"La Usurpadora"/ "Узурпаторката" (1998)

• 39 384
  • 491
  •   1
Отговори
# 390
много детинско мислене имате навсякъде по света обичат злодеите именно заради тяхната перфектна запомняща се игра само тук в България се радват на сцени с целувки и банална романтика  ooooh!

# 391
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Какво детинско има в това да вярваме в доброто, в справедливостта и в любовта, чиста и неопетнена? Thinking По- ли е хубаво да гледаме само злодеи, стрелящи и убиващи (както е в турските сериали, дето са превзели всички канали) и им се разминава? То затова България, и тя стана една мафия, всеки ден убийства, грабежи и т.н..  Crossing Arms Нали има от къде да взема материал. ooooh!

# 392
Много бързо тук се влюбват и разлюбват. Едва-едва се познават, а вече били влюбени. А да не говорим, че Карлос Даниел чак брак предложи, преди даже да се е развел на жена, която не познава.

И много "благодаря" за разказания финал  #Cussing out. Като искате да си коментирате такива неща правете го в скрит текст.  Tired

# 393
kle0patra, много се извинявам.  Embarassed Но не всичко съм разказал, а и съм го писал в скрит текст. Peace Ама мисля, че то се подразбира, че Паола ще умре накрая. Wink А Паулина е нейното продължение...  Confused

# 394
Какво детинско има в това да вярваме в доброто, в справедливостта и в любовта, чиста и неопетнена? Thinking По- ли е хубаво да гледаме само злодеи, стрелящи и убиващи (както е в турските сериали, дето са превзели всички канали) и им се разминава? То затова България, и тя стана една мафия, всеки ден убийства, грабежи и т.н..  Crossing Arms Нали има от къде да взема материал. ooooh!
Все едно,че аз съм го казала!Не обичам злодеите нито реалните ,нито филмовите,нито литературните.И не виждам нищо детинско в това.Само децата ли трябва да вярват и да се възхищават на доброто?!   David,финалът ми харесва!

# 395
Все едно,че аз съм го казала!Не обичам злодеите нито реалните ,нито филмовите,нито литературните.И не виждам нищо детинско в това.Само децата ли трябва да вярват и да се възхищават на доброто?!   David,финалът ми харесва!
Благодаря ти, veli36 Hug, радвам се, че и ти мислиш също като мен.

# 396
David, аз нямах точно теб предвид. Не че не го очаквах, де. Латиноамериканските сериали имат особено щастливи краища, една от причините да ги харесвам. Както сам каза, има прекалено много лоши неща, които се случват около нас, за да се натоварваме и в свободното си време. Злодеите трябва да се наказват, доброто трябва да победи злото, иначе как и ние ще вярваме в доброто в реалния живот...
Колкото и да харесвам като двойка адвокат Серано и Паулина, а ме ядосва Карлос Даниел с постъпките си, се радвам, че накрая главните ни герои ще се съберат (както съм сигурна, че ще стане).  newsm76 loveuuu Two Hearts

# 397
David, аз нямах точно теб предвид. Не че не го очаквах, де. Латиноамериканските сериали имат особено щастливи краища, една от причините да ги харесвам. Както сам каза, има прекалено много лоши неща, които се случват около нас, за да се натоварваме и в свободното си време. Злодеите трябва да се наказват, доброто трябва да победи злото, иначе как и ние ще вярваме в доброто в реалния живот...
Колкото и да харесвам като двойка адвокат Серано и Паулина, а ме ядосва Карлос Даниел с постъпките си, се радвам, че накрая главните ни герои ще се съберат (както съм сигурна, че ще стане).  newsm76 loveuuu Two Hearts
kle0patra,  Hug Съгласен съм с теб, нали все пак трябва да си вземаме поука от постъпките на героите, и както в приказките, така и в сериалите, злото трябва да се накаже, а героите да си получат щастливия край. Да, въпреки своята невярност, накрая Карлос Даниел ще се ожени за Паулина. Peace newsm76 loveuuu Two Hearts
Скрит текст:

# 398
Веднъж съм издала нещо и всички писнахте а вие през цялото време си писахте какво се случва..То е ясно че накрая винаги лошите си плащат но нали именно те правят сериала имах предвид че не понасям клишета от сорта на "ще си плати най накрая","ух как я мразя"та какво мразите `тва е сериал? да това за мен е детинско изказване!разсъждение на 15 годишни!
как изобщо може да даваtе примери в реалния живот с един художествен герой(злодей)все едно съм на някаква лекция по четене на морал....
 съжалявам че съм ви неудобна ...чао от мен напускам темата...

# 399
То едно е да се издаде нещо, друго е края на сериала. Просто тръпката от гледането изчезва.
На всички ни е ясно, че това е само филм. Но още от едно време приказките са такива - момъкът убива ламята и спасява всички.
Разсъждение на петнайсетгодишна е да се обидиш от една забележка.
Всичко добро  bouquet

# 400
Ние може и да разсъждаваме като 15-годишни, но поне не сме се ядосвали толкова много заради една забележка, че чак да  напускаме темата. Naughty Всичко хубаво. Peace

# 401
Kleopatra, от нашия сериал ли е снимката?Понеже Ф.Колунга и Г.Спаник участват заедно и в други...

# 402
Не зная, Вели, Дейвид ще каже. Аз не съм гледала финала, просто предположих, че така ще стане накрая (като един типичен латиноамерикански филм).   txtloves
В кой друг сериал участват заедно?

# 403
Kleopatra, от нашия сериал ли е снимката?Понеже Ф.Колунга и Г.Спаник участват заедно и в други...
Снимката, която бях качил в скрит текст е от финала на "Узурпаторката". Тя една от многото фото сесии, които са били направени.

Не зная, Вели, Дейвид ще каже. Аз не съм гледала финала, просто предположих, че така ще стане накрая (като един типичен латиноамерикански филм).   txtloves
В кой друг сериал участват заедно?
Участвали са заедно и в сериала "Soy Tu Duena"/ "Аз съм твоята господарка" (2010 год.), но го превеждаха "Желязната дама"; даваха го през 2012-та год. по btv lady. Peace

# 404
Благодаря, Дейвид, като че ли имаш отговор на всичко  bouquet bouquet bouquet
Там двойка ли са или не? Изглежда интересен, дано го повторят.

Общи условия

Активация на акаунт