"La Usurpadora"/ "Узурпаторката" (1998)

• 39 326
  • 491
  •   1
Отговори
# 90
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ето и една ексклузивна новина. Hug
Габи Спаник пише готварска книга!

Звездата от сериала "Узурпаторката" сподели, че книгата й ще излезе през септември тази година. Тя вече дори е избрала снимка за корицата. Ето я и нея.

"Не съм мастършеф, но нося душа на готвач", споделя Габи. "Не знаех, че храната, която приготвям, е толкова вкусна", казва още актрисата. Преди време тя направи своя линия органични кремове за лице и пусна в продажба свой парфюм "Габи Спаник", както и DVD със свои видео записи за здравето и поддържането на тялото и диск със свои песни. В свободното си време, Габи е изцяло посветена на най-прекрасното нещо в нейния живот - майчинството и на синът й, Габриел, който тренира карате.

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 21:33 от David_Charvet

# 91
Прекрасна какво винаги  Heart Eyes-вече й личат годините и то доста  baby_neutral
Пусни някоя снимка на "моята приятелка" онази скица Естела  Joy Joy Joy

# 92
Прекрасна какво винаги  Heart Eyes-вече й личат годините и то доста  baby_neutral
Габи винаги е прекрасна Peace, и така си я харесвам. Heart Eyes

Пусни някоя снимка на "моята приятелка" онази скица Естела  Joy Joy Joy
Заповядай. Hug  Laughing Joy Joy Joy  hahaha

# 93
Мерси, David макар,че исках нещо в кадър превъплатена в ролята си екранните снимки  Grinning
Вчера изпуснах епизод и днеска  го догледах в интернет ,добре,че се качва  в интернет и то с перфектно качество ..преди години никой не го е записвал,а и то май неможеше не е било толкоз разпространено записването на даден сериал от по старичките

# 94
Мерси, David макар,че исках нещо в кадър превъплатена в ролята си екранните снимки  Grinning
Вчера изпуснах епизод и днеска  го догледах в интернет ,добре,че се качва  в интернет и то с перфектно качество ..преди години никой не го е записвал,а и то май неможеше не е било толкоз разпространено записването на даден сериал от по старичките

Tо аз търсех снимки на Естела от сериала, по възможност ако е с Уили, но за жалост нямаше.  Sad Тази намерих, като качество е хубава, но не съм много сигурен дали е от "Узурпаторката". Вчера и аз не можах да гледам серията. Peace Cry Днес ще наваксам, и ако я дават Естела, ще я снимам. Wink

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 13:36 от David_Charvet

# 95
Не мога да разбера- Карлитос епилептик ли е или има психично заболяване?! newsm78

# 96
Не мога да разбера- Карлитос епилептик ли е или има психично заболяване?! newsm78
И аз това се чудя и не мога да си го обясня. То бива бива да те е страх от всичко непознато и да се инатиш, за да не правиш каквото ти се казва и да изпадаш в невротични състояния, за да си постигне целта... ooooh! Crossing Arms А забелязали ли сте, че той никога не слуша и не прави това, което му се каже, но когато Паулина му нареди, веднага я слуша. Laughing Joy Joy Joy hahaha Интересно ми е как ли се е държал с Паола, както и тя с него, преди да се появи Паулина? Thinking

# 97
и на мен ми е интересен живота как се е развивал в къщата когато Paola е там но предстои да разберем със сигурност ще е интересно Whistling

# 98
и на мен ми е интересен живота как се е развивал в къщата когато Paola е там но предстои да разберем със сигурност ще е интересно Whistling
Можеше сериалът да започне с Паола как се разпорежда и отнася към всички в дома на сем. Брачо и после заминава на пътешествие и така среща Паулина, и после да видим промяната. Peace Аз днешния епизод не го гледах пак Sad, но пък вчерашния - Да! Party

Еп.23: (27-ми юни, понеделник)
Човекът, който причаква Паулина до дома на сем. Брачо и я сграбчва, се оказва художникът Донато, който й казва, че не я е забравил и иска да се видят, иначе ще вдигне огромен скандал за отношенията им. Паулина му обещава, че ще дойде при него в ателието му, за да му разкаже истината за себе си и да я остави намира веднъж завинаги.

Секретарката Естела се обажда на Естефания и й казва за боя между Уили и Леандро.

Естефания й казва да продължи да следи неверния й съпруг, както и да следи и Вивиана и че ще чака новини.

Паола/Паулина казва на Уили да остави намира Вивиана, защото тя може да си изгуби работата и Леандро я харесва. Уили я пита да не би да защитава Леандро, защото се интерeсува да го направи свой любовник. Паулина го зашлевява по бузата точно по синината, нанеса му от Леандро.

Паулина научава за истеричните пристъпи на Карлитос и за това, че е отказал да ходи с патерици, както и да се храни, и тя отива в болницата.

Карлос Даниел преглежда чековете със заплатите на работниците и вижда, че чекът на Вивиана е с повече от определената сума. Той казва на Уили да го коригира незабaвно и да не прави подобни грешки отново, за да й се хареса.

Хема отива във фабриката и казва на Карлос Даниел, че иска да работи там като негова секретарка.

Целта й е да бъде колкото се може по-близо до него, за да може да го настрои срещу Паола и да й го отнеме!

Карлос Даниел отива в болницата при сина си и е приятно изненадан, когато вижда, че Паулина е накарала Карлитос да яде и да използва патериците.

Карлос Даниел отива в стаята на Паола и се навежда и целува спящата Паулина, която се стряска и се отдръпва от него. Той й казва, че иска да я заведе на лекар, за да разбере дали тя наистина е болна, или просто вече не желае да бъде с него, защото й е омръзнал.                    

Паола/Паулина му казва, че го обича с цялото си сърце, но няма как да бъдат заедно физически.

Карлос Даниел пита Паола/Паулина по каква причина е изтеглила 200 хил. песос.

Еп.24: (28-ми юни, вторник)
Уили казва на Вивиана, че иска да си поговорят, но тя не желае, защото се е с карала с кръстницата си заради него. Уили й казва за чекът с повече пари, който й е бил написал, но не е получила, защото Леандро го е издал и е получила по-малко.

Карлос Даниел казва на Паола/Паулина, че може да е изгубила чековата си книжка някъде и някой да я е взел и да я използвал, защото подписът й на един от чековете не съвпада. Паола/Паулина лъже Карлос Даниел, че са й трябвали пари, когато е била в Монтерей.

В Акапулко истинската Паола скучае. Алесандро й предлага да излезе навън и да се позабавлява. Алесандро й предлага пари, но тя му казва, че вече си е изтеглила от нейните пари от банката; той я пита дали желае да се върне по-рано у дома, но тя не знае все още.

Паулина отива до банката, където й показват чека, подписан от нея, както и този от истинската Паола. Паулина пита къде е бил изплатен, и научава, че истинската Паола е в Акапулко.

Естела се обажда на Естефания и й доклaдва всичко за Уили и за това, че го е чула да кани Вивиана на кино.

Паола/Паулина казва на Карлос Даниел, че парите, които е изтеглил от банката са й трябвали за пътуването й до Монтерей, да плати лечението на Карлитос и престоя му в болницата, както и че му е купила неща за училище, а за нея - дрехи.

Паола/Паулина обещава на Уили, че ще му купи нова кола, ако се откаже от Вивиана и накара Естефания да се върне обратно на работа във фабрикaта, както и тя да се промени и бъде щастлив с нея.

Лусиано научава, че милионерът Алесандро Фарина се намира в Акапулко и мисли да му иска пари.

Докато обикаля магазините за дрехи в Акапулко, истинската Паола мисли как да се забавлява през оставащото й време свобода, без инвалида Алесандро.

Уили казва на Естефания за подаръка, който Паола е решила да им направи, но тя отказва да приеме колата.

Когато Естефания казва на брат си за щедростта на съпругата му, Карлос Даниел побеснява, и я пита: "Как може да си обещала на Уили да му купиш нова кола?" Паола/Паулина му казва, че тя е за Уили и Естефания и иска двамата да са щастливи заедно.

Паола/Паулина казва на Уили, че ще удържат на него и на Естефания определена сума пари от заплатите им, докато изплатят колата. Карлос Даниел е доволен.

Карлос Даниел се запознава с красивата Вероника Суриано, която идва във фабриката, за да кандидатства за работа като секретарка, и тя привлича вниманието му.

Естефания казва на баба Пиедад, че Паола е обещала на Уили да му купи нова кола с някаква цел.

Баба Пиедад я пита защо толкова мрази Паола, тогава идва Фиделина и Естефания я хваща и й казва да признае какво знaят двете.

Еп.25: (29-ти юни, сряда)
Баба Пиедад се ядосва и не вярва на думите на Естефания, която побягва разстроена.

Паола/Паулина успява да убеди Естефания да се промени, за да спаси брака си с Уили.

Вечерта, когато се появява на вечеря, всички са вторачени в Естефания и й се радват.

Уили казва на Естефания, че ще се постарае бракът им да потръгне. Тя му казва, че се надява наистина да го мисли и да се разкайва.

Готвачката Качита вижда как г-жа Паола/Паулина сънува кошмар.

Когато най-накрая се събужда, Паулина се стряска да не би да е казала нещо, с което да се е разкрила сама.

Карлос Даниел моли Патрисия да убеди Родриго да се върне вкъщи и на работа, и й споделя за проблемите си в брака му. Когато той си тръгва, Патрисия започва да се чуди дали Паола не е тя, а е нейна двойница.

На следващата сутрин във "Фабрика Брачо" Естефания отива при Вивиана, за да я дразни с новия си външен вид.

Паулина се дразни като вижда колко са се сближили Карлос Даниел и Вероника, но си казва, че това не я засяга, защото много скоро ще го напусне.

Дъглас Малдонадо смята да направи Паола Брачо своя любовница.

В Акапулко истинската Паола гледа в календара дните свобода, които й остават,

след което излиза с колата. Лусиано пристига в къщата на Алесандро и се среща с него.

Паулина отива при Донато и му разкрива коя е в действителност.

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 20:50 от David_Charvet

# 99
аз го гледах взема да става все по интересно ...днескашния епизод беше много силен
оо не мога ще падна от смях Joy благодаря ти David  за тези реплики и за труда на картинката на Естела искрено ме разсмяха  Joy hahaha
малко като комиксчета се получава много готино Party

# 100
аз го гледах взема да става все по интересно ...днескашния епизод беше много силен
оо не мога ще падна от смях Joy благодаря ти David  за тези реплики и за труда на картинката на Естела искрено ме разсмяха  Joy hahaha
малко като комиксчета се получава много готино Party
Hug Asq123, много се радвам, че ти харесват.  Grinning комиксите са ми страстта, и дори като имам време си правя такива от снимки, или пък си ги измислям и си ги рисувам сам. Peace И аз изгледах вчерашния епизод; беше много силен. Peace Допълних си и резюмето с него и днешния. Wink

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 20:51 от David_Charvet

# 101
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
снимката с променената Естефания и гордата смахната Естела е направо Top Outta Joint
какви дълги крака има таз Паула отново си избaрал професионалната снимка на определен кадър от епизодa легналата с тефтер в ръка Payla мислеща и брояща оставащите дни до завръщането й опасен си  Thinking Peace

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 18:18 от Asq123

# 102
Хаха хареса ми Паола, брояща оставащите дни свобода.  hahaha

# 103
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
снимката с променената Естефания и гордата смахната Естела е направо Top Outta Joint
Тя, Естефания и променена пак не я харесвам; и не я считам за хубава в никакъв случай.  Naughty Да не говорим, че нейната "хубост" бледнее пред красотата на Паола/Паулина, особено, когато двете са заедно хванати в кадър.  Peace Вие как мислите?

А пък Естела сигурно се мисли за нещо повече, щом е до шефката си. Laughing Joy Joy Joy hahaha

какви дълги крака има таз Паула отново си избaрал професионалната снимка на определен кадър от епизодa легналата с тефтер в ръка Payla мислеща и брояща оставащите дни до завръщането й опасен си  Thinking Peace
Точно тази снимка с Паола ми е любимата; показва я цялата и как наистина е замислена. Heart Eyes Peace

Asq123, благодаря ти. Hug Гледам да намеря снимките от дадения епизод, и те съответстват, както на него, така и на резюметата. Peace Grinning

Хаха хареса ми Паола, брояща оставащите дни свобода.  hahaha
Да, хем е смешно, хем - плачевно, защото за самата Паола е Ад да си бъде вкъщи; като затворничка се чувства там. Peace  ooooh!

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 21:02 от David_Charvet

# 104
David Аз не гледам външния вид а дали даден актиор актриса е добра в това,което прави ,а актрисата Шантал в ролята на Естефания  е много добра актриса и играе страхотно ролята си на злодейка ,както казах преди за какво са ми да гледам хубави личица ,а от към актиорска игра да са пълна нула такива вече ги лансират много по мексиканските особенно по американските телемундели пример са Земя на честа.Триумфи на лубовта и куп други бози чета много форуми на испански и изобщо не ги харесват днешните римейкове ,нови попълнения в бранша и изобщо като цяло как вече ги правят теленовелите,единствено се продават в европейските страни в страните си изобщо не са долюбвани   ....Иначе да съгласна съм факт е ,че Естефания бледнее пред Габи ,но малко свеж грим ,прическа и дрешки стана по хубава от преди няма спор попринцип няма хубави пропорционални черти ,но визията на даден актиор/актриса са важни,но винаги на второ място...
Вчерашния епизод Паулина вече разкри истината пред художника 1 човек ,който знае тайната и и я прие добре супер момент ... Много ме трогна една сцена с Вероника секретарката на Карлос Даниел макар и кратка сцена как я дадоха в кадър и сама отглежда детенцето си и го поставя в креватчето играеща ролята на самотна майка ... Не харесвам работничката,която се задява с Уили-Лиляна  дали са и много дразнеща роля мисли се нещо повече от Естефания и,че само да поиска Уили ще е нейн ,но както и каза Леандро е просто една беднячка и Уили я иска само за забавление ,а тя го раздава на голямо и мисли ,че като е красива ще се ожени за нея  Naughty
П.С Тази снимка и на мен ми е от любимите на Габи /Паула как е в цял ръст прелича на истинска богиня изписана е цялата от А до Я нищо не и липсва от към визия направо е като портрет  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 14:02 от Asq123

Общи условия

Активация на акаунт