БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 49 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Мнения: 9 457
е, има няма 9 месеца до следващата  Laughing

# 421
  • Sofia
  • Мнения: 1 517
Благодаря! Ще се възползвам от рецептите.

# 422
  • Варна
  • Мнения: 11 349
Нямам време да чете козуначената тема.
Сложих първия козунак да се пече без вентилатор и се чудя другите 2 докато им дойде реда да не изпълзят от тавите. Дали все пак да не пусна вентилатора да забързам нещата?

# 423
  • София
  • Мнения: 10 825
Аз ги пека с вентилатор. Добре се изпичат, ако това те притеснява.

# 424
  • София
  • Мнения: 12 220
Нямам време да чете козуначената тема.
Сложих първия козунак да се пече без вентилатор и се чудя другите 2 докато им дойде реда да не изпълзят от тавите. Дали все пак да не пусна вентилатора да забързам нещата?
Винаги работя с вентилатор. Другите , докато чакат ги остави на по-хладно за да не хукнат да бягат от формите.

# 425
  • Варна
  • Мнения: 11 349
Първия го изпекох без, другите два с вентилатор.

# 426
  • Мнения: 123
Момичета, кога се мажеше козунака и се поръсваше със захар? newsm78

# 427
  • София
  • Мнения: 37 907
Момичета, кога се мажеше козунака и се поръсваше със захар? newsm78
Преди печене

# 428
  • Варна
  • Мнения: 11 349
Момичета, кога се мажеше козунака и се поръсваше със захар? newsm78

Преди да се сложат във фурната.

# 429
  • Мнения: 123
Мерси много!!!! Hug

# 430
  • Мнения: 7 779
Момичета, кога се мажеше козунака и се поръсваше със захар? newsm78
може и 10-на мин след началото на печенето. ама трябва да си бърз.
а някой мажат след сплитането и така втасва

# 431
  • Варна
  • Мнения: 11 349
Ето какво ми се получи. Като за почти пръв опит мисля че е добре. Но утре ще стане ясно със сигурност.  Sunglasses

Скрит текст:

# 432
  • Мнения: 123
Момичета, кога се мажеше козунака и се поръсваше със захар? newsm78
може и 10-на мин след началото на печенето. ама трябва да си бърз.
а някой мажат след сплитането и така втасва


Е за догодина може и да го пробвам и този вариант, тъй като току-що го "метнах" във фурната.  Grinning

# 433
  • Мнения: X
След малко идва ред на `агнешка дроб сърма`.
Може ли някоя не особено сложна рецепта, и не много бавна.
Само да е със заливка!  :chef
Ще я приготвям тази вечер, защото утре ще пътувам с нея и няма време за приготвяне.

# 434
  • Мнения: 7 070
Миясля да правя гъбен сос. След като запържа брашното с маслото и задушените гъби и добавя мляко и заквасена сметана, после трябва ли да пасирам заедно с гъбите, за да е гладък соса и да е още по-интензивен вкуса им и дали ще стане добре, ако го пасирам?

Общи условия

Активация на акаунт