Спирала за мигли - 11 тема

• 74 797
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
Съвет моля, къси и гъсти мигли имам ..

Искам мноооого дълги мигли да  знаете с коя спирала мога да постигна този ефект "пърхам с мигли като крила на пеперуда" Embarassed

http://bg.strawberrynet.com/m/makeup/chanel/le-volume-de-chanel- … scara----/154764/ тази добра ли е?

# 736
Много е хубава,но ако си имаш обем,пробвай новата на Ланком.Дава завидна дължина bouquet

# 737
Аз съм много доволна от Magna lash на Radiant.  newsm76

# 738
  • Пловдив
Пинко,има много доволни от Шанелската,но има и такива като мен които не я харесват,трябва да я пробваш..Peace
Миглите ми са къси,прави и остри и само Драмата на Ланком при мен прави чудеса Peace

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 00:42 от armira

# 739
Купувам няколко Драми и много бързо си сменят консистенцията newsm78при теб как е?Иначе е уникална спирала Heart Eyes

# 740
  • Варна
Купувам няколко Драми и много бързо си сменят консистенцията newsm78при теб как е?Иначе е уникална спирала Heart Eyes

При мен последната изсъхна много бързо Rolling Eyes

# 741
  • Пловдив
Точно 3 месеца и нито ден по-малко или повече. Промяна в консистинцията при мен няма.Всичките са купени от ФЮ от 4 г назад.Купувам 3 кутий дуо, на 2 пъти в годината и ми стигат за 1 г.и малко.

# 742
 newsm78Странно...и аз имам и от ФЮ и от БЗ.Изведнъж тушът се сгъстяваи ми слепва ужасно миглите.Нищо,няма да спра да я купувам  newsm50

# 743
За пореден път се изненадвам как така ви изсъхват бързо спиралите? В началото на септември си купих последната спирала на Ланком, гримирам се всеки ден с нея, но още не си е променила консистенцията.

# 744
С други техни спирали нямам проблем.Ползвам в момента паралелно Оригиналния хипноуз,новата им спирала и драмата.Единствено драмата е с променена консистенция,което не ми се случва за първи път и точно за това попитах Армира,тъй като знам,че тя я ползва постоянно и си я подновява Peace

# 745
До сега никога не ми се е случвало, спирала да ми изсъхне просто ей така за 3 месеца. Всичките ми спирали траят поне 6 месеца и рядко купувам повече от 2 спирали на година.

# 746
До сега никога не ми се е случвало, спирала да ми изсъхне просто ей така за 3 месеца. Всичките ми спирали траят поне 6 месеца и рядко купувам повече от 2 спирали на година.

При мен две различни диорски спирали изсъхнаха за по един месец.

# 747
  • Вестерос
Аз една спирала я ползвам около година. А относно изсъхването на ланкома, установих, че имам подарена хипноза януари месец, която е отваряна и ползвана 1,2 пъти и вчера я ползвах-нищо й нямаше.

# 748
Аз една спирала я ползвам около година. А относно изсъхването на ланкома, установих, че имам подарена хипноза януари месец, която е отваряна и ползвана 1,2 пъти и вчера я ползвах-нищо й нямаше.
Tiffany май се има предвид при ежедневно ползване и отваряне на спиралата. Тази спирала, която ти издържа около година, ежедневно ли я ползваш наистина? Thinking

# 749
Консултантка ми обясни, че спиралите изсъхват, ако мърдаш четката наляво-надясно в тубичката. Трябва да се изтегля направо, за да не влиза въздух вътре.

Общи условия

Активация на акаунт