Моят град - Русе!

• 69 431
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Никак не го бива нито Хараламбиев, нито Новаков... Още не ми е минало желанието да ги убия и двамата...  Sick

# 361
За гастро съм писала и пак ще кажа- д-р Лунголов. В Бяла се намира. Добър специалист е - за 5мин ми каза всичко, което в русенската болница трябваше да лежа 1 седмица, за да го разберат. Мога да дам телефон за връзка, ако желаете. На 22.04 ще бъде в Две могили-не рекламирам, просто ще ходя и затова знам.   Peace

# 362
Водя детето при д-р Пейчева от бебе. Тогава ми казаха да го заведа при нея и до сега все там ходим. Мнение - средна работа. Внимателна е, пуска изследвания, води си история на пациента и гледа миналия път какво е имало, как го е лекувала и т.н. Незнам обаче колко е добра като специалист по гастроентерология ако става въпрос за нещо по-сериозно.

ramlim , имаш ли телефон на д-р Първанов? В нета ми излиза само към Щерев че работи. И тази нова сграда до мол-а е където се изместиха лекарите от 3-та поликлиника ли?

# 363
И аз да попитам за Ортопед - травматолог, който да обърне внимание на дъщеря ми (17г)- без направление. Благодаря  Hug

# 364
  • Русе
....
ramlim , имаш ли телефон на д-р Първанов? ....

0888267907

До посещението ни предната седмица, не знаех че има медицинско заведение там, не зная кои други лекари имат кабинети там.

# 365
Благодаря!
И аз скоро чух че имало там лекари, май тези от трета поликлиника, нали Медика купиха сградата. Но незнам доколко ми е вярна информацията  Rolling Eyes

# 366
  • Пловдив
Да ви споделя тогава за прегеда.
Първо е звъняла на Христова - не вдига телефона (поне този, на който тя е звъняла, не знам колко е актуален)
После свеки е звъняла на Хараламбиев - директно и е отказал да приме дете.
След което се обадихме на Първанов и той ни прие веднага след обед.
Утре ще звъня на Пейчева, за да чуем и второ мнение.
Иначе Първанов е мъж на възраст. Прегледа трая час и половина - разпитва обстойно за детето, за родители, баби/дядовци...кой от какво е боледувал, кога и т.н. За симптоматиката и проблема, поради, който сме там в частност и до най-малките подробности. Води си записки през това време, в зависимост от отговорите. После гледа на видеозон. Назначи изследвания (ПКК, урина, чревни, патогенни), само едно успокояващо лекарство за стомаха, и едва след като излезнат издледванията ще каже какво и що. Има съмнение за паразитология някаква и за това ги пуска. Помоли да си изискваме копие от ЛЛ на предходните профилоктични годишни изследвания, за да погледне стойностите назад във времето какви са били. Преждевремнно ни прати и на УНГ със съмнение за уголемена лифма/сливица, която също можело да бъде причина на нашата симптоматика.
Като цяло останах първоналано изумена от подхода му - бих го нарекла НЕтрадионен и остарял, но може би има доста логика във въпросите му и направените изводи от отговорите, които получи. Истина е, че и нас друг лекар не ни е разпитвалл толкова обстойно - все го дават на бързо какво ви е, слушалката, кажи А-А-Ааа, рецептата и по живо и по здраво.
Та общо взето до понеделник мисля да чуя второ мнение от друг гастроентеролог, да отидем при Мустаков, за да погледне и той, и с готовите изследвания вече ще видим какво ще правим.

Иначе клиниката е точно на сфетофара на Липник - чисто новичка, СИТИ Медика, или СИТИ нещо си. На първия етаж има аптека и някакви помещения, на горе започват кабинетите. Той е на втория етаж, 208ма стая. Направи ми впечатение, че Новакова се изместила точно до него. Като попитах той каза, че от около месец вече се помещават докторите там, въпреки че все още се виждаха строителни работници, които явно довършваха нещо.

Благодаря отново за съветите и насоките, които получих тук. След Пейчева, мога дсподеля мнение и от нея  Peace

# 367
Само част от лекарите GP-та и специалисти се местят от сградата на бившата 3-та поликлиника в сградата до МОЛ-а. Личната на детето д-р Койчева е една от тях.

# 368
И аз да попитам за Ортопед - травматолог, който да обърне внимание на дъщеря ми (17г)- без направление. Благодаря  Hug

Оффффф, моят мъж ги обиколи почти всички ортопеди в Русе, та затова отидохме в Плевен. Ако е нещо сериозно, пиши да ти дам телефона на доктора, той е ортопед-хирург, не знам дали има разлика с травматолог.

# 369
  • Русе, България
ANNAFACE, много полезен коментар относно лекаря! Дано проблемът на детенцето не е сериозен и, ако се налага лечение, да бъде масимално щадящо.

В същата нова сграда с кабинети се помещават със сигурност и д-р Румяна Георгиева, д-р Мартин Георгиев (синът й) и д-р Айзнер (която отсъства до края на месеца и се замества от други). На мен ми се наложи да го разбера по трудния начин - разходих се до трета поликлиника, после до новите кабинети и накрая се наложи да се върна следобеда, защото и графика им не нацелих.

# 370
Бихте ли ми препоръчали детски психолог? За сега имам координати на Диана Беджева, но никъде не мога да намеря мнения за нея, т.е. за работата й.

Благодаря предварително.

# 371

Оффффф, моят мъж ги обиколи почти всички ортопеди в Русе, та затова отидохме в Плевен. Ако е нещо сериозно, пиши да ти дам телефона на доктора, той е ортопед-хирург, не знам дали има разлика с травматолог.

Благодаря ти! Още малко ще помисля и ще ти пиша. Принципно би трябвало да има разлика - идеята е да не се прибягва до безсмислена операция. Възмутена съм, че искат ЯМР, а за него се чака месеци ... и не изслушаха детето да им обясни - нищо не можели да направят без ЯМР.

# 372
  • Русе
...... Възмутена съм, че искат ЯМР, а за него се чака месеци ... и не изслушаха детето да им обясни - нищо не можели да направят без ЯМР.
Лекарите са станали по-зле и от инженерите  Grinning, без апаратура и измервания нищо не могат. То някои (и инженери, и лекари) и  с апаратура толкова могат, но после има с какво да се оправдават  Simple Smile. Успех  Peace.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 10:10 от ramlim

# 373
Психолог има в къщата срещу Вимес между Плиска и Доростол. Д-р Дечков май се казваше.

# 374
Психолог има в къщата срещу Вимес между Плиска и Доростол. Д-р Дечков май се казваше.

А някакви отзиви чувала ли си за него?

Общи условия

Активация на акаунт