Запишете децата си на лятно езиково училище или скаутски лагер

• 5 118
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Не може да не се намери някой, който да не опорочи някоя прекрасна инициатива. Като не желаете, не записвайте децата си. Защо трябва изобщо да коментирате. Това, че нямам публикации не означава, че не съм активен потребител. Просто не смятам за нужно да говоря празни приказки. Екипът е прекрасен!Хората, които ценят качеството не биха се разколебали.

# 16
Аз вярвам в добрите Ви намерения. Виждам, че сега тръгвате. Искам да Ви подам ръка. Ама, хайде постарайте се повече. Стига с тия номера. не се правете на велики. Опитайте да ни убедите, че сте читави и може да си поверим децата на Вас. С прости думи, без заяждане. Посочете преимуществата и приоритетите си. С какво детето ми ще е по- добре при Вас, отколкото при конкуренцията.

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 14:51 от Mamma

# 17
  • София
Му-ха-ха-ха...
smilesun, теб не съм те споменала, така че не разбирам защо подскачаш. Въобще не коментирам инициативата, екипът сигурно е прекрасен (надявам се, че ти не си част от него), но някой му направи много лоша услуга.

rainbow2012, как ще тръгват сега? На госпожата детето ходи за четвърта година.

# 18
Не подскачай без причина. Да им дадем шанс да се докажат. Може да се окажат по- добри. И аз виждам, че шикалкавят, но ако защитят концепция, може да се помисли. Иначе вадя оная голЕмата помпа, с патрондаша, имам предвид свинските ребърца и скарата естествено... Хахаха...

# 19
  • София
Шанс се дава когато не се опитват да те измамят на дребно. Платили са си за реклама - супер, наистина да ни грабнат, а не да правят акаунт след акаунт и сами да се питат и да си отговарят. На такива децата си не поверявам  Naughty

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 11:34 от Tatti

# 20
Тъжно.
Покрай майчинството бях доста активна тук.
Сега порастна големия- стана на 9 и се зарових да видя за мнения за легери, търся нещо различно.
Видях, че междувременно форума е с нова визия, концепция и т.н.
Явно профила ми е изтрит, защото не можах да активирам паролата.
Никът беше Malvin@

Нападението се счита за много яко и между нас, възрастните...
После се чудим какво се случва с децата...

Айде със здраве!

# 21
  • София
Тъжно.
Покрай майчинството бях доста активна тук.
Сега порастна големия- стана на 9 и се зарових да видя за мнения за легери, търся нещо различно.
Видях, че междувременно форума е с нова визия, концепция и т.н.
Явно профила ми е изтрит, защото не можах да активирам паролата.
Никът беше Malvin@

Нападението се счита за много яко и между нас, възрастните...
После се чудим какво се случва с децата...

Айде със здраве!

и специално се регистрира, за да напишеш това
Точно такова нещо търся за моя син!
Благодаря!
Отчаяна съм от лагерите, които се организират като цяло Sad

Ще Ви пиша на лични!

странно има доста други теми, в които се обсъждат лагери, но за тях не си писала (сигурно точно от тях си разочарована)  newsm78

Айде, със здраве и на теб.

Сменете си PR-а, ако имате такъв  Mr. Green

# 22
Здравейте, скъпи майки! Като член на екипа scoutscamp искам да благодаря на тези от Вас, които ни се довериха за четвърта поредна година, независимо дали са споделили впечатления във форума или не. Искам да се обърна и към тези от вас, които по една или друга причина нямат информация за нашите лагери. Цената и дейностите са подробно описани в сайта. Готова съм да отговоря на всички възникнали въпроси, за което предоставям личния си e-mail: katibel6@abv.bg. Казвам се Катя и предпочитам директната комуникация с истинските ни имена. Нямам регистрация и не възнамерявам да правя, тъй като PR статусът ми е различен от този във форума. Уверявам майките, които не познават екипа, че той наистина е съставен от професионалисти /можете да видите членовете на страницата ,,екип“ в сайта/. Смятам, че достатъчно показателен е фактът, че ръководител на лагера е г-жа Тодорова – един от малкото истински български учители, награден със званието ..Учител на годината“ на МОН/2009г/.
Показателен е също и фактът, че за скаутските лагери   вече няма свободни места дори за смяната през август. Поради големият интерес, екипът ни подготвя ново предложение, което скоро ще качим в сайта. Хубав и успешен ден на всички родители и усмихната ваканция на вашите деца!

# 23
  • София
Здравейте Korenda! На мен много ми хареса всичко, което прочетох и видях в сайта Ви и точно затова надничах в тази тема. Не се съмнявам в професионализма на екипа въобще. Сигурна съм, че сте разбрали кое беше дразнещо и нямам намерение да го коментирам повече. Относно регистрациите и споделянето на впечатления  - това е форум, нали? Искрено Ви желая успех! Ще следя новите инициативи с интерес.

Надявам се скоро да споделя реални впечатления за някой от Вашите лагери!

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 10:43 от кльомба

Общи условия

Активация на акаунт