МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 839
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • СОФИЯ
Рулца от раци и всякакви морски дарове не били разрешени, за огромно мое съжаление.

# 196
Здравейте и от мен.
Вчерашният ден на Ябълки мина много добре и вкусно  Flutter
Днес, ден 9: Пилешко месо. Приготвила съм си го печено в плик (380гр.)
Няма да пропусна и ежедневната фитнес тренировка  Mr. Green
В началото на моето моно си измерих обиколките. В Петък ще ги измеря пак, за да видим как се отразява диетката в смъкването на см... веднага ще докладвам  Peace
Успешен ден, момичета   bouquet

# 197
в рулацата от раци няма нито раци, нито риба
има нишесте и химични добавки
а в пържената цаца има повече брашно, отколкото храна

какво й се лигавите толкова на тая риба
една ципура или сьомга на тефлоновата скара става за 20 минути
пастърва - пържена или на фурна, консерва риба тон,
в топлите витрини има скумрия или чернокоп на скара

кисело млако и айрянче за мен  Flutter

# 198
След вчера котлет около 350гр. сьомга на фурна за обед , една ципура около 400 гр. на фурна за вечеря
Днес  след 4 дневен застой на кантара дори качване ... видях - 400гр,   newsm44
За мен круши ябълки и авокадо днес Sunglasses

# 199
  • СОФИЯ
какво й се лигавите толкова на тая риба
една ципура или сьомга на тефлоновата скара става за 20 минути
пастърва - пържена или на фурна, консерва риба тон,
в топлите витрини има скумрия или чернокоп на скара
Консерви по принцип не харесвам. Купих две за резерва, седят си. Скумрия и чернокоп не ям.
Обожавам филе от сьомга запечено и не мога да повярвам, че във втория рибен ден ми се гадеше като го погледна. Една ципура и един лаврак също ми останаха от първия цикъл, нещо и тях не ги гледах с удоволствие. Та така с рибата, а по принцип много обичам. Видях, че продават филе от бял амур, за следващите рибни дни може би с него ще пробвам. Купила съм и 3х200 гр. пушена сьомга, поне тя ми е безотказна.

# 200
Добър ден и от мен! Снощи вечерях варени картофи, пак ми беше тежко от тях. Не съм се мерила, утре ще го направя. Реших да се меря след всеки два дни от диетата, да видя как ми действа определения вид храна и колко свалям. Свикнала съм всеки ден да се меря, голяма краста си е това. За днес си бях приготвила в една кутийка варени картофи с копър, сол и 1 ч.л. олио. Понеже вчера се похвалих, че не закусвам, та днес си изядох кутийката на два пъти.  Embarassed В тази връзка, вие само три пъти ли ядете или когато почувствате глад, без да се съобразявате с интервалите?
Tinche , хубаво си решила да спреш аспирина. За мен е излишно и даже вредно да се пият лекарства без причина. Всички искаме да сме слаби, но ако ще бъде за сметка на здравето ни, то има ли смисъл тогава? Нека отслабваме здравословно и да бъдем хем слаби, хем здрави.  Hug

# 201
  • СОФИЯ
. Понеже вчера се похвалих, че не закусвам, та днес си изядох кутийката на два пъти.  Embarassed В тази връзка, вие само три пъти ли ядете или когато почувствате глад, без да се съобразявате с интервалите?
Преди да започна диетата аз изобщо не закусвах и това никога не ми е било проблем. Сега обаче усещам глад. Храня се когато ми се дояде, повече от три пъти. Не ограничавам количествата, но пък и се засищам от малко, за разлика от преди.

# 202
В тази връзка, вие само три пъти ли ядете или когато почувствате глад, без да се съобразявате с интервалите?

Не спазвам интервали, ям тогава, когато  огладнея . Като доста често  огладнявам.  Събират ми се 4-5, дори 6 хранения на ден. Въпреки  това диетата работи. На килограми не зная с колко, но на сантиметри - видимо.

# 203
  • Варна
Аз хапвам м/у 2 и 4 пъти.
Днес с удоволствие закусих с 2 ябълки.Ще мога да си хапвам по-често,защото не ми става гадно при самостоятелното ядене на плод.
Ден 9-ти/след 8 дена на диета-3,300кг.Има доста какво да се желае ( в момента съм 165см/62кг).Дано след втората врътка да си постигна желаните кг-ми (55-57).
Успех момичета!

# 204
Някой знае ли какво е захранването след тази диета?

# 205
  • Варна
Четох,че е добре да се яде разделно след това.
Не зная как ще го спазвам,защото ми е писнало от разделно хранене (след не знам колко врътки на 90ДД).

# 206
И аз да се отчета, имаше коментари че са имали плюсове, имаше и такива които не мърдат от салатките, много се притесних, но при мен и в двата дни ми отчете минусчета. Много се притеснявах и за рибните дни, защото много рядко ям риба...Днес ми е първият рибен, вкусно ми е Whistling Направих си печена сьомга  Wink Седми ден ми е -2.300

# 207
Момичета, днес виждам голям зор с плодовете. Не обичам много, предпочитам зеленчуци. Дали мога да заменя плодовете със зеленчуци? Някой правил ли го е?

# 208
  • София
Здравейте, дами!
И аз съм на диетата на Ваня Ч. Дано издържа, да сваля (колкото толкова) и да няма йо-йо ефект. То това зависи от храненто след това, де.
Да си кажа мнението за аспирина:
Ако е вярно това, което казва Ваня в интервюто по телевизията, а именно, че се свалят предимно мазнини, то това би било прекрасно. НО... Тези мазнини 4-5-10 кг трябва да се изхвърлят от организма и това става като нивата на холестерола в кръвта доста се повишават в много кратки срокове, т.е. ударно и рискът от инфаркти и инсулт доста нараства. Още повече за тези с повечко кг, високо кръвно и по принцип повишен холесторел. А и годините са фактор. Така, че не пренебрегвайте напълно съвета за аспирин Протект, но аз бих го взимала вечер (рискът от инфаркт е доста по-висок през нощта) и не на гладно.
На всички жеаля успех и трайно и здравословно отслбване!

# 209
За аспирина - нищо лошо няма в него, само от полза може да е.
Дори в съвременната медицина се предписва на бременни, за по-добро кръвоснабдяване на плода.
Защо се плашат някои от него?

Общи условия

Активация на акаунт