Спирала за мигли - 11 тема

• 74 783
  • 769
  •   1
Отговори
# 15
  • Щастлива мама на 3 слънца
Никога не съм ползвала. Би ми било интересно да видя мигли с и без база.
А в крайна сметка за какво се използва.
И трябва лк базата и спиралата да са една марка

Имаше една спирала двустранна. Не съм доволна, бяла база, която после трудно се порива със спиралата. Все едно се слага спирала 2 пъти, което винаги правя. Поне това е моя опит.
Сега се сетих на Лореал съм ползвала една такава

# 16
Слагам база ,рядко.Когато го правя,ползвам - HYPOAllergenic ,на Bell.Не съм видяла кой знае какъв ефект,затова я нося само,когато се сетя и имам време.
Скрит текст:
Аленка,благодаря за темичката.   bouquet

# 17
  • Варна
От 1 година ползвам база за мигли. Ползвам на Ел ,  на urban decay и christian breton . Стана ми навик преди спиралата да слагам база .

# 18
  bouquet за темата
Ползвала съм преди години не съм доволна от базата.
Коя спирала бихте ми препоръчали да си купя ?
Къси гъсти са ми миглите . Искам да постигна дължина и да не се рони.
Моля за предложения

# 19
Изкуствени мигли?

# 20
 bouquet за темата
Ползвала съм преди години не съм доволна от базата.
Коя спирала бихте ми препоръчали да си купя ?
Къси гъсти са ми миглите . Искам да постигна дължина и да не се рони.
Моля за предложения

Има спирали с удължаващ ефект. С малки власинки вътре и наистина удължават миглите. Ронят се стари и сухи спирали. Марка няма да препоръчам, от личен опит знам че по-скъпите не правят повече от по -евтините. Просто марка която харесваш, вземи с удължаващ ефект.

Изкуствените игли винаги си личат, особено поставени непрофесионално, съм виждала не на една, 2 реда мигли.  Flutter Ако не е сценичен грим, определено не харесвам.

# 21
благодаря ви
но съм против изкуствените мигли дори и за специален ден  Wink
От всичко ползвано през годините като че ли от Архитекта бях най доволна купувам пробвам най различни и пак се връщам към него .
Все пак ми се иска да пробвам друга така че оставам за предложения Embarassed

# 22
благодаря ви
но съм против изкуствените мигли дори и за специален ден  Wink
От всичко ползвано през годините като че ли от Архитекта бях най доволна купувам пробвам най различни и пак се връщам към него .
Все пак ми се иска да пробвам друга така че оставам за предложения Embarassed

http://quattro.ovo.bg/shop/2522/desc/udlzhavashha-spirala-florma-maxxl

# 23
Не ползвам база, но не съм и пробвала. Струва ми се, че ще натежи допълнително на миглите  newsm78

# 24
  • В къЩи.
Не ползвам база, но се замислям дали да не пробвам хвалената на Евелин. newsm78

# 25
  • Велико Търново
Карамелче, при мен базата не утежнява, но не на всекиго  се харесва - при някои води до напластяване, при други дефинира и уплътнява миглите....трябва си проба.
Лия,преди време бях чела, че някоя от дамите се оплака от зачервяване и сърбеж от базата на Евелин, имай едно наум, ако са ти чувствителни очите Peace

# 26
  • в 1001-та нощ
Много точно казано - зависи от миглите и колко ще сложиш, а също така и от спиралата. Много различни резултати могат да се постигнат  Heart Eyes

# 27
Всичко е индивидуално и всеки харесва различни неща. Примерно от това което съм виждала в форума с база, на мен не ми харесва и всячески избягвам точно такъв ефект, но момичетата се харесват именно така.

# 28
Не съм ползвала база освен при две Лореалски спирали - ако това тяхното е база... Другата не мога да я намеря... ама то вече са толкова остарели тези видове...

# 29
Аленка, благодаря за новата тема   bouquet За анкетата: ползвах, но не ми хареса (може би не съм случила на продукт), но попринцип си предпочитам само спирала.  Peace Като чета, че тази спирала на Мейбълин Lash Sensational се сваля трудно започвам да се разколебавам.

Общи условия

Активация на акаунт