Спирала за мигли - 11 тема

• 74 822
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Тъкмо мислих да я пробвам базата на Евелин и като прочетох, че не е подходяща за чувствителни очи тотално се отказах. Grinning

Чудя се каква спирала да си купя. Сега съм с Мангата съм страшно ама сташно доволна .. По рринцип харесвам на Боржуа спиралите. А тази новата на Мейбълин рони ли се? Почти всичките им спирали си ронят супер много при мен.

# 76
Тъкмо мислих да я пробвам базата на Евелин и като прочетох, че не е подходяща за чувствителни очи тотално се отказах. Grinning

Чудя се каква спирала да си купя. Сега съм с Мангата съм страшно ама сташно доволна .. По рринцип харесвам на Боржуа спиралите. А тази новата на Мейбълин рони ли се? Почти всичките им спирали си ронят супер много при мен.

По принцип изобщо не харесвам спиралите на Мейбълин, но новата си я взех спонтанно под влияние на форума  Laughing Положително съм изненадана, особено за цената си. Не се рони, разделя хубаво. Аз по принцип слагам по 3-4 пласта за уплътняване, но с тази и 2 са ми достатъчни да докарам приятен, естествен вид. Някой по-нагоре беше написал, че с всяко следващо нанасяне става все по-хубава. Факт. На мен ми допадна.

По въпроса със свалянето - това, което правя аз - измивам леко с пръсти по дължината на миглите с чиста вода, без да размазвам около очите. След това каквото остане с мицеларен разтвор.  С една идея по-трудно се сваля, но като цяло не е чак толкова голям проблем.

# 77

По принцип изобщо не харесвам спиралите на Мейбълин, но новата си я взех спонтанно под влияние на форума  Laughing Положително съм изненадана, особено за цената си. Не се рони, разделя хубаво. Аз по принцип слагам по 3-4 пласта за уплътняване, но с тази и 2 са ми достатъчни да докарам приятен, естествен вид. Някой по-нагоре беше написал, че с всяко следващо нанасяне става все по-хубава. Факт. На мен ми допадна.

По въпроса със свалянето - това, което правя аз - измивам леко с пръсти по дължината на миглите с чиста вода, без да размазвам около очите. След това каквото остане с мицеларен разтвор.  С една идея по-трудно се сваля, но като цяло не е чак толкова голям проблем.
Много ти благодаря. Ще се купува значи. Grinning

# 78
И според мен не е толкова трудна за сваляне в сравнение с онази 24 часовата на Макс Фактор, за която писах... тя е бетон просто.... Confused

# 79
И според мен не е толкова трудна за сваляне в сравнение с онази 24 часовата на Макс Фактор, за която писах... тя е бетон просто.... Confused

Да, тази на Макс Фактор няма еквивалент за сравнение. Не се махаше с нищо, или ако успееш да я махнеш, я махаш, заедно с част от миглите  Mr. Green Не знам какво им направиха на спиралите им, но нищо общо нямат с това, което бяха преди....

# 80
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малко встрани от спиралите, имам въпрос към ползващите рициново масло. По колко слагате, само вечер ли или и сутрин под спиралата, и има ли въобще някакъв шанс да попие това нещо? Понеже на моите мигли седи на капки, едри капки, независимо колко се старая да слагам минимално количество. Нанасям с четка от стара спирала, ако това е от значение.

# 81
О,рициновото в никакъв случай под спирала,ще стане голяма мацаница,а и предполагам ще залюти.Аз слагах само вечер,но с клечка за уши,защото наистина с четка от спирала ,количеството е доста повече.Опитай и ще видиш ,че има разлика Peace

# 82
Благодаря, ще пробвам така, че наистина няма попиване   bouquet
Ей сега стоя вече 45 минути и капките са по миглите, дразнят ми погледа все едно имам сълзи по миглите, въобще не е най-комфортното нещо на света.

# 83
И аз нанасях рициновото масло,само с клечка за уши.Според мен,няма по-удачен начин.

# 84
Джой за какво се мажеш? От това по дълги не виждам накъде  Peace
И ако наистина толкова държиш да се мажеш, не можеш ли с пръст? newsm78

# 85
  • Street of Dreams
Aз бих пробвала с четка от очна линия - само в основата - както серумите.

# 86
Не искам по-дълги, Кика, но ми се струват изтънели и ми се ще да ги подхраня малко. И без това толкова се мъчат всеки ден под спирала, а и последната ми пяна за лице имам усещането, че ги изсушава.

п.п. това с четката от очна линия е добро като идея. Тъкмо ми свърши предишният стимулант на "Алверде", а той е с такава четка, ще си прелея в него.

# 87
Голяма драма как да си намажете миглите  Mr. Green. Понякога ( когато се сетя) си мажа лицето с араганово масло и просто минавам с мазен пръст по миглите  Wink. hahaha Rolling Eyes

# 88
Е, ти може така да правиш, но аз си мажа клепачите с крем и масло, не ми трябва и рицин отгоре Laughing

п.п. с четката от Алвердето се получава добре, без излишъци.

# 89
Аз си мацах миглите с рициново масло, но го смених с бадемово. Първо не е толкова трудно за нанасяне, второ не е лепкаво и трето дори ми оправи сухите петна от студовата алергия. Доволна съм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт