МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 177
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро и от мен ! Хубав празник на всички именници и на всички монодами !
  При мен резултатите са плачевни След втория зеленчуков ден съм  + 0,3 кг или за 6 дена / от диетата на Ваня Червенкова / съм само 0,9 кг  надолу.
  Пия много вода почти по 3 литра.  Пия и чай от джинджифил около 200 -300 мл.  Не знам къде бъркам.
 / но вчера  добре си похапнах - пържени червени печени чушки с лук и зелева супа /. И до ВЦ най-после успях да ида, но  резулатата не е добър.
Днес съм на риба - мисля да започна първия ден с риба тон 2 -3 консерви и ако утре нямам минус ще го сменя с яйца. С яйца най-много свалям. Правя ги на тефлонов тиган без мазнина.
Моля ви дайте идеи , къде бъркам ??!!

# 631
 gala222, не се отчайвай. Mисля, че трябва време за да се настрои организмът към новия режим.
Аз съм правила 90-дневната диета и понякога след такива задържания има много минуси, ей така, изведнъж.
Сутрин след събуждане е добре да се пие чаша топла вода - дори две. Аз го правя задължително, така няма да имаш проблеми с ВЦ.
Смело продължавай.
Аз не правя диетата на Ваня Червенкова, не издържам на по 2 дни еднообразна храна, но си правя монорежим, който аз си мисля. Засега е ОК.

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 10:06 от marcie

# 632
Искам да кажа, на тези, които не ходят по няколко дни до тоалетна, че това е много вредно за организма.
Ако един ден пропуснете, задължително пийте нещо разхлабващо, за да изхвърлите токсините.
На мен рядко ми се налага, но винаги имам чай Сена за подобни ситуации.

# 633

Момичета, мога ли да добавя малко сол и лимонов сок за по-добър вкус на месото?

Да, може. Може и други  подправки.

И аз да се включа. Бях  на диетата на ВЧ, но стигнах до 10-я ден, чувствах се зле и  се отказах. Имах добри резултати, около 5 см бях смъкнала от обиколките. Но  кръвната ми захар беше  доста паднала и беше  невъзможно да продължа.
Два дни  ядох смесено, като включвах и сладки неща, и месо...
След тези два дни реших да продължа  диетата на ВЧ, но видоизменена по мой начин- с продукти, които  обичам и такива, които  няма да ме държат гладна.
Първия ден картофи, втория ден месо/всякакво/, третият ден салати, четвъртия - спагети със сол, олио, черен и червен пипер. После на плодове, днес на ориз със зеленчуци /моркови, лапад, домати и други, каквито  ми дойдат на ум/.
След спагетите умирах от притеснение какви ще са резултатите. Каква беше днес  изненадата ми когато  преди малко се измерих -  за 5 дни  3см надолу. Направо не повярвах на очите си. Продължавам смело!

# 634
Браво amapola  newsm74
И аз смятам, че много стрес при диета по-скоро вреди.
Монодиета /всеки ден различен продукт/ с редуващи храни от различни групи е по-приемливо.

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 10:25 от marcie

# 635
А, и аз съм фен на спагетите, ще ги включа следващия път! Grinning

# 636
     Благодаря момичета за съпричастността ви , благодаря  marcie ,Deva.  Поръчала съм си сена форте в аптеката до нас, днес ще я доставят. ЧАй Сание не ми действа вече, с течен парафин стигнах до ВЦ.
    Да споделя , че без да искам пих два аспирина вчера , единия сутринта , а другия на обяд и резултати беше кръвотечение от носа.
     Мисля да си взема един метър и да меря, може на обиколки да съм свалила, но едва ли 1 кг дава резултати в см.
   Ще устискам , ще не ща до 10 април.
   Ще споделя и резултатите си . Хубав ден на всички и успех от мен !

# 637
Здравейте, момичета!
В петък завърших 12-дневния си, първи цикъл от диетата на ВЧ. Ето и моите резултати: стартирах от 68.800,( висока съм 170см.) и свалих 5,200кг. Целта ми е 58кг. След картофите имах най-голям минус - 2кг., след пилето -0.900, зеленчуци -0.500, риба -0.500, плодове -0.300, к. мляко -1кг.
Нямам никакви прегрешения, с изключение на един банан. Разбрах, че не е съвместим с режима след като го изядох ooooh!.
Най-трудно ми беше в плодовите дни, нямах никаква енергия и чувствах постоянен глад, за това на второто завъртане мисля да ги заменя със зеленчуци. Противно на очакванията ми, че млечните дни ще ме провалят, защото за мен млякото никога не е било самостоятелна храна, а само част от основната, оказа се, че нямах никакъв проблем с него. Може и да бъркам с диетата, но аз за себе си съм убедена, че в мазнините и по-специално в млечните няма нищо лошо и за това си взех 2 литра мляко от млекомат, подквасих си го и това ми беше храната за тези 2 дни. Мнооого вкусно и засищащо, но пък и 1кг. минус. Мама Саня, опитай с пълномаслено мляко, ако искаш Peace.
Доволна съм от постигнатия резултат до момента и продължавам. Днес съм на ангелска супа и картофи на фурна.
Успех на всички!

# 638
Здравейте и от мен. Утре започвам трета седмица на моя режим, и четвърта на диета.. Както писах и по-рано на кантар не съм се качвала нито преди диетата, нито в момента, но отслабването ми е видимо и всички ми го казват. И по дрехите си го усещам. Сега за празниците ще преустановя режима за малко, като засиля  тренировките, след Великден продължавам.

# 639
  • На Изток от Рая
Честит празник момичета  bouquet

Шива, с теб сме почнали от почти еднакви мерки Simple Smile, само че аз бях 68,3, но пък ти си приключила по-добре първата врътка от мен. В момента съм 63,7 след 19 дни.
Току що приключих с рибата, направо едвам я изядох, не че не бях гладна, но тази диета е в състояние да ме откаже за дълго време от мои любими храни Simple Smile. Най после утре на плодове, заредих се с грейпфрути и киви, само да не ги метна от вечерта, че нямам търпение вече hahaha
И за протокола - днес прегреших с един бонбон и една бисквитка, к`во да се прави - човещинка Laughing

# 640
Здравейте,момичета и честит празник Hug
При нас времето е ужасно и днес като съм почивка само за ядене мисля Embarassed
Днес съм първи ден на мляко,уж ми беше добре и преди малко взех,че хапнах малко пилешка супа:(
Така ме е яд,че не удържах,ноо утре пак ще си продължа на млякото пък да видим какво ще покаже кантара.
Лека вечер на всички!

# 641
  • СОФИЯ
С пилето вече контактуваме оптимално. Всякакво разнообразие съм установила и ми е добре.

# 642
Момичета и аз съм с вас след празниците Mr. Green ще започна диетата на В.ч. след много опити да сваля излишните кг.този път съм нахъсана,че ще успея,защото съдържа храните които обичам.Късмет на всички и честито на именниците!Дерзайте  bouquet

# 643
Здравейте и от мен.Започнах диетата на ВЧ.Вече съм 6 ден и съм -3 кг

# 644
Здравейте и от мен.
Днес ми е първи рибен ден от вторите 12 дни.
От започването на вторите 12 дни нямам свален кг.

Общи условия

Активация на акаунт