как може такова нещо?
https://www.google.bg/search?q=jane+muum+papaya&biw=1280& … .html%3B800%3B600

Мога да помогна, ако желаете свържете се с мен на лични.

# 633
Благодаря Ви! Моделите на Jane Muum 2015 цветовете не са изобщо хубави, едни тъмни са. В магазините които питах даже казаха че и от 2015 даже нямат цветове, какво имат се питам. Аз от сайтове не искам да си поръчвам количка, защото нямам никакво доверие.

# 634
Здравейте, включвам се и аз с въпрос  Rolling Eyes моля някой от по-компетентните да сподели каква е разликата между Mamas&Papas Sola и Mamas&Papas Sola2, и също така къде в София може да се види наживо марката/модела - разбрах само за магазин Малечко.
Аа и също дали кош за новородено Sola2 би станал на шасито на Sola - на мен ми изглеждат еднакви шаситата, ноо.. моля да ми простите незапознатостта  Rolling Eyes
Благодаря преварително!  Embarassed

# 635
  • София
Как се казва този комбиниран кош, който става на столче за кола. Или ако може линк към него. Аз съм го пропуснала, а заглеждам Mutsy Evo u Transporter.

Именно Mutsy Traveller е столчето, благодаря на момичeтата, които писаха.
Мисля, че не е спряно от производство, зaщото гледам тук в разпечатания ценоразпис, който имам за модела iGo - "столче за кола Traveller - 557 лв".

Аз така и така имам по-стария вариант на шаси - Evo - тъй че не ми се иска да купувам чисто ново такова столче, вероятно ще го взема втора ръка. Но просто се чудех дали да си давам труда, или да купя отделен кош за новородено и отделно столче за кола до шест месеца...има ли нужда?

Още един въпрос - каква е разликата между летен и зимен кош?

Благодаря  bouquet

# 636
  • Варна
Аз така и така имам по-стария вариант на шаси - Evo - тъй че не ми се иска да купувам чисто ново такова столче, вероятно ще го взема втора ръка. Но просто се чудех дали да си давам труда, или да купя отделен кош за новородено и отделно столче за кола до шест месеца...има ли нужда?

Столчето за кола втора употреба не е най - доброто решение, като се има предид, че от него се очаква да спасява човешки живот

Още един въпрос - каква е разликата между летен и зимен кош?

Няма летен и зимен кош, така ги наричат в България, но всъщност се има предвид кош за новородено и седалка за след 6 месеца (или изобщо седящата част на количката).

# 637
Днес ходих да видя на живо Mutsy Evo u Jane Muum. Бях останала с впечатлението, че evo-то е по-добрият модел, а като я видях една огромна ми се стори със зимния кош и една тежка. Определено Jane беше по-маневрена и по-лека за бутане. Направо се разочаровах от това Mutsy. Jane много ми хареса, въпреки че бях скептично настроена към нея. Пробвах я със сина си в нея (13 кг) и беше добре. Пробвах и Jane Rider. Тя ми хареса още повече, но исках да попитам дали сте я срещали само със седалка за след 6 м, а не 2в1. Една приятелка може да ми даде кош matrix, а той доста оскъпява цената. Та смятам да взема Rider или Muum само със седалка за 6м+. Muum се намира по сайтовете, макар и в малко десени, но Rider не можах да я намеря.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 09:23 от Biskvitka87

# 638
  • София
Има Mutsy Rider има и Jane  Rider ти коя си си харесала точно, че не стана ясно, с този матрикс в следващото изречение.
Mutsy - си се продават на елементи, така да се каже и няма да е проблем.
Jane май само по чужди сайтове съм гледала самостоятелна... може да се обадиш на адриа като вносители да ги питаш има ли вариант без кош да си я купиш.
Всъщност намирам в ян бибиян, но там са по принцип доста завишени цените и не знам има ли сметка
http://www.ianbibian.com/detska-kolichka-jane-rider-flame

Като подобен, малко по-евтин вариант може да разгледаш Jane Epic
http://www.adria.bg/bg/pr/epik-matriks-2015-lcb.html
http://www.adria.bg/bg/pr/epik-2v1-nano-Ybb.html
има и един такъв вариант http://www.adria.bg/bg/pr/veer-3v1-limitirana-gcb.html

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 09:21 от Angel_Dust

# 639
Оооо, да! Аз съм объркала. Говоря за Jane Rider. Тук в магазина Jane Rider 2в1 с кош matrix беше 1290 лв, така че офертата на Ян Бибиян е без коментар. Epic не ми допада понеже е с по-малки гуми. За тази veep ми обясниха, че е с шаси на muum и просто десените са лимитирани.
Ще се обадя на Адриа да питам за rider. Иначе вариант остава Muum, нея я има само със седалка и цената е -400лв, когато е без matrix.

# 640
  • София
Здравейте, включвам се и аз с въпрос  Rolling Eyes моля някой от по-компетентните да сподели каква е разликата между Mamas&Papas Sola и Mamas&Papas Sola2, и също така къде в София може да се види наживо марката/модела - разбрах само за магазин Малечко.
Аа и също дали кош за новородено Sola2 би станал на шасито на Sola - на мен ми изглеждат еднакви шаситата, ноо.. моля да ми простите незапознатостта  Rolling Eyes
Благодаря преварително!  Embarassed

Здравей,
тъй като скоро се сдобих с количка Sola2, мога да кажа разликите, които ми обясниха в магазина Малечко.
Sola2 количка има пълно легнало положение на коша, разбирай седалката която е дават след 6тия месец, което аз намирам за голям плюс и отпадане на закупуване на кош за новородено- особено за лятно бебе. При Сола нямаш пълно легнало има извивка седалката и не може да се ползва за навородено.
При Солата гумите мисля, че са помпащи,при Сола 2 не са. Тук вече не знам за мен няма толкоз голямо значение, казват че помпащите се пукали нямам опит с тях. С първото си дете каката имах количка отново с непомпащи и бях много доволна от нея,единствено беше тежичка ABC design 3 TEc.
Иначе, да като цяло доста си приличат на вид, но имат разлики..... особено пък сега новите модели 2015 са толкова свежи и приятни на цветове, но и цените са им ги вдигнали.
Иначе ние купихме тази за момченце, естествено не на тази цена. Все още обаче не съм е ползвала, живот и здраве следващия месец ще мога да дам допълнителна информация. Иначе е лека, маневрена и здрава количка, поне от това което съм чела като мнения и това което можах да опитам в магазина. Laughing Laughing
http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … 20Black%20Chevron

Joy
В магазина на живо много добре, ще ти обяснят за кошчетата, момчетата са много любезни и обясняват добре. Peace За друг магазин не знам, но те са вносители, все пак може още някой да знае....

# 641
Здравейте Simple Smile

Имам един такъв въпрос - можете ли да ми препоръчате количка, която да не е от полските (бебе дизайн, ретрус, еспиро), но да е подобна на тях по функции и в диапазона 600-900лв? Всичко, което гледах до тук с подобна конфигурация надхвърля 1000лв, а това вече ми идва скъпичко...

# 642
Някой има ли преки впечатления от Hauck Shopper Easyfold?

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/72708

# 643
Здравейте, включвам се и аз с въпрос  Rolling Eyes моля някой от по-компетентните да сподели каква е разликата между Mamas&Papas Sola и Mamas&Papas Sola2, и също така къде в София може да се види наживо марката/модела - разбрах само за магазин Малечко.
Аа и също дали кош за новородено Sola2 би станал на шасито на Sola - на мен ми изглеждат еднакви шаситата, ноо.. моля да ми простите незапознатостта  Rolling Eyes
Благодаря преварително!  Embarassed

Здравей,
тъй като скоро се сдобих с количка Sola2, мога да кажа разликите, които ми обясниха в магазина Малечко.
Sola2 количка има пълно легнало положение на коша, разбирай седалката която е дават след 6тия месец, което аз намирам за голям плюс и отпадане на закупуване на кош за новородено- особено за лятно бебе. При Сола нямаш пълно легнало има извивка седалката и не може да се ползва за навородено.
При Солата гумите мисля, че са помпащи,при Сола 2 не са. Тук вече не знам за мен няма толкоз голямо значение, казват че помпащите се пукали нямам опит с тях. С първото си дете каката имах количка отново с непомпащи и бях много доволна от нея,единствено беше тежичка ABC design 3 TEc.
Иначе, да като цяло доста си приличат на вид, но имат разлики..... особено пък сега новите модели 2015 са толкова свежи и приятни на цветове, но и цените са им ги вдигнали.
Иначе ние купихме тази за момченце, естествено не на тази цена. Все още обаче не съм е ползвала, живот и здраве следващия месец ще мога да дам допълнителна информация. Иначе е лека, маневрена и здрава количка, поне от това което съм чела като мнения и това което можах да опитам в магазина. Laughing Laughing
http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … 20Black%20Chevron

Joy
В магазина на живо много добре, ще ти обяснят за кошчетата, момчетата са много любезни и обясняват добре. Peace За друг магазин не знам, но те са вносители, все пак може още някой да знае....

Много блогодаря за инфото  Hug аз така или иначе съм решила, че ще взимам и кош за новородено, а Сола2 наистина ме грабна с разцветка  Laughing но все пак като ги видя и пипна на живо ще взема решение  Whistling

# 644
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile

Имам един такъв въпрос - можете ли да ми препоръчате количка, която да не е от полските (бебе дизайн, ретрус, еспиро), но да е подобна на тях по функции и в диапазона 600-900лв? Всичко, което гледах до тук с подобна конфигурация надхвърля 1000лв, а това вече ми идва скъпичко...

За тази отзивите са отлични, стига да нямаш претенции за цветове, защото мисля,че в момента само в един цвят се предлага . http://promocii.bg/quinny-speedi-pack-kombinirana-detska-kolichka

Общи условия

Активация на акаунт