90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 294

• 30 306
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Стаси еколозите ги броят, а ловците ги стрелят, да ти приличам на ловец!  hahaha Ей сега погледнах Бързи  и яростни пак е с Вин Дизел, дали е все такава свежарка!
Миме, що си губите времето... Оня във фотьойла там само ви бърка бройката  hahaha
С Вин Дизел и Джейсън Стейтъм е  Crazy

# 736
Здравейте, хора  Simple Smile

Аз доста съм изпуснала, да знаете, че много ми лисвахте (да не говорим и че като се отделих от темата  и ведна кривнах от режима, или може би обратното Blush), но си продължавам по план - утре белтъчен, планирам да съм на рибка и салати.

Скрит текст:
На мен най-после ми дойде (след 45 дена от предния цикъл и ужасно, ама ужасно ПМС  #Crazy) и отново се чувствам човек...горе-долу. От 10 дена само обикалям по лекари, сега съм на антибиотик, а режима и бодрия дух и вяра, че най-после като погледна огледалото ще се харесам, отидоха на вятъра. Даже се чудех дали пак да пиша в темата, ама си викам 'толкова добре се чувствах, дори и да не свалях много, защо да се отказвам' Simple Smile Та затова - пак съм в редиците, пък колкото сваля-толкова.

# 737
Слънчице къде изчезна, тъкмо вчера те издирвах! Какво стана къде се загуби?
Ех Стасита пак ме развесели ти, вярно ,  че бърка бройката.... hahaha

# 738
Fifi BrindacierЗа книжката става ма това с рибата почти не става ...общо взето не риболовстваме а по скоро садим царевица в язовира Mr. Green

# 739
Fifi BrindacierЗа книжката става ма това с рибата почти не става ...общо взето не риболовстваме а по скоро садим царевица в язовира Mr. Green
Тамара,  авъдица трябва ли да купувам или вие щеми заемете една hahaha?

# 740
Мимиии, ами губя се аз...между лекции, работа и лекари направо не бях аз вече. Относно безразборното хранене естествено сама съм си виновна  #2gunfire преди МЦ съм много зле - супер подута и съответно отчаяна, само на сладко налитах и имам чувството, че съм си върнала и малкото килограми дето бях свалила. И освен това имам някакъв жесток цистит, то от него всъщност ми се скапа настроението и духа, и желанието да правя каквото и да е - ей това, дето има една приказка и на най-големия си враг не пожелавам...то направо място не можех да си намеря от болка, даже сега и с антибиотика още ме боли  Cry а от него и стомаха ме боли... Така, излях си мъката публично  Mr. Green и се връщам да ви чета, че пак сте заформили лафче, да не пропусна и аз да се посмея  Laughing и без това съм на работа до 1ч - тамън за 2 часа ще видя какви сте ги вършили и вие тази седмица  Hug

# 741
Фифи, Вилянка  Hug, надявам се че ще успея но не обещавам     Joy
За  днес менюто:
З-портокал
О- шунков кренвирш и 1 кюфте, салата домат и краставица пълнозърнеста малка питка
В- 1 кюфте и салата зеле и моркови
За  утре ще си правя любимите печени картофи с кората и олио и сол, покривам тавата с фолио (да не ми напръска фурната) и се пече, от време на време се разклаща тавата за да се обръщат картофите. Но  понеже ги обичам така много та не знам колко на брой средна големина картофи мога да изям на обяд

# 742
МимиЦял магазин въдици ще ти заема ти само се навии hahaha
Ма то като се каже отивам на риба,не го разбирай баш така буквално.Общо взето рибата се лови на трапези ,с биричка и мезелъци,а единственото дето ни свързва с рибата е че мъкнем половин каравана пълна с чували с царевица и докато не нахраним рибата не си тръгваме Laughing
Чат пат виждаме  по някоя риба как ни се плези от водата ,колкото да не се чудим къде отива тая царевица.
soleil11Задължително си купи МЕЧО ГРОЗДЕ,чай  или хапчета,ще ти помогне .

# 743
Май аз ще закрия темата  Rolling Eyes

Нинка, Geni, Todi  smile3501

Супер сте !

Мими Ума Търман и на мен ми е фаворитка , не случайно никнейма ми е ГАТАКА - любим филм с нея в главната роля . А съм и отявлен киноман Simple Smile Филмите ме спасяват понякога от прегрешения с храната , забравям за ВСИЧКО !!!!

Менюто за утре :
З; Ябълка
О : Фокача с маслини , сушени домати . Салата , зелена
В: 1 голям мъфин и шокито

Курдов , много те мисля с тази зелева супа , ама нейсе . След толкова нисък калориен прием дни наред , йо-йо - то ще е в кърпа вързано .

Лека нощ ! Едва ви изчетох !  Hug на всички !

# 744
  • София,
Ето го и моето меню, по късните доби, но да не пропусна да се отчета, че деня беше дълъг и мързелив!  Joy
З- чаша вода с мед и оцет,  Whistling, 2 чая след това,  и една ябълка
о- две малки пилешки бутчета обезкостени и салата - домат, краставица, и айсберг
в- чаша таратор и още едно малко бутче

Смесих белтъците, но нямаше друго, - само с таратора, нямаше да се наям, а само месото без салата също нямаше да ми стигне май. Да видим дали  и утре няма да съм плюс , както след вчерашния плодов ден! Tired Зелевите салати, и подобни хич не ми действат добре на мен! Издуват ме, и се чувствам много зле след тях, не свалям а напротив, запичат ме и задържам! Отбягвам ги уж, но понякога не става, като няма друго, а и ги обичам, въпреки че не ми действат добре! Трябва да пробвам с тая зелева супа, ще потърся рецепта!
За утре имам ориз на фурна - бял и постен, има само малко лук в него, може да му сложа малко царевичка, ще видим или червена печена белена чушка!
Браво на плувкините, утре големи минуси им пожелавам, аз се плаша от водния ден, дали ще успея да го издържа,  newsm78, все още е далече, но .... трябва да се настройвам, дано се падна да съм на работа!

Хайде лека нощ,

# 745
  • Targovishte
Слънчице.  Hug стискам палци да ти мине по бързо   bouquet

Мими -  Hug твоят човек с фотьойла ми напомни една картина от преди 20 -тина години, когато бях млад репортер. Отидох с група полицаи в едно село да издирваме изчезнало дете. Селото е населено само с турци и роми. След като изръчкахме всички шубраци и пускахе кофи във всички кладенци, започнахме да тарашим из всяка къща - стаи, тавани, мазета и външни тоалетни. В една от последите къщи, насред двора видях тази картинка - външна тоалетна, а върху дупката сложен един фотьойл. Вътре седнал един мъж на достолепна възраст, чисто гол и си вършеше работата през издълбана в средата на фотьойла дупка... Тоалетната нямаше врата....  После синът му обясни че дядото не можел да кляка и не можел да си вдига панталоните. Бяха го измислили хората.

Съжалявам ако якой се е погнусил, но от таблета не мога да правя скрит текст .

Никога не съм ходил за риба, но като ученик често ходехме по язовирите с гаджета - на открито, на разходки. Имам чудесни спомени... Ех, а бяхме млади...

Стига съм спамил. Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

# 746
Изписали сте света хора  Laughing
Идвам с голямо оплакване, нали след като се оплача пада 1 кило, та почвам веднъж седмично  Laughing Не пада нито грам.

Курдов, това зеле е много гадно, имам киселини 5 часа след вечерята (аз салата правих де, дано в супата не е така). Никога повече няма да купя такава зелка де, то като алабаш направо  Laughing

Слънце, бързо оздравявяне!

Фифи, отворени ли ги носят тия колети в пощата? Да не пишат храна или да пишат пакетирана/шоколад (не знам кое ще мине по-лесно, но мога да разпитам, ако се носят затворени, ще е по-лесно де). Пращам на близки бисквитки от време на време, но не знам какви са изискванията, аз само пека и пълня кутията  Laughing мама ги праща.

Днес бях на варива. За обяд зелена салата+домат+краставица и купичка елда. За вечеря салата зеле с царевица и печен патладжан.

# 747
  • Калифорния, САЩ
   Изчетох ви по диагонал, чаках Тинки да сложи новата тема, ама тъц-ки . Ето кафенцето и да сте послушни  Hug Hug Hug

А, то едно малко Мими се разхожда и раздава любов, а  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 748
Добро утро. Кантара е безпощаден. Чиййт деня ще ми излезе през ушите. 1,6кх+ Outta Joint Виновна съм си де, тонове храна погълнах. Ей сега ако ми я предпожиш и ...... Sick
Оставям това с тази тема, днес ще карам на айрянчета, тараторчета и т.н.
Отивам да правя нова тема Party

# 749

Общи условия

Активация на акаунт