Моят град - Русе!

• 69 429
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
........
Представители не зная, дори до сега не съм подозирал съществуването на тази марка. .....
И аз не бях я чувала докато не си купих. Тогава търсих информация. Немска е марката от 1957 г. Mr. Green, но уредите бяха произведени в Полша. Тогава имаше инфо само в руски сайтове.

# 421
  • Русе
 Аз предпочитам марката Gorenje. Предпочитам да купя най-скъпия продукт от тази марка, отколкото най-евтиния от по-реномирана .... всъщност коя ли на нашия пазар марка е най-реномирана  newsm78. За перални - Miele, ама тя е за мъже дето носят много пари  Laughing, а за печка- може би AEG.

# 422
Май е най-добре да се настроим, че купуваме техника, която ще работи поне до края на гаранцията ... иначе индустрията ще умре Sad

# 423
Търся номер на добър техник, не магазин за части  Mr. Green

# 424
  • Русе
 Е, аз предложих, тел. сигурно има в нета, това е и сервиз ако не съм споменал.
Иначе успех  Peace.

Така е за техниката, ако човек не е технически грамотен поне малко, на всеки 2-3години ще купува ново, особенно пък след 1-2 ремонтирания при "добър майстор", защото има много такива. Аз като се знам какъв инженер съм, какво да очаквам от лекаря  Laughing.

# 425
И ние сме на Горение, преди време говорихме с един познат в Техномаркет и той потвърди мнението ни, така че просто продължихме започнатото.

# 426
  • Русе
Този магазин и аз го препоръчвам, върви, кажи си болката и питай зя техник, ще те насочат.

# 427
От там ще ми пратят техник утре, благодаря ви!  Hug

# 428
  • Русе
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/signali-za-seksualen-tor … v-plovdiv-6034890

Аз не гледам телевизия, не слушам радио, сега попадам на темата в Интернет.
 Как може да се отдели истината от лъжата  newsm78.
 Особенно пък, за това че учителя бил "лош" и "посягал", в смисъл лепнал му един за врата, което само по себе си въобще няма да навреди, имайки предвид някои родители, абдикирали напълно от отговорността, която предполага състоянието им (като родители  Wink).

Просто ще останат най-безгласните, унижени, обиждани и търпящи по някаква причина (примерно пред пенсия и няма накъде), незащитени от никого и нищо (закон) хора, които да са учители за нашите деца. И каква ще е нашата полза като родители. Всъщност в много голяма степен това вече е реалност!
 Аз ако бях учител, не бих издържал, колкото и да обичах професията си, да се занимавам с разглезените децата на хванати от кол и въже родители, щях да предпочета каквато и да е друга работа.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 13:55 от ramlim

# 429
  • Русе
Гледах сутринта репортажа по телевизията. Кой крив, кой прав, не мога да преценя. Казаха, че подписката е само от родители на шестокласници, само пък върху тях ли е осъществяван сексуалния тормоз? Но ми направи впечатление, че има мъже учители в това училище. В училището, в което учат децата ми, само директора е мъж. Мдаа, мъжете са на изчезване в тази професия.

# 430
  • Русе
 Да, и това го има, от къде се намериха въобще мъже- учители. То като стане въпрос за сексуален тормоз, сякаш непременно мъж трябва да е виновния, ама хайде това е друг въпрос  Laughing.
 А има предмети, които просто няма начин да се обяснят от (или пък на-  Mr. Green) жена, ама това пък е хептен друг въпрос. Ей сега вече стана лошо  Mr. Green.

# 431
  • Русе
А има предмети, които просто няма начин да се обяснят от (или пък на-  Mr. Green) жена, ама това пък е хептен друг въпрос. Ей сега вече стана лошо  Mr. Green.
Аа, на сина ми учителката по Домашна техника и икономика като я видиш си е баш мъжкарана Mr. Green

# 432
Сетих се за моя преподавател по физическо. По голям простак през живота си не съм виждала, а пред мен изцепки не е правил. Момчетата много се оплакваха от него. Ходел нарочно покрай тях да се изпърди. Не помня да е имало проблем със суученичките ми вече, но и без да знаех за изцепките му, той си беше простак.

# 433
Аз съм жертва на сексуален тормоз от учител в 7 клас. Много съм чувствителна на тази тема - онова, което ми се случи преобърна целият ми свят ... и ми се отрази много ... и си носих последствията с години ... лошото е, че в техникума също ми посегна учител - тогава вече знаех как да реагирам. От гледната точка на жертвата искам да ви кажа, че е ужасно - обидно, унизително ... благодаря на обстоятелствата, че не се стигна до най-гадното възможно нещо, защото не знам какво би станало от мен Sad ... и от опит мога да кажа, че учителите много се защитават и обикновено не са виновни те ...

# 434
Мдаа, мъжете са на изчезване в тази професия.
В училището на сина ми има мъж, който е начален учител.  Peace
Zl-76, това е гадно.  Rolling Eyes Дано си е получил заслуженото.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт