Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 43 894
  • 407
  •   1
Отговори
# 405
От колко часа и кои дни го дават?

Имаше едни си чистеха зъбите с един конец, други не светваха лампите, ходеха с фенер и спяха цялото семейство на едно легло да се топлят, един пожарникар събираше на колегите си недоизядената храна и я носеше на семейството си. Тия помня.

# 406
Мисля от 20 ч. през делнични дни....поне тогава съм го засичала. Но те програмата по TLC я променят, не е постоянно дадено предаване от някой час.
Преди ги гледах, сега на 5-тата минута ги спирам, че ми се сгажда....

Преди няколко дни една жена /спестовница/ се събира да живее с приятеля си. Караше го да пикае в буркан и му спря водата, докато се къпеше. После ядоха някакви храни, събрани от кофите...

Направо не знам такива хора как създават семейства, освен с някой подобен. Аз лично такова нещо не бих търпяла....

# 407
Мисля от 20 ч. през делнични дни....поне тогава съм го засичала. Но те програмата по TLC я променят, не е постоянно дадено предаване от някой час.
Преди ги гледах, сега на 5-тата минута ги спирам, че ми се сгажда....

Преди няколко дни една жена /спестовница/ се събира да живее с приятеля си. Караше го да пикае в буркан и му спря водата, докато се къпеше. После ядоха някакви храни, събрани от кофите...

Направо не знам такива хора как създават семейства, освен с някой подобен. Аз лично такова нещо не бих търпяла....

Човекът дали не и е бил шута на тая аз не бих търпяла подобна откачалка и секунда? Неслучайно повечето от тях са сами няма кой да им търпи дивотиите? А пък тези от тях, които имат деца не знам как досега социалните не са ги посетители?

Общи условия

Активация на акаунт