"La Usurpadora"/ "Узурпаторката" (1998)

• 39 302
  • 491
  •   1
Отговори
# 75
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Това е известно, но Габи Спаник играе страхотно и ролята на Паола и на Паулина.
Особено на Паола в следващите епизоди, когато се завръща. Такава злоба трудно се изиграва. Mr. Green
bouquet Това е то да си талантлив, истински талантлив. Споделям ви едно от моите клипчета от по-нататъчните епизоди, в които се вижда колко красива и злобна може да бъде Габи Спаник, и колко злобна и никак хубава Доминика Палета. Hug
http://vbox7.com/play:8be001e1af

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 14:13 от David_Charvet

# 76
Това е известно, но Габи Спаник играе страхотно и ролята на Паола и на Паулина.
Особено на Паола в следващите епизоди, когато се завръща. Такава злоба трудно се изиграва. Mr. Green
bouquet Това е то да си талантлив, истински талантлив. Споделям ви едно от моите клипчета от по-нататъчните епизоди, в които се вижда колко красива и злобна може да бъде Габи Спаник, и колко злобна и никак хубава Доминика Палета. Hug
http://vbox7.com/play:8be001e1af

Уникална е в ролята на Паола, дори смятам, че е много по-запомняща се и интересна от тази на Паулина.

# 77
Уникална е в ролята на Паола, дори смятам, че е много по-запомняща се и интересна от тази на Паулина.
Е, и двете роли са интересни и си имат своите добри и лоши страни, и можем да си правим заключения коя постъпва правилно и коя - не. Но ролята на лошата Паола може би си е по-запомняща се, защото показва колко е дръзка в постигането на целите си, докато тази на Паулина, е по-скромна, дори леко скучна. Peace

# 78
Нямаше ли актриса Лудовика Палета или нещо подобно, или спомените ме лъжат?

# 79
Нямаше ли актриса Лудовика Палета или нещо подобно, или спомените ме лъжат?
Да, veli36, много добра памет имаш. bouquet Тя е сестра на Доминика Палета. Peace Нея си я спомням в ролята на наркоманката Химена в "Приятелки и съпернички. Лудовика участва в нов криминален сериал "La Querida del Centauro"/ "Любимата на кентавъра" (2015 год.), и си партнира заедно с Майкъл Браун (Пабло от "Изпитание на любовта" и Франко от "Трима братя, три сестри")
https://www.youtube.com/watch?v=DbRuli1mp1A

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 15:44 от David_Charvet

# 80
Но ролята на лошата Паола може би си е по-запомняща се, защото показва колко е дръзка в постигането на целите си, докато тази на Паулина, е по-скромна, дори леко скучна. Peace
Да, именно.  Peace

# 81
И аз повече харесвам Гaби  в ролята на злата Паола и `чакам с нетърпение да се завърне както споменах в по преден коментар, но както David спомена и двете си имат плюсове и минуси и смисъл да се създадат двата образа в сериала...Относно Доминика Палета не я харесвам нито като актьорска игра нито визия наподобява Ми днешните плоски латино актриси къде ги натрапват по телевизията сестра И лудвика е много талантлива актриса гледала съм я още В" приятелки и съпернички" там ми беше любимка  bouquet

# 82
Asq123,  bouquet И аз харесвам Лудовика Палета, която е по-красива жена и по-талантлива актриса,

за разлика от сестра си. Аз все се чудя защо Доминика Палета беше в сериала изобщо?  newsm78 Така и не можах да си го обясня през всичките пъти, когато съм го гледал. Ясно, тя е Хема, съперничка беше на Паола за сърцето на Карлос Даниел, и тя злобна интригантка, но накрая какво? Нищо не се случи с нея, просто си хвана пътя и си замина в последните епизоди без да й се случи нещо: дали ще е наказание, дали ще е помъдряване... Нищо. ooooh! Crossing Arms

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 20:53 от David_Charvet

# 83
Скрит текст:
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 84
Честно казано и аз не зная мястото и в сериала ми се вижда като загуба на време за зрителя играе го само "кокетка" нито е зла нито е добра  Joy никакви поуки от нея няма дори и смисъл какво играе избщо каква и е ролята и целта уж съперница за сърцето на Карлос Даниел ,но изобщо не го играе хард обяснявам си го по следния начин или толкоз и са заложбите като актриса или сценаристите са и дали такава никаква си роля или самите сценаристи не са знаели и те какво правят Joy
А това за дразгите между Спаник и Шантал извън сериала не знаех,то във всяка една сериозна професия си има конфликти и конкуренции,но както казва мексиканския  актиорът Томас Горос "Не всяко красиво личице  прави сериала ,а какви са му актиорските данни "имайки предвид колегата си Уилям Леви онова маникенче къде само го лансират а за нищо не става  Sick
Докато при Габи всичко е съвкупност и от към визия и от към актиорски заложби и талант в случая при Габриела е конкуренция .а като спомена ,че са щели ролята и да дадат на Талия да играе близначките не мисля,че щеше да се справи както Спаник го направи запомнящо се ,макар,че и Талия е много голяма и легендарна  актриса в Мексико има само 5 сериала на кръст ,но наистина запомнящи се и изиграни много добре !

# 85
kiticat, и аз се чудя защо й е на Паола да се връща вкъщи, като след има няма 2,3 серии, пак ще избяга и Паулина ще я замести. newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy hahaha

Asq123, Талия си е талантлива, в "Росалинда" беше супер. Но наистина няма как да си я представя в по-добра светлина от Габи Спаник за ролите на Паола и Паулина.  Whistling А и да не забравяме, че Талия е певица и това й пречи да се снима в сериали. Peace

Самата Шантал Андере е доста злобна личност. Чел съм също, че е имало дрязги между нея и Адела Нориега в сериала "Истинска любов", както и с Жаклин Брокамунтес в "Капризи на съдбата". Тя май все се кара с актрисите, които главните героини, които са по-млади и красиви от нея, защото  я дразни това, че те са избрани за ролите на добрите, а тя на второстепенните, на злодейките. Naughty

# 86
kiticat, и аз се чудя защо й е на Паола да се връща вкъщи, като след има няма 2,3 серии, пак ще избяга и Паулина ще я замести. newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy hahaha
За да им е гадно на другите. Mr. Green

# 87
За да им е гадно на другите. Mr. Green

Mr. Green Laughing Joy Joy Joy hahaha

# 88
David_Charvet ама ти много четеш и знайш  LaughingИ аз не мога да си Представя Талия да даде повече от това което направи Спаник,за това мисля, че решението тя да играе е правилното решение на продуцента  baby_neutral

# 89
David_Charvet ама ти много четеш и знайш  Laughing
Blushами трябва да сме информирани за всичко, което става в и зад екрана.

И аз не мога да си Представя Талия да даде повече от това което направи Спаник,за това мисля, че решението тя да играе е правилното решение на продуцента  baby_neutral
И аз така мисля. Grinning

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 22:36 от David_Charvet

Общи условия

Активация на акаунт