МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 103
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Ася, аз в никой от дните не ям през деня. Просто не мога- само вечерям, а през деня на вода, кафе и чай.

# 46
От вчера до днес само - 100гр.
 Rolling Eyes

# 47
Ася, аз в никой от дните не ям през деня. Просто не мога- само вечерям, а през деня на вода, кафе и чай.

То и аз основно вечер ям.
По принцип не закусвам, само кафе.

# 48
  • СОФИЯ
От вчера до днес само - 100гр.
 Rolling Eyes
И аз имах 2 дни само с по 100-200 гр. Споко, после пак ще дръпнеш надолу.

# 49
Moмичета, не се отчайвате на малките минуси, радвайте се, че сте на минус...А той с времето ще расте!
Не забравяйте, че килограми трупани с години, не се свалят за една нощ, и за две нощи пак не се свалят..
Воля, търпение и постоянство!   bouquet

# 50
Според мен това че не ядете по цели дни не спомага отслабването, а напротив - пречи.
Хапвайте по нещо малко на обяд, та макар и 50-100гр, колкото да задейства метаболизма.
А и неяденето цял ден води до по-големи количества на вечеря и желания за прегрешения.
Винаги трябва да има равновесие, самият организъм се натоварва повече с едно хранене дневно.

# 51
Аз хапвам на обяд, но съвсем малко.
Обаче да закусвам е абсурд!
Или постоянно нещо да похапвам. Crazy
Две хранения имам, никакви междинни.

# 52
Голямо ли ще е прегрешението ако вместо  чисто кисело мляко си правя таратор? Най-трудни са ми плодовите и млечните  дни.

# 53
samara1 Таратор не може - в него има краставица, а както всички знаем продуктите не може да се смесват  Peace

# 54
  • ВАРНА
Според мен това че не ядете по цели дни не спомага отслабването, а напротив - пречи.
Хапвайте по нещо малко на обяд, та макар и 50-100гр, колкото да задейства метаболизма.
А и неяденето цял ден води до по-големи количества на вечеря и желания за прегрешения.
Винаги трябва да има равновесие, самият организъм се натоварва повече с едно хранене дневно.
да така е, ако пък някой иска да се вслуша във Ваня Червенкова, тя твърди че на второто завъртане е ядяла през половин час по малко

# 55
Аз хапвам на обяд, но съвсем малко.
Обаче да закусвам е абсурд!
Или постоянно нещо да похапвам. Crazy
Две хранения имам, никакви междинни.

Ако имаш и на обяд е добре. Аз не съм привърженик и на прекалено честите хранения, та макар и по малко. За мен идеално си е закуска, обяд, вечеря, но специално в този режим и аз не закусвам - малко ми е нетипично да стана сутринта и да ям пиле или риба например.

# 56
Може -не може, аз в млечния ден ще си слагам ленено семе вътре...... И без това съм достатъчно разтреперана от салатните дни и ми се вие свят, не ми се мисли как ще съм в плодовите и млечните..... До сега нямам нито едно нарушение, така, че няма да надебелея с лененото семе, пък и аз си го консумирам заради омегата.....

# 57
  • СОФИЯ
За бой съм! Първо сериозно нарушение и сега се чудя какво, да продължавам ли с киселото мляко?

# 58
Здравейте и от мен.Днес ми е първи ден на пиле.Резултат за два дни:-2кг.На Някой да му се вие свят при спазването на тази диета?

# 59
За бой съм! Първо сериозно нарушение и сега се чудя какво, да продължавам ли с киселото мляко?

Според мен продължавай, киселото мляко е накрая, така че си довърши и после ако трябва повтори.

Общи условия

Активация на акаунт