Спирала за мигли - 11 тема

• 74 785
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ползвам базата на Евелин и съм много доволна.

# 46
  • София
Момичета, имате ли вече впечатления от тази спирала?

# 47
  • Street of Dreams
Съжалявам да го напиша, момичета, но въпросната розова спирала е наистина ужасна за сваляне. Оставя едва забележими светлосиви следи по лицето и някак цялото изглежда мръсно. Махам с масла. Иначе спиралата от ден на ден става още по-хубава.

# 48
  • Велико Търново
Нани, на предните страници точно тази спирала обсъждахме Peace Аз я имам и съм доволна - разделя, удължава, не придава кой знае какъв обем, но с времето все повече ми харесва. При мен също е недостатък свалянето, по-трудно е отколкото при другите ми спирали, но това не ме отказва да я ползвам Wink

# 49
" е наистина ужасна за сваляне " /......../ "Иначе спиралата от ден на ден става още по-хубава"
Тъжна новина за мен, няма да я купувам явно.
(не се ли сваля само/лесно с вода, всяка спирала отива право в коша при мен)
Добра новина предполагам за момичета със сълзящи очи и тези, които ползват водоустойчиви спирали за задържане извивката на миглите. Момичета с удоволствие да си ги ползвате  Hug
OnDine или момичета, имаш ли спомен дали Telescopic na L'Oreal също трудно се сваля?
Мерси

# 50
  • При децата ми
В момента съм с "Telescopic" на L'oreal. Не се сваля трудно. Поне при мен.

# 51
Hrispa   bouquet
Довършвам Fusion_а на MaxFactor ( и тя бързичко изсъхва наистина- имаше оплакали се) и щя я пробвам спокойно значи.

# 52
  • Street of Dreams
" е наистина ужасна за сваляне " /......../ "Иначе спиралата от ден на ден става още по-хубава"
Тъжна новина за мен, няма да я купувам явно.
(не се ли сваля само/лесно с вода, всяка спирала отива право в коша при мен)
Добра новина предполагам за момичета със сълзящи очи и тези, които ползват водоустойчиви спирали за задържане извивката на миглите. Момичета с удоволствие да си ги ползвате  Hug
OnDine или момичета, имаш ли спомен дали Telescopic na L'Oreal също трудно се сваля?
Мерси

Aпропо, имах тежки дни и снощи съм заспала на дивана(мислех да излизам после), та чак до днес Crazy Crazy Ставам, влизам в банята, поглеждам се  Shocked Спиралата си стои, миглите една по една, дори са се извили във възглавницата, няма абсолютно никакво размазване - перфектни Rolling Eyes Mr. Green Да ви стане ясно колко е трайна спиралата и съответно защо е трудна за сваляне. За мен също е много неприятно - аз също държа да я свалям с вода.
Ще чакам отзиви и снимки на Телескопик, да видим дали ще й дам още един шанс...Преди, като съм я ползвала, се е сваляла само с вода, без да се размазва през деня. Изобщо, както много пъти съм казвала, беше оптималната спирала, преди да я развалят.
Ако ли не - се връщам на high end class.

# 53
Ако искате дълготрайна спирала с всичките качества на мейбелинската и да се сваля само с вода, вземете си дълготрайната на Клиник.

# 54
kikamora дай снимка/линк  Flutter

OnDine направо си си спестила 1/2 гримиране днес  Mr. Green
Иначе за Telescopic_a след твоите отзиви, а и сред очевидно масовата практика с времето да рязвалят качеството на иначе ОК спирали се чудя дали да я пробвам. Ако не измисля друго  докато свърша настоящата-ще и ще споделя. Hug

Edit: всъщност Hrispa76, ти я ползваш в момента, би ли споделила от кога + впечатленията си; бързо ли изсъхва и тя? Извинявай, ако вече си коментирала

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 16:27 от Figs

# 55
  • Street of Dreams
Да, ако не си бях легнала пак, спокойно можех да си остана и да изляза с нея Laughing Laughing Sunglasses

# 56
случвало ми се е  Embarassed при същите описани обстоятелства, само не помня коя беше спиралата. Ми така де, времето ми е ценно  Naughty Laughing

# 57
# 58
Аз от години ползвам Telescopic и досега не съм си намерила по-добра спирала за мен. От време на време купувам нов продукт, ако много са ми го похвалили, но почти винаги се отказвам и го подарявам и пак се връщам на старата спирала.
Само, че аз ползвам черната
Скрит текст:
има и сребриста, от нея не останах доволна и не я препоръчвам

Много лесно се сваля с вода и не остават следи.Интересно е ,че и на плаж ходя с нея и никога не ми се разтичала.

# 59
 Валия полезно инфо  bouquet, особено за разликата със сребърната. Кое не ти хареса в нея всъщност, помниш ли?

kikamora  На Clinique харесвах High Impact спиралата, тази не зная дали ще ми свърши работа, но вероятно е нещото, което някой друг търси  Hug
(P.S.: девойката има леко странно разбиране за добре разделени мигли каточели Rolling Eyes гъсти са й миглите, а накрая са на снопчета)

Общи условия

Активация на акаунт