МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 843
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Аз аспирин Протект и Витамин Ц си пия сутрин на гладно и не ми пречи, на една приятелка пък и пречи - боли я стомаха, но на нея от доста храни и излизат киселини.

# 211
Аспиринът е полезен, но за хората, които попадат в т.нар. рискови групи. А да си го приемаш просто така, като съставка на диета, за мен не е разумно. Предпазва (с 10% намалява риска) от инфаркти и инсулти, но може да предизвика язва и гастрит, както и вътрешен кръвоизлив. Като всяко лекарство има своите плюсове и минуси. Затова аз лично, лекарство без да имам нужда, не бих пила. Ето една статия за аспирина. Там ясно пише, че е противопоказно за бременни и кърмачки! Аз също знам, че не бива да се пие от малки деца.

http://bg.checkonline4you.com/kakvi-sa-polzite-vredite-ot-aspirina/

# 212
Dara88, точно за бременните писах, погледни.

# 213
Видях, но аспиринът е противопоказен точно за бременни и кърмачки. За да не съм голословна, ето една статия.

http://www.mamatatkoiaz.bg/article/171/bezopasen-li-e-aspirina-p … eme-na-bremennost

# 214
  • София
Да се отчета - днес ми е първи ден на кисело мляко от първите 12 дни /още не съм го започнала/
Старт 71....тази сутрин 65,7
Мнооого доволна newsm44
Не се отчайвайте и продължавайте! При мен целта е 60- 62кг.

Ехааааа Simple Smile Ти май много добре вървиш!!!!  Peace Peace Peace
Аз днес съм на първи рибен и до днес сутринта бях минус 1,4кг. Не съм много доволна досега!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
На мен ми бяха мнооооого трудни салатните дни.

Аз имам въпрос: правят се 2 пъти по 12 дни и след това има 2 дни почивка, нали?!

# 215
Видях, но аспиринът е противопоказен точно за бременни и кърмачки. За да не съм голословна, ето една статия.

http://www.mamatatkoiaz.bg/article/171/bezopasen-li-e-aspirina-p … eme-na-bremennost

Отвори някоя тема за бременни, да видиш колко много от тях го пият.
Медицината си мени становището по доста въпроси.
Но аз не те агитирам, не ме разбирай погрешно.

# 216

Ехааааа Simple Smile Ти май много добре вървиш!!!!  Peace Peace Peace
Аз днес съм на първи рибен и до днес сутринта бях минус 1,4кг. Не съм много доволна досега!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
На мен ми бяха мнооооого трудни салатните дни.

Аз имам въпрос: правят се 2 пъти по 12 дни и след това има 2 дни почивка, нали?!
До колкото знам да, но много продължават веднага след първите 12. С теб вървим успоредно и аз днес съм на 1 рибешки

# 217

Отвори някоя тема за бременни, да видиш колко много от тях го пият.
Медицината си мени становището по доста въпроси.
Но аз не те агитирам, не ме разбирай погрешно.

Пият го (и то в малки количества) бременни, при които има риск от прееклампсия и пиенето му е оправдано, т.е. ползата в този случай ще бъде по-голяма, отколкото вредата. Но както и да е, да не задълбаваме с аспирина. Всеки сам си преценява дали да го пие или не. Не считам, че ме агитираш, нали в спора се ражда истината?  Hug Hug

Колежките плануват за утре питка и халва, нали е Благовец. Казах им да забравят да ми се рязвяват с питка под носа и да ме изкушават.  Joy Дано удържа фронта. Довечера трябва да си купя пиле, а може и от готовите пилешки пържоли. Много се бях притеснила да не ме запечат тези картофи, а то точно обратното. Днес ходих цели три пъти на тоалетна, а денят още не е свършил.  ooooh!

# 218
Момичета, вие имали ли сте прегрешения и след него отново продължихте ли да сваляте или свалянето на кг спря. Днес съм на млечен ден , но съм в цикъл а той е много обилен и кръвното ми пада и не издържах и хапнах малко сладко.. Дано утре като си започна правилно да не спра да свалям Sad

# 219
  • На Изток от Рая
Момичета, вие имали ли сте прегрешения и след него отново продължихте ли да сваляте или свалянето на кг спря. Днес съм на млечен ден , но съм в цикъл а той е много обилен и кръвното ми пада и не издържах и хапнах малко сладко.. Дано утре като си започна правилно да не спра да свалям Sad

Аз вчера вечерта на 1-ия рибен ден си хапнах 30 гр черен шоколад без захар, че направо се бях разтреперила и имах главоболие, въпреки това имах - 400 гр. За себе си съм забелязала, че черният шоколад не ми се отразява зле. Не знам при другите как е.

# 220
Днес ми е 7 ден, 3 от дните пих по един чай с МЕД, което се води прегрешение ама си свалям

# 221
  • СОФИЯ
Аз сгафих яко точно на първия млечен ден. Ама как сгафих...не е за приказване, две парчета пица и една филия с масло. Естествено на следващия ден бях +, но оттогава до сега съм супер стриктна и продължавам да свалям. Днес ми е първи пилешки ден от втория цикъл. Е, наврях се в една дънкова пола, дето не съм и предполагала. Още някой и др ден и я обличам и навън  Grinning

# 222
Оо успокоихте ме  Praynig Дано отново не ни се случват '' грешки''  Grinning

# 223
Днес ми приключва 2 ден на картофи. Вчера бях ОК, но днес направо ми се гади при мисълта за картофки - а толкова много ги обичам. Гади ми се на коремчето, а и чувствам глад, днес ядох малко. Сега пека едно пиле и се чудя - от кога мога да го започвам Embarassed Как мислите?

# 224
Пилето...от утре сутринта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт