Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 44 000
  • 407
  •   1
Отговори
# 150
Абе, казвам ви аз, че така се печели, апартаменти се купуват...вие не вярвате!
Продължавайте с кафетата и обядите, пък после що няма имоти?!!?!

# 151
  • Sunshine state
Аз съм на принципа да си нося новите дрехи и обувки сега,веднага,а не след 10 години. И не защото съм разточителна,ами защото след 20 години ще съм поостаряла и няма да ми се излиза толкова, примерно, или пък едва ли всички дрехи ще ми прилягат, както сега.  Wink

# 152
Аз имам едни роднини, които много пестеливо се хранят - все в малки порции, все евтино. Даже си спомням, че като бях дете, у баба ми имаше кюфтета и единият ми се скара, че съм ядяла кюфтето без хляб - той с едно кюфте можел да изяде 2 филии хляб.

# 153
  • Sunshine state
Мъжът ми и той много хляб яде - по 2 филии смачква и така ги яде. Не от пестеливост,а от глад. Без хляб и салам не сяда.

# 154
  • Другата България
Така не се печели, а се икономисва и съответно спестява. Peace
И наистина може да се спести много, защото почти във всяко домакинство основното перо е за храна, като тя ти е безплатна, както и консумативите - тоалетна хартия, прах за пране, перилни и почистващи други...и си става цифра.
Аз пак за купоните говоря, не за спестовниците. Embarassed

# 155
Аз имам едни роднини, които много пестеливо се хранят - все в малки порции, все евтино. Даже си спомням, че като бях дете, у баба ми имаше кюфтета и единият ми се скара, че съм ядяла кюфтето без хляб - той с едно кюфте можел да изяде 2 филии хляб.
правили са ми забележки от този сорт и много се дразня- не обичам да ям с хляб (бял особено- е топла питка е друго нещо) , но щом е сложено за ядене не може ли да ям само месо? - вярно,че е месото и кашкавала за сандвичи, но не изяждам промишлени количества.... за щастие не става сума за семейството ми- а от чужди  хора Shocked и те не са купували продуктите...
българина е свикнал,че трябва да се яде хляб и това е ..
иначе ненавиджам неа от сорта на "не яж козунака за утре е (великден) или "аа това е за довечера за гостите/коледната трапеза"  

# 156
Така не се печели, а се икономисва и съответно спестява. Peace
И наистина може да се спести много, защото почти във всяко домакинство основното перо е за храна, като тя ти е безплатна, както и консумативите - тоалетна хартия, прах за пране, перилни и почистващи други...и си става цифра.
Аз пак за купоните говоря, не за спестовниците. Embarassed

Казвам го със сърказъм, ако не се разбира!
За какво са ми три апартамента, ако живея като скот, ям най-евтината и съответно некачествена храна, не ползвам удобството на колата или поне метрото, за да пестя от транспорт, не пия кафе, когато ми се пие и т.н. малки удоволствия на живота....

# 157
  • Другата България
А аз го казвам сериозно, ако не се разбира. Wink
Което не значи, че не разбирам твоя сарказъм, и не съм съгласна с това, което казваш,

За какво са ми три апартамента, ако живея като скот, ям най-евтината и съответно некачествена храна, не ползвам удобството на колата или поне метрото, за да пестя от транспорт, не пия кафе, когато ми се пие и т.н. малки удоволствия на живота....
но пък и съм впечатлена от тези с купоните, вече се подесетвам сигурно. Sunglasses
Което не е скотски живот, и доста пари се спестяват.

offtopic Някой знае ли кога ги повтарят тези предавания през почивните дни? Или примерно вечер? Ако ги повтарят изобщо.

# 158
Natali, и аз разсъждавам като тебе. Искам да се храним разнообразно и здравословно. Да са ни чисти дрехите, вкъщи да е спретнато. Иначе обичам да спестявам, но в рамките на разумното. Много ми е кеф като отида в Била и любимото ми сирене е намалено, например  Laughing

# 159
В тубата има качени различни предавания на ТЛС:

https://www.youtube.com/user/TLC/playlists

# 160
  • Другата България
Ти винаги си много отзивчива.  bouquet
Това са някакви странни миксове от клипчета от предавания....

# 161
Ти винаги си много отзивчива.  bouquet
Това са някакви странни миксове от клипчета от предавания....

Напиши в търсачката името на предаването и цял епизод, за да получиш по-добри резултати, например:
extreme couponing full episode

https://www.youtube.com/results?search_query=extreme+couponing+full+episode

# 162
  • Другата България
Благодаря ти!
 Hug

# 163
  • Варна/Лондон
Laughing Това ме подсети как роднини караха детето да яде варено яйце с хляб. Като им предложих същата опция, някак не бяха очаровани. Mr. Green

# 164
Днес чух една потресаваща история и веднага се сетих за тази тема. Наскоро моя позната зъболекарка е трябвало да извади всички зъби на мъж и жена, около 30-годишни, защото искали да пестят пари от ходене по зъболекари. Решили да слагат протези за по-евтино. Не знам обаче дали подбудата е била чисто и просто пестеливост или немотия...

Общи условия

Активация на акаунт