МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 239
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, момичета!
От днес и аз се включвам. Снощи си сварих картофи, а току що изядох един.

Искам да попитам по-опитните. Проблем ли ще бъде да редувам храните по един ден, а не по-два. Много драстично ми се струва във варианта с двата дена.
Ако се прави по един ден дали има ефект?

Хубав ден и лека седмица на всички!

# 436
amapola, не се притеснявай изобщо!
Според мен никакво прегрешение не е 1л захар т.е. ако искаш можеш да си продължиш тази диета. Но и да преминеш на 90ДД също е добре Hug
Аз за 4 дни /с прегрешения/ съм - 1.5кг

# 437
Здравейте момичета,
вчера приключиха 12-те дена моно диета на В.Червенкова. Спазвах я стриктно като си позволявах малко мляко в кафето. Страшно много вода пих, защото все бях жадна.
Резултата е 4 свалени килограма. По принцип свалям много трудно и преди това бях правила лечебен глад по Емилова за 15 дена и свалих само 3 кг.
Извода за мен - тази диета работи. Ще я повторя до Велик ден и ще ви пиша отново.

Успех на всички!!!

# 438
Здравейте и от мен   bouquet
Поздравления на всички момичета за свалените килограмчета  Hug
Аз продължавам с моето моно. Днес: Ябълки  Flutter /обожавам плодови дни  Crazy/
След малко - фитнес  Mr. Green
Успех на всички   bouquet

# 439
amapola, не се притеснявай изобщо!
Според мен никакво прегрешение не е 1л захар т.е. ако искаш можеш да си продължиш тази диета. Но и да преминеш на 90ДД също е добре Hug
Аз за 4 дни /с прегрешения/ съм - 1.5кг
Рамацоти, благодаря ти,  като че ли ме мотивира да продължа. Наистина ще е жалко да прекъсна, след като  резултатите досега са  доста добри.
Малко ще променя нещата, може би на всеки два дни ще слагам малко захар в кафето, за да не ми падне  захарта  и да не ми стане лошо като вчера.

# 440
Здравейте и от мен,
и аз се запалих по тази прословута диета.Лято идва,трябва да влезем във форма.
Имам едни 10 кг,които искам да сваля,пък да видим.
Днес ми е салатен ден 5ти.Нооо пилето едва до издържах и втория пилешки го замених със салата.
Дали направих грешка? , а и вчера изпих едно 3в1  ConfusedПросото не изгържах.
Днес сутринта се качих на кантара и ... разлика няма:( Възможно ли е това? Но,няма да се отказвам пък да видим.
Успех на всички и лека седмица.

# 441
Здравейте! Аз за съжаление прекратих диетата. От петък вечерта съм с ужасно главоболие. Оказа се, че кръвното ми е високо. По-кофтито е, че и с лекарства не мога да го сваля. Не вярвам да е от диетата, защото около мен и други се оплакват от високо кръвно почивните дни. По-хубавото е, че въпреки смесеното и често ядене, сутринта кантара отчете -500 гр.  Shocked Това ми повдигна настроението. Най-после видях 82 на кантара. Днес ще съм на плодове. В зависимост от това как се чувствам, ще реша дали от утре да съм моно. Но определено няма да карам по два дни, а по един.

# 442
Mimoza411, след салатите е възможно да нямаш минус, но той ще дойде.
Просто сега задържаш вода.

Иначе и аз мисля на втория тур да правя по 1 ден, не по 2.

TheOneS, много ти се радвам! Heart Eyes Hug

# 443
  • София
Аз вчера приключих първите 12дни.  Rolling Eyes
Резултатът е: минус 2,7кг., като интересното за мен беше, че преди двата дни на кисело мляко бях доста надолу и после от кис.мляко какво се случи не разбрах Simple Smile Но пак е горе-долу доволен резултата... искам повече, а и тръгнах от едни не много лицеприятни килограми  ooooh! ooooh!

От днес започвам пак: Картофки Simple Smile

Имам някакви спомени, че вторите 12дни беше препоръчително да се яде по-често от първите 12.....вие знаете ли нещо по въпроса?!?
А тези, които вече са минали и вторите 12дни на режима, забелязали ли сте дали през втората част се сваля по-малко? или по-трудно?

Благодаря! и минусов ден  bowuu

# 444
Здравейте, момичета,
И аз да се отчета- днес ми е 10 ти ден от диетата на Червенкова, 2-ри плодов, до сега съм общо -3 кг. Правя малки /според мен/ нарушения, напр. пия кафето си с мляко и захар и в събота хапнах 1 парче сладкиш, защото ми беше много лошо- имах световъртеж, главоболие и бях много отпаднала, тогава ми беше 2-ри рибен ден, незнам от това или друго....... Успех на всички дами и много минуси.   bouquet

# 445
И мен киселото мляко ме прецака. Sunglasses
Махам го другия път! Naughty

# 446
  • на вълнолома
DeVa, ще споделиш ли? Сега съм на плодове и после мляко, но чета че след млякото момичетата имат плюс..... Embarassed

# 447
Здравейте момичета! След прекъсване на диетата по ред причини, днес отново съм на стартова линия! Wink Желая ви ден пълен с минуси!

# 448
  • София

С какво мислиш да го замениш?

В интерес на истината аз мислех, че мен плодовете ще ме прецакат, защото като съм правила 90ДД, все след плодовете съм била на +, а сега се изумих доста Simple Smile

# 449
Да, преди млякото бях -3,8, след него -3,5. Mr. Green
А да не казвам, че втория ден не издържах и ядох и малко шунка. Embarassed
Единствено с него усещах глад.

Със салати ще го заменя.
Те ми са любими. Heart Eyes
Дори да нямам минус с тях, после изхвърлям водата и съм ОК. Party

Общи условия

Активация на акаунт