МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 215
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте, момичета от вчера съм с вас.  bouquet
Стартирам със зашеметяващите 87 килограма Embarassed
Вчера и днес съм на печени картофки за утре смятам салати т.е. ще правя мое подобие на монодиета според настроението. Доколкото схванах идеята е да се яде само един вид храна, надявам се да имам резултат Grinning

# 496
Здравейте и от мен   bouquet
Браво и честито на всички за минусчетата   bouquet
При мен днешното меню е пилешко месо на скара. Опекла съм си 420гр. месце и това ще е за деня.
След малко - фитнес.  Rolling Eyes

cherenlebed Тъкмо се чудех аз къде ми убягна newsm78 Надявам се, че вече си добре и всичко е наред. Успех с новото начало на диетката  Heart Eyes

П.С. Нямам търпение да дойде Неделя, че да се метна на кантара  Laughing За сега целта е 70кг., нооо все тайничко се надявам, че и до 68-9 мога да ги избутам, ама ще видим  Laughing

# 497
Здравейте и от мен! Днес ми е 14 ден, втори картофен.След вчера имам -100гр, пак добре че не е плюс.Ще видим и утре след днешния ден.Успешен ден!

# 498
Здравейте момичета,след двата дни на салатки съм разочарована не съм мръднала и грам а аз почнах от 112кг все пак. Днес е първия рибен ден а ме е страх да хапна, а и честно казано след липсата на резултат и глад не усещам. Да си кажа честно водата която по принцип пия в големи количества тия дни не пия и половината на това което пиех преди, във водата  ли ми е грешката?

# 499
Здравейте! Аз направих 2 по 10 дни ( без риба ) и резултата е - 5кг. Като повече беше след първия 10 дневен цикъл,но след това срях аспирина ( незнам има ли значение). Радвам се че отново мога да си облека дрехи, които преди не ми ставаха, наистина има резултат. Сега се опитвам да внимавам какво ям, за да няма йо-йо ефект.

# 500
Здравейте момичета,след двата дни на салатки съм разочарована не съм мръднала и грам а аз почнах от 112кг все пак. Днес е първия рибен ден а ме е страх да хапна, а и честно казано след липсата на резултат и глад не усещам. Да си кажа честно водата която по принцип пия в големи количества тия дни не пия и половината на това което пиех преди, във водата  ли ми е грешката?
Ами водата е важна единствено тя `отмива` мазнините, важно е и количеството храна и да не смесваш храните.Аз пия по 2.5л. на ден

# 501
Здравейте! Аз направих 2 по 10 дни ( без риба ) и резултата е - 5кг. Като повече беше след първия 10 дневен цикъл,но след това срях аспирина ( незнам има ли значение). Радвам се че отново мога да си облека дрехи, които преди не ми ставаха, наистина има резултат. Сега се опитвам да внимавам какво ям, за да няма йо-йо ефект.
Браво! Чудесен резултат!

# 502
Вече се чудя, дали и аз да не започна да пия аспирин? newsm78

# 503
Ами водата е важна единствено тя `отмива` мазнините, важно е и количеството храна и да не смесваш храните.Аз пия по 2.5л. на ден
Количествата не мисля, че са много за целия ден съм изяла на салата 1 маруля,1 краставица,2 домата,1 връзка лук и няколко маслини . Това количество разделих на 2 приема но водата преди пиех по 3 литра вода на ден вчера дали съм изпила 3-4 чаши не знам.

# 504
Яна, маслините, ако не са много добре изкиснати, задържат много вода. Аз не бих ги ползвала по време на диетата.

# 505
Количествата не мисля, че са много за целия ден съм изяла на салата 1 маруля,1 краставица,2 домата,1 връзка лук и няколко маслини . Това количество разделих на 2 приема но водата преди пиех по 3 литра вода на ден вчера дали съм изпила 3-4 чаши не знам.

Яна, до вчера си давала на тялото си храна в неограничено количество и всякакъв вид. И внезапно решаваш да го "ограничиш" на две марули и три маслини. Нормално е да се "стресира", да се чуди какво става, глад ли се задава и да си къта сланинките. Не се знае какви дни го чакат.  Mr. Green Просто имай търпение и бъди постоянна, нещата ще се случат. Но и не се ограничавай с толкова малко храна, за да не се получи после йо-йо ефект. Нали не очакваш цял живот да ядеш такива количества? Яж си нормални порции и просто спазвай правилата.  Hug

# 506
  • София
П.С. Нямам търпение да дойде Неделя, че да се метна на кантара  Laughing За сега целта е 70кг., нооо все тайничко се надявам, че и до 68-9 мога да ги избутам, ама ще видим  Laughing

Имаме еднакви цели Simple Smile  Hug Hug Hug
Аз днес съм на втори картофен от втората 12-ка Simple Smile - добре го обясних, нали Simple Smile
Притеснявам се малко, че от кис.мляко насам, всеки ден съм с малко +.....дали е от наближаващия МЦ  newsm78  Колко време преди/след МЦ не е "хубаво" да вярвам на кантара?!

# 507
elleee Ами хайде дано и двете да видим желаните цифрички  Heart Eyes Hug
Относно МЦ - аз знам, че преди да дойде задържаме течности, така че аз преди и по време на МЦ не вярвам на кантара. Според мен малките "+" се дължат именно на това, няма от какво да се притесняваш  Heart Eyes

# 508
  • на вълнолома
Днес ми е последно, 10 ден съм - умирам от глад с тези плодове, ще омахам една салата накрая, два дни са ми в повече....Laughing. От млякото повечето май имат плюс, а и ако карам след плодовете и два дни мляко....ще вия вече Embarassed.Аз аспирин не пия, карам си мое моно и резултат пак имам, доволна съм, много - повече см и по-малко кг свалих. Пия доста вода обаче.От утре девойчици, с които борихме кг преди година стартират с 90ДД, ще продължа с тях. Успех момичета  bouquet

# 509
След като свършим 2×24 дни след колко време отново смятате, че може да се повтори режима на Ваня? Колко минимално време трябва да мине и знаете ли дали моно диетите трябва да се сменят, защото на 2рия път няма да действа? Тоест ако искам пак да я направя, друга монодиета ли трябва да търся? Защото преди правих 90дд , и имах чудесни резултати, но след няколко месеца я повторих и нищо, но сега от режима на Ваня съм очарованаа !  Peace

Общи условия

Активация на акаунт