Офис етикет

• 20 559
  • 335
  •   1
Отговори
# 180
  Къде ходиш Златокоске Heart Eyes

# 181
По хубави места. Simple Smile Приятни задължения имам и не остава време за  форум. Ново жилище правим  bouquet

# 182
  • Ямбол
Абе хора , кога ще излезете от тези форми , в които ви изливат и проявите индивидуалност , започнете да се забавлявате с живота и да не се вдървявате и имате постояно "едно наум" какво ще кажат хората за вас !....оставете хората да си говорят и забавляват , а вие се забавлявате както вие намирате за добре..... Леле , леле колко мъка по този свят
Сигурна съм, че ако някой се забавлява истински, то той може да го прави не само с шефа.
А ако може само с шефа, то това не е забавление, а нещо друго и съвсем закономерно са тръгнали слуховете.

# 183
  • Другата България
Ето че има и полза от банкетите http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4671810. Grinning

# 184
Ами тя , индивидуалността, се гради и ако си я развил до ниво танци в пияно състояние на масата то последиците са за теб , това е ясно ...същото може и да се каже за тези с криминални прояви ... Там каква индивидуалност има , ума не може да ти го побере , но на мен са ми по -безлични хората , които клюкарят и тези , които спазват протокола с белите якички и грозни обущета, но сочат с пръст и създават интриги , защото не са си изразили индивидуалноста.

# 185
А между другото какво толкова правите на тези тийм билдинг мероприятия , общуването с колеги е част от професионализма  при процеса на добре свършена работа ?

# 186
Миналата седмица имахме парти в офиса. Колежка се впусне в бурни вихрени танци с шефа (женен и на години), като той през цялата вечер танцува само с нея. Като цяло на офисните ни партита не се танцува много, а пък шефа танцува много рядко. Всички бяхме меко казано изненадани от тяхното поведение и имаше доста неласкателни коментари, особено за нея.

Момичето е младо и красиво, танцува много добре. В разговор тя каза- ами той ми е шеф и щом ме кани, не мога да му откажа. Обаче след това почти всички колеги намекнаха за някакви по особени отношения между тях.

Като резултат сега за нея се носят гадни слухове и всички я дебнат как ще се държи с шефа. И сега си мисля колко е крехка репутацията на една жена и колко е лесно да се озовеш в неловка ситуация. Мислите ли, че тя има някаква вина за това положение?

Все за нещо ще се намери да говорят хората, така че много много да не ти пука.

# 187
Ама че велико откритие, Тофи Rolling Eyes

# 188
Не знам...явно са чувствителни на тази тема.
Скрит текст:
След определена възраст започва една надпревара тип "Колко добре изглеждам за възрастта си". Особено като са натрупали повече годинки в една и съща фирма и са свикнали те да обират комплиментите, не им е приятно да имат конкуренция, дори и комплиментите да са тъпи и изтъркани.

И аз имам такива наблюдения. Няма нищо по-жалко от застаряваща красавица, която не иска да се примири с действителността..  Rolling Eyes

Иначе и партитата, и тиймбилдингите - като едновремешните банкети. Хапване, пийване и... Ей-тия три работи.  Laughing

# 189
  • Пазете Гор
Няма лошо, зер. Клюки тък или инак винаги има, поне да има за какво да са.

Обаче грешиш, Сийке, грешиш. Не е както някога, неее. Вече повече на първите две работи наблягат. За третата време ли няма, кураж ли, мерак ли, страх ли ги гони, или са потиснати, храната ли гаси страстите, или ги хабят по фитнеси, или ги разходват по глупави телевизии и бездънни форуми - не знам. Но не са така активни, тц.

Едно време какви семинари имаше!

# 190
  • York
Едно време какви семинари имаше!

Joy

# 191
  • Ямбол
...Едно време какви семинари имаше!
Да не мислиш, че сега ги няма. Пак има банкети под името семинар, че да не се харчат служителите и ей така служебно да се повеселят.

# 192
  • София
Ама че велико откритие, Тофи Rolling Eyes

Отдавна не си се мяркала, та не си запозната с творчеството му на Тофи, все такива концептуални са репликите му  hahaha Обикновено отговаря с нещо от сорта - Е, няма как аз да знам какво да направиш; или - Много дълго беше, не го изчетох.
Едно от най-глупавите нови лица на форума, даже и Надето надминава  hahaha

# 193
  • Ямбол
О, Надето е ненадмината.

# 194
  • Другата България
А между другото какво толкова правите на тези тийм билдинг мероприятия , общуването с колеги е част от професионализма  при процеса на добре свършена работа ?
Сплотява се колектива. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт