Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 44 016
  • 407
  •   1
Отговори
# 315
  • Северозапада
Вероятно да. И все пак от кравар на село до вишист с перспективи и добра работа, постижението е забележително. И да се върнем на темата, човекът е и невероятен спестовник. Свикнал да живее с малко, не правеше излишни харчове, като напр. да си поръча храна в офиса, поне от време на време  Wink
А пък както писа някой по-горе, има деца с толкова възможности, а те са мързеливи или не им се обръща достатъчно внимание. Така че, успехът е относително нещо, трябва си желание, за да го постигнеш, каквито и възможности да са ти предоставени.

# 316
  • bad@ss
От кои години са сериите "18 and counting"?

Тук вече са 19 и чакат двайстото.
Джеса и Джил вече са омъжени. Преди това едната се забъркала в секс скандал И кой знае още колко от по-малките и те...

Онази кифла Кейт я спрягат с някакъв милионер.

Въртят се едни и същи дъртизми по няколко пъти.

# 317
В момента дават епизода с организирането на торта в физкултурния сезон в училището.Най големипт срам беше в сладкарницата.

# 318
Гледате ли сватбата? Булчинска рокля полята с урина от плъхове за 75 долара, липса на чинии, младоженецът се преоблича в училищна стая, гостите си носят яденето.......

# 319
A във следващият епизод семейство гощава дъщерята и зетя с жабешки бутчета и убити катерици и имат импровизиран хладилник на двора в една шахта,спятзаедно и се къпят един след друг без да сменят водата.

# 320
Темата е уникална! Четох, четох и се скъсах от смях! Аз лично познавам семейство, което си страда от тежък скотлък от където и да го погледнеш. Пари имат и то доста, но са в банката, друго си е да те топлят от разстояние... Къпят се стъпали в голям леген, после водата се ползва с едно канче да се сипва в тоалетната. Казанчето се пуска само след голяма нужда и то най много веднъж. Изхабените сапуни се събират в чорап и после с част от него се пере, а с другата част се прави препарат за чинии като се стопява на котлона. Прах за пране се ползва в леген поне месец, друг е въпроса какви крокодили се зараждат за толкова време вътре...Дрехи не се хвърлят, носят се докато почнат да капят парцали. Имат завидна колекция от мъжки ризи от прадядото и спят на леглата и в чаршафите, за които с гордост се казва че са на прабабата. Живеят в къща на 3 етажа, но се обитават две стаи, защото останлите 10 са натъпкани с вещи от преди 30 или повече години. Има цели камари от стари и скъсани обувки, които се отремонтират с желанието да се ползват поне още 10 години. Събират се вестници, кофички от кисело мляко и всевъзможни неща, които може да потрябват.  Наскоро бях втрещена, след като рзбрах, че имали над 100 бона в банката...  Като че ли ще си ги носят на оня свят. Интересното е, че самите те разказват с гордост за начина си на живот!

# 321
  • Sofia
как живописно си ги описала,направо си ги представих Joy

# 322
Ужас! На мен са ми широки пръстите и такива хора не ги разбирам.

# 323
Аз също се ужасявам от такъв начин на живот и се моля да не ми се налага да разбера какво е... И това при положение, че не го правят от немотия... ooooh!

# 324
  • Северозапада
dayzy, тези са си направо за поредицата  Laughing И в нея имаше един, който събираше останалия сапун в чорапи или чорапогащници и го ползваше. Което ми напомня как едно време в училищата имаше сапуни в мръсни тензухени торбички, завързани на крана на чешмата  Sick А за парите, наследниците им един ден ще са мнооооого доволни  Wink

# 325
Записвам се в темата.
Прочетох последните страници и ми стана много интересно. Често казано аз чак такива спестовници не познавам. Все си мислех че в TLC малко преувеличават, но явно греша...

# 326

Снощи хванах по TLC едно предаване- "Напористи майки" се казваше. Луди на тема диети. Лошото беше, че бяха наложили ограничителен режим на подрастващите си дъщери. Контрол като в казармата. Мерене по три пъти на ден. Точно определено меню, плюс физически упражнения. Едното момиче беше на 15 със съвсем нормално тегло. Но маминка беше решила, че трябва да стане модел или нещо от сорта. Тя самата била неуспяла в тази сфера. Та дори на рождения ден на момичето не му се полагаше парче торта. ooooh! Вредните храни като чипс, бисквити и шоколад се разрешаваха само ако направи определен брой коремни преси или лицеви опори. Честно, такива откачалки много ме ядосват. Не че е хубаво децата да са с наднормено тегло, но и това е прекалено.

# 327
  • Бургас
Снощи хванах по TLC едно предаване- "Напористи майки" се казваше. Луди на тема диети. Лошото беше, че бяха наложили ограничителен режим на подрастващите си дъщери. Контрол като в казармата. Мерене по три пъти на ден. Точно определено меню, плюс физически упражнения. Едното момиче беше на 15 със съвсем нормално тегло. Но маминка беше решила, че трябва да стане модел или нещо от сорта. Тя самата била неуспяла в тази сфера. Та дори на рождения ден на момичето не му се полагаше парче торта. ooooh! Вредните храни като чипс, бисквити и шоколад се разрешаваха само ако направи определен брой коремни преси или лицеви опори. Честно, такива откачалки много ме ядосват. Не че е хубаво децата да са с наднормено тегло, но и това е прекалено.

И аз го гледах и се зачудих как са толкова смели тези майки да се съгласят да ги снимат, като може да им дойдат социалните на гости. Това тяхното си беше жив физически и психологически тормоз над децата. Ужасно е, когато хората си избиват комплексите върху другите, но е направо нечовешко да си ги избиват върху децата си. Да отидат на специалист да си излекуват травмите вместо да увреждат децата си така.

# 328
  • Sunshine state
Предаването е английско, та може там социалните да не са такива както в САЩ. Майката с 15 годишната дъщеря ми се стори много екстремна.  Rolling Eyes

# 329
  • Бургас
Предаването е английско, та може там социалните да не са такива както в САЩ. Майката с 15 годишната дъщеря ми се стори много екстремна.  Rolling Eyes

Хич даже. Затова могат да ти вземат детето, ако не си му подсигурила отделна стая, пък какво остава да учиш 6г. дете да се боксира.

Общи условия

Активация на акаунт