Отговори
# 585

Аууу, сега забелязах, че нашата хубава темичка има само две харесвания... newsm09

Да се разберем, който не е харесал темичката...вИднага да го стори... smile3513
newsm78

Джейн по наща тв не го дават Peace сигурно на турчолята Laughing ама антената не е на техния спътик Laughing

# 586
Илде вече 3 Heart Eyes

Рени, да по 3 те канала не го дават, питах за оня платения, явно и там не

# 587
  • Варненска клюкарка
НадуФка от Люлин Grinning

Аз имам 6 по БЕЛ Naughty Naughty Naughty и не само Flutter

Па нали тва казвам... Joy Joy Joy Ама тва не пречи да си бягала от некой и друг час... Mr. Green
Даскал ли беше по БЕЛ? Мой да си се усмихвала чаровно Joy Joy hahaha hahaha
Не, бех много добра в писането на теми, а и много четях, сега вече 2-3 книги на година Blush, нямам време,  а и ме мързи де, но купувам, и трупам, кат си пенсионирам, с памперса, ще четем Joy Joy Joy
smile3544 smile3544 smile3544
Дефибрилатооооооооооооооор... smile3514

Joy Joy Joy

Джейни, радвам се да те видя, тези дни се надявах да се разпишеш Hug

# 588
Ренку, мерси Hug сега ще си го догледам Party

# 589
Ааааа Диема не дава Уефа и ШЛ Peace

# 590
хак е с телефончето Grinning

# 591
  • в подножието на планината
Аууу, сега забелязах, че нашата хубава темичка има само две харесвания... newsm09
Да се разберем, който не е харесал темичката...вИднага да го стори... smile3513
За какво говориш, какви харесвания, какви пет лева? newsm78
Наде, Heart Eyes горе под заглавието на темата има един правоъгълник, в който пише- Харесва ми- кликваш отгоре и готово...показва броя харесвания на темата... Peace

# 592
Илде вече 3 Heart Eyes

Вече четири... Party Party Party

# 593
Илде вече 3 Heart Eyes

Четвъртото съм аз Mr. Green

# 594
Илде вече 3 Heart Eyes

Четвъртото съм аз Mr. Green
Ан тъй... Mr. Green

# 595
Бел Hug,

Музиката на Марал се пише от същия човек, не знам М или Ж, не мога да различа името, но май е жена, която е писала за АФС, даже в 1-вия епизод звуча песен от АФК, сега колата на Емир, и чета, като свърши ПО и Ча се присеъдини към екипа на Марал и ще разбиват рейтинги Joy Joy Joy Joy Значи има много по-зле от нас, говоря за тия дето вярваме в конспиративните теории Grinning

Запетайките са ми точно Peace, отделям простите изречения, времената не много, ама това е друга тема Grinning

# 596
Бел Hug,

Музиката на Марал се пише от същия човек, не знам М или Ж, не мога да различа името, но май е жена, която е писала за АФС, даже в 1-вия епизод звуча песен от АФК, сега колата на Емир, и чета, като свърши ПО и Ча се присеъдини към екипа на Марал и ще разбиват рейтинги Joy Joy Joy Joy Значи има много по-зле от нас, говоря за тия дето вярваме в конспиративните теории Grinning

Туй са болни мозъци Mr. Green

# 597
Бел Hug,
Туй са болни мозъци Mr. Green
Абсолютно... ooooh!

# 598
Ренууу, не мисли, че не ти веждам десния крачол на кюлотите Crossing Arms Виждам ви с Гера и двете със свалени гащи Mr. Green

Мелих написа, Гооллл при тати  Grinning

Beşiktaş 1-0 Club Brugge

# 599
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Запетайките са ми точно Peace, отделям простите изречения, времената не много, ама това е друга тема Grinning
Щом казваш Mr. Green Laughing Laughing Joy Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт