Моят град - Русе!

• 69 420
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Juliette14, направо ми го взе от клавиатурата. Препоръчвам и аз, а Тутракан е само на час път от Русе. 

# 616
  • Русе
Братя Бойчеви са много добри и като специалисти и като хора, но там много се чака. Ако имаш записан час за 13 часа , може да влезеш чак 20 часа, така че за там човек трябва да се въоръжи с търпение.
За Руницки имам някои впечатления от родилното. Когато родих /Зарзаланов ме изражда/ , в интензивното до мен имаше една мама, която беше при Рудницки. Тя беше супер доволна от него и ми направи впечатление, че доктора дойде в интензивното да я види, да я пита как е, да не говорим,че донесе на майчето бебето, да си го гушне и да го види. Е няма как да не остана с добри впечталнеия от този доктор. А аз моите дечица ги видях къде чак на 3тия ден.

# 617
  • Русе
Sad Наистина стана трагично от към лекари в града Sad
И аз ходя в Тутракан но това чакане ме убива. Трябваше да отида март а още не мога да събера търпение да се запиша Sad

# 618
  • Русе
 Добре де, все пак, някой добър нефролог (бъбречен доктор  Wink), за дете става въпрос?

# 619
За съжаление и аз мисля,че за по-сериозни заболявания в Русе няма добри доктори.Преди година и аз ходих до София, тук само ме разхождаха от едно място на друго и накрая не ми издържаха нервите,че и ЗК не покриваше част от изследванията.

Кажете за 1-ви юни какво е предвидено в Русе за децата? На текето ще има ли нещо?

# 620
Добре де, все пак, някой добър нефролог (бъбречен доктор  Wink), за дете става въпрос?

Майка ми е с проблемен бъбрек и във времето е ходила при 2-ма уролози от които е доволна - Генов във втора поликлиника му е кабинета и другия е в трета при Попов.
Известно време беше ходила при много хваления принципно Георгиев, който я засили за операция на бъбрек. Тогава ходи до София да прави консулт и се оказа, абсолютно неналожително даже напротив в предвид колко е тежка една такава операция. Отделно и беше сложил стент в уретера който вкъщи след седмица падна сам....

# 621

Кажете за 1-ви юни какво е предвидено в Русе за децата? На текето ще има ли нещо?

Четох ги ама сега трудно ще се сетя всичко, напиши в Гугъл и ще ти излезе  Simple Smile .
Помня, че ще има безплатен куклен театър от 11ч , също така в театъра в камерна зала пак безплатен само, че обикновен театър Аладин май беше мисля пак беше в 11ч. В Мол-а, на последен етаж театър Спящата красавица ама от 11 или 12ч  newsm78 , после различни игри на паркинга.
В парка ще има разни неща, но от 16,30ч нататък - приказни герои, някакви игри...
Утре пък организирано от Монтюпе, пак ще има някакви неща из парка.

# 622
Ами детски е само д-р Пиналева .Това беше преди няколко години -дано не те подвеждам .

# 623
Мисля, че съм виждала табела за детски бъбречен доктор под блок Бистрица (до пантеона, точно до аптека Механджиева) - Д-Р ЕЛЕНА ВОДЕНИЧАРОВА
Нито сме ходили при нея, нито имам мнение, дори не знам дали работи там или само табелата си стои...

И аз да питам на свой ред - има ли на Макаронената "оформящо бельо" - не знам какво точно търся, но искам да пробвам няколко неща накуп, за да мога да си избера, че положението в огледалото е страшно, а лятото дойде преди да успея да сваля зимния товар

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 14:32 от adi_rz

# 624
Благодаря на всички за изказаните мнения за Д-р Рудницки.В крайна сметка ходих при него и така ме наплаши,че сега ще търся и второ мнение.

# 625
pisinka, късмет и дано другият доктор да те успокои.  Praynig  Heart Eyes

# 626
  • Русе
 Благодаря за докторите.
 Д-р Пиналева не съм я чувал, ще разучим за нея.
 Д-р Воденичарова я зная, т.е. тя е извън моят списък  Simple Smile, за нея мога да пиша много, всъщност мисля че съм писал и тук преди доста време.

Благодаря на всички за изказаните мнения за Д-р Рудницки....
  Добре, ами Хубчев не преглежда ли вече? Преди ние когато имахме проблем с Рудницки, Хубчев свърши неговата работа, аз съм доволен от него. ...Впечатления от преди 10г все пак ....

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 09:32 от ramlim

# 627
  • Русе
Привет!
Налагало се е да водя и двете си дъщери при доктор Пиналева. Доволна съм.
Д-р Хубчев преглежда частно в Евромедисон:

http://evromedison.50webs.com/

Преди 6 години цената на прегледа беше 50лв.

pisinka, дано да няма нищо тревожно.  Peace И аз съм ЗА д-р Бойчев в Тутракан.
Каквото и да решиш, със сигурност потърси второ, трето мнение.

По препоръки от тук си записах час при д-р Ангелов за профилактичен преглед.  Mr. Green

adi_rz, аз си поръчах оформящо бельо от нета. Нищо не ми оформи. Трябваше ми за коледното парти и минах без него. Имам чувството, че още повече ми изскочиха сланините. Аз си купих подобно на това:

http://www.belioonline.com/index.php?route=product/product&product_id=87

# 628
И аз съм сред доволните ит д-р Хубчев, но само на частно при него. Преди две години беше в Русе от понеделник до четвъртък, през другото време беше в Бургас. За Рудницки мнението ми е че е доста посредствен лекар, и тъй като за нощо среиозно не съм ходила при него не е успял все още да ми изгради трайно негативно мнение. Добро мнение имам за д-р Иванова, доста внимателнакакто при преглед, така и като отношение.

# 629
Аз имам нужда от помощ.
След 3 седмици (на 20-ти) е кръщенето на дъщеря ми. Онзи ден кръстницата се обади да каже, че е купила рокля - да търся обувки. Цвят екрю. Не цвета ми е проблем (ако въобще намеря някакви, едва ли ще са точно екрю), а размера. Където съм гледала до сега - все започват от 21-22 нагоре номерата, а на нея и трябва по-малък размер (вероятно 18-19). Каквито пък малки съм виждала - са или спортни моделчета (и шаренки), или за вкъщи. А все пак аз търся за кръщене...  Rolling Eyes
Ако някой може да ме ориентира (някой магазин, за който не съм се сетила) - ще съм много благодарна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт