Запишете децата си на лятно езиково училище или скаутски лагер

• 5 115
  • 23
  •   1
Отговори
"Scouts camp Velingrad"
Eдинствените в страната скаутски лагери с разговорен английски.

Програмата включва:
• 6 дни с по 5 хранения на ден в хотел с топъл минерален басейн във Велинград;
• По 2 часа английски език на ден.
• Скаутски дейности: походи сред природата на Западни Родопи, ориентиране, бивакуване,  запознаване с билки и гъби, приготвяне на скаутско хлебче;
• Ежедневен релакс в топъл минерален басейн.
В момента тече записване за Пролетния лагер от 2 април. Цена 280лв

"SLS Borovets" е най-мащабнотo лятнo училище за чуждоезиково обучение, подготовка за външно оценяване и матура по БЕЛ в България – една чудесна алтернатива за осмисляне свободното време на учениците през лятото.

Какво предлага SLS?

• 14 FB (пълен пансион с 5 хранения на ден) в луксозен 4* хотел в к.к. „Боровец“;
• Обучение по английски език – по 5 часа на ден в различни групи и нива от висококвалифицирани преподаватели с получаване на удостоверение за ниво в края на обучението;
• Интензивна подготовка по БЕЛ за външно оценяване след 4-ти и 7-ми клас и матура в 12-ти клас;
• Подготовка по математика за външно оценяване след 4-ти и 7-ми клас;
• Встъпителни занимания по БЕЛ и математика за децата от предучилищна възраст по програмата ,,Хей, училище, здравей!“
• Клубове по интереси за развитие на интелекта и комуникативните умения;
• Интерактивни занимания „сръчни ръчички“ за по-малките;
• Клубни занимания по „интернет и електронна търговия“ за по-големите;
• Скаутски дейности;
• Спорт, забавление и дискотека.

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 12:33 от Адри́

# 1
Страхотна тема-надявам се и полезна...ще следя с интерес за отзиви. Laughing

# 2
Здравейте  KITENKA, радвам се че ви допадат атрактивните и пълноценни  идеи за свободното време на нашите деца . В "Scouts camp Velingrad"  определено  екипа доста се е постарал . Ако търсите лагери  за вашето дете препоръчвам да разгледате страницата http://www.korendasls.com/    Peace

# 3
Много се радвам, че организирате отново скаутски лагер! Аз присъствах на един от вашите лагери с моето дете, тъй като тогава то беше малко и трябваше да съм с него. Бях впечатлена от грижите и вниманието, които проявихте към децата. Програмата - интересна и разнообразна, така че ми беше много интересно и на мен, което ме накара да се върна в детските си години Simple Smile

# 4
Много се радвам, че организирате отново скаутски лагер! Аз присъствах на един от вашите лагери с моето дете, тъй като тогава то беше малко и трябваше да съм с него. Бях впечатлена от грижите и вниманието, които проявихте към децата. Програмата - интересна и разнообразна, така че ми беше много интересно и на мен, което ме накара да се върна в детските си години Simple Smile
Скъпа Denitsa Yordanova,  много се радвам , че сме успяли да доставим удоволстви и наслада  с организираните от нас  дейности ! Децата растат и се възпитават така както им показват най- близките им хора . Затова нашето верую е , че няма напразни грижи и внимание . Всички грижи се възнаграждават един ден !

# 5
Точно такова нещо търся за моя син!
Благодаря!
Отчаяна съм от лагерите, които се организират като цяло Sad

Ще Ви пиша на лични!

# 6
Приятелка ми препоръча скаутските лагери и смятам да се възползвам.  Simple Smile Но и лятното училище звучи много добре. Да, защо не и двете!  Wink

# 7
Здравейте dreamer_mum,  не разбрахме  Вашето дете момченце  или момиченце е , но  ще се радваме когато посети нашите лагери  да  бъде удовлетворено и щастливо . Програмата ни е разнообразна и балансирана , а състезанията , надпреварата в усвояването на нови умения и сръчности  прави децата още по уверени и мотивирани . Ще се радваме да се забавляваме заедно Wink

# 8
Здравейте мили мами! Горещо препоръчвам скаутските лагери. Моето момиченце ги посещава четвърта година. Не мога да Ви опиша светлината, която струи от очите й когато се връща. Заредена, изпълнена с положителни емоции. С дни не може да спре да разказва! Благодаря на организаторите за огромните сърца и топлината, с която даряват децата ни.  Heart Eyes Спирам да пиша, за да не звучи като реклама. Хубав ден!

# 9
Здравейте, от колко годишни приемате дечица?

# 10
Здравейте, в SLS приемаме деца на възраст от 6 навършени години. Ако дечицата не са посещавали езикови школи се включват в групи за начинаещи по английски език. Освен това  за децата от предучилищна възраст има встъпителни занимания по БЕЛ и математика по програмата ,,Хей, училище, здравей!" За по-големите има подготовка за външно оценяване.
В скаутските лагери е заложен само разговорен английски. Подробна информация има в сайта www.korendasls.com

# 11
  • София
Много се надявах да прочета коментар от потребител с повече от една публикация. Жалко. Отпада.

# 12
Кое отпада?

# 13
Много се надявах да прочета коментар от потребител с повече от една публикация. Жалко. Отпада.
Joy Joy Joy И аз. Никъде не видях и цени.

# 14
  • София
Лагерът Ви, като вариант за моето дете.

Звучи прекрасно и цената ме устройва, но коментарите на Denitsa Yordanova (Дата на регистрация: нд, 22 мар 2015, 21:26, Мнения: 1), Alpha woman (Дата на регистрация: нд, 22 мар 2015, 23:31, Мнения: 1), dreamer_mum (Дата на регистрация: пн, 23 мар 2015, 10:52, Мнения: 1)... ме отказаха.

Общи условия

Активация на акаунт