Спирала за мигли - 11 тема

• 74 806
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изумително красиви очи и вежди, но този отвратителен черен молив защо го е сложила по веждите, изглежда плашещо ooooh!
Спиралата ми се струва с подобна четна на моята "Ив Роше", но аз такъв ефект не постигам.

# 61
Валия полезно инфо  bouquet, особено за разликата със сребърната. Кое не ти хареса в нея всъщност, помниш ли?

Сребристата не отговаряше на изискванията ми нито откъм дължина, нито откъм разделяне.Първият Телескопик беше в златиста опаковка, но после го спряха и на пазара пуснаха черната и сребристата.Като качество черната е идентична с първия вид (златистия).

Опитвам се да намеря подходяща снимка, но в момента не разполагам. Ето една изрезка, но май не дава много ясна представа .
Само да не се стреснете  Simple Smile
Скрит текст:
[/spoiler]

# 62
  • Street of Dreams
Благодаря за включването, Валия.  bouquet
И аз последно имах сребърната, след като изчезна златната. Не извива, не разделя, нищо хубаво не прави с миглите.

# 63
Валия мн подробно и информативно наистина, благодаря и аз   bouquet
А за оЧото- никой не се плаши от хубавото  Flutter

# 64
Тя има много гъсти и дълги мигли и можр би за това, иначе на мен ми седят подредени без да са слепени.

# 65
Прекрасни мигли има!  Peace  Heart Eyes Крайният резултат също не е лош, просто се изненадах, че го коментира като 'идеално разделени' Може би е въпрос и на личен критерий....
Другото е техниката на нанасяне: на едни и същи мигли, с една и съща спирала, но различна техника, резултатът може да е доооста красноречив.

Просто при нейните гъсти и дълги мигли (даденост) се изненадах, че накрая, заради снопчетата седяха по-рехаво.
Ти явно си си намерила правилния подход със спиралата  Peace

# 66
 Момичето е на 22 и още се учи Simple Smile   Peace

# 67
всички сме се учили, се учим и сме почнали от някъде Peace

# 68
  • Австрия
Съжалявам да го напиша, момичета, но въпросната розова спирала е наистина ужасна за сваляне. Оставя едва забележими светлосиви следи по лицето и някак цялото изглежда мръсно. Махам с масла. Иначе спиралата от ден на ден става още по-хубава.

Хм.. ха, сега, де  Laughing Тъкмо бях решила да се сдобия с нея (не мога да я пробвам иначе).. Нищо, де. Все така в обмисляне ме остави  Crazy

О, Валия, харесвам дълги подредени мигли  Heart Eyes Ама, страшно дълги са долните.. лелее  Heart Eyes

На въпроса заглавен: не, не ползвам база за мигли.

# 69
  • SF
Благодаря за включването, Валияbouquet
И аз последно имах сребърната, след като изчезна златната. Не извива, не разделя, нищо хубаво не прави с миглите.

Според мен черната отговаря на старата златна.
Тя съществуваше и по времето на златната спирала и не знам какви бяха разликите между двете. После установих, че става за заместител на спряната от производство по необясними за мене причини.

# 70

Опитвам се да намеря подходяща снимка, но в момента не разполагам. Ето една изрезка, но май не дава много ясна представа .
Само да не се стреснете  Simple Smile
Скрит текст:
[/spoiler]
Трябва да ги разделяш още, тъй като така изглеждат доста редки.

# 71
# 72
Хайде сега слепени били Simple Smile, доколкото знам на това в форума му казват мигли с обем, кукленски поглед и не знам си още какво  Mr. Green. Миглите на момичето са много гъсти и от там изглеждат така. В темата се показат къде къде по слепени и буквално грозно положена спирала  Peace

# 73
  • Пловдив
   Еее, аз казвам, каквото виждам.
Не знам какво му казват във форума, но аз поне
не търся такъв ефект.
Мигли с обем за мен не е слепени мигли.

# 74
  • Street of Dreams

Според мен черната отговаря на старата златна.
Тя съществуваше и по времето на златната спирала и не знам какви бяха разликите между двете. После установих, че става за заместител на спряната от производство по необясними за мене причини.

Мерси за включването, ще я взема по-натам   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт