Офис етикет

• 20 533
  • 335
  •   1
Отговори
# 225
  • Другата България
 doh Така ли?
Понеже в темата все пак говорим на такива мероприятия какво се случва, и самата ти в един от 765787654 си поста разказа за последния, предпоследния и предпредпред...последния си ...нещокатотиймбилдинг, незнайно кога и как се прехвърли разговора за това кой с кого си лягал по принцип. Че и до лекари стигнахме, и до учители.
Аз мислех, че говорите само за случващо се на изнесени семинари.
Така разбрах и поста на Лиляна - ако от там тръгна диспута.

# 226
Ами ти разбираш така, друг разбира по друг начин.
Защо се нервираш? Grinning

# 227
  • Другата България
 Joy А ти защо мислиш, че се нервирам?

# 228
Заради емотикона с пляскането на чело. Flutter

# 229
doh Така ли?
Понеже в темата все пак говорим на такива мероприятия какво се случва, и самата ти в един от 765787654 си поста разказа за последния, предпоследния и предпредпред...последния си ...нещокатотиймбилдинг, незнайно кога и как се прехвърли разговора за това кой с кого си лягал по принцип. Че и до лекари стигнахме, и до учители.
Аз мислех, че говорите само за случващо се на изнесени семинари.
Така разбрах и поста на Лиляна - ако от там тръгна диспута.

Вярно е, темата не е точно за това кой какво прави по принцип, само някои други и аз искахме да изясним, че кой какво , как , къде и кога го прави не зависи от образоваността.  А и, специално относно примера, който съм дала, как мислите , че хората, които имат безочието да правят някои неща дори на самото работно място, и даже в близост до членове на семейството си, ще се въздържат да ги правят на банкет или тийм билдинг, които често са на отдалечено място?

Извинете ме за спама, ако това размива темата.

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 16:41 от rain_bs

# 230
  • Ямбол
Била съм на много изнесени банкети с приспиване. Нито съм видяла, нито съм чула някой да си ляга с друг.

Щом е с приспиване, нали трябва някой да те приспи.
Нали става дума за големи хора, а не за бебета.

...
      В училището, в което учех знаехме за две такива любовни афери между учители - дори ние, учениците бяхме наясно, а какво остава за целия учителски състав. Дъщерята на единия от въпросните афери беше в нашия клас. Колко стрес и срам изживя милата... същата връзка приключи с развод. Голяма дискретност, няма що...
Тук става дума за банкет, а не по принцип.

....
Ти изпусна нишката.
Връзката беше с репликата, че подобни афери се случват в колективи на ниско-интелигентни труженици тип работник-бачкатор на поточна линия. Слабообразовани и нископлатени. Аз дадох пример с лекари.
Тц. Този път не е Мери, която е изпуснала нишката. Моята реплика беше точно за банкетите, а не че по принцип няма такива връзки.

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 16:36 от Лилянa

# 231
  • Другата България
Скрит текст:
....      В училището, в което учех знаехме за две такива любовни афери между учители - дори ние, учениците бяхме наясно, а какво остава за целия учителски състав. Дъщерята на единия от въпросните афери беше в нашия клас. Колко стрес и срам изживя милата... същата връзка приключи с развод. Голяма дискретност, няма що...
Тук става дума за банкет, а не по принцип.

....
Ти изпусна нишката.
Връзката беше с репликата, че подобни афери се случват в колективи на ниско-интелигентни труженици тип работник-бачкатор на поточна линия. Слабообразовани и нископлатени. Аз дадох пример с лекари.
Тц. Този път не е Мери, която е изпуснала нишката. Моята реплика беше точно за банкетите, а не че по принцип няма такива връзки.
newsm44 newsm68

Ти нещо ми се виждаш разсеяна. hug
Горния цитат от двата не е на Трещи.

# 232
  • Ямбол
Мерси, Мери. Оправих го.

# 233
 Е да де - и на банкети, и на тиймбилдинги, и по хотели,  на всякакви билдинги се случват всякакви горещи изпълнения между колеги -  и образовани, и необразовани. И едни изпълняват, а други стават свидетели.

А пък които не са били на местопрестъплението, научават постфактум, като се върнете на работа.

Та, който не иска да се излага - или поне да го клюкарят - не се отпуска публично в обятията на шефа. Или на куриера, че последното, освен излагащо е и тъпо.

# 234
Била съм на много изнесени банкети с приспиване. Нито съм видяла, нито съм чула някой да си ляга с друг.

Щом е с приспиване, нали трябва някой да те приспи.
Нали става дума за големи хора, а не за бебета.

Когато става дума за приспиване е едно, за преспиване е друго. Може би това си имала предвид.

# 235
  • Ямбол
О, да, чак сега се усетих за грешката си. Да, права си.

# 236
О, да, чак сега се усетих за грешката си. Да, права си.

Интересно, че никой друг не се усети. Бизнесдами, кво да ги правиш. Дай им банкети.

# 237
Ще ме извиняват някои, които може да се засегнат, но смятам, че това с лягането се случва при по-простите хора, обикновено в колективи заети с производство.

Ами. Виждала съм да се излага декан на факултет.

Нямаше ли нещо с някакъв пиян професор в СУ?

Аз не бих го направила, говоря теоретично, но ако ще правя любов с колега по време на тиймбилдинг, никой няма да ме разбере. Много съм дискретна.  Mr. Green

# 238
  • София
Аз не бих го направила, говоря теоретично, но ако ще правя любов с колега по време на тиймбилдинг, никой няма да ме разбере. Много съм дискретна.  Mr. Green
Каква любов, какви 5 лв., хайде сега
Отивам на семинар с преспиване, викам си любовника на същото място и след банкета... luvbed ако разбира се, съм в кондиция
Преди доста години на семинар в Боровец ни бяха настанили в Рила по 1 човек в студио за 4. Направо си плачеше за групов секс Mr. Green
Веднага се сещам за свищовския ректор - Величко Адамов ли се казваше? Нали имаше видео с него как се подрусва на чалгийца?

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 17:50 от Cuckoo

# 239
Миналата седмица имахме парти в офиса. Колежка се впусне в бурни вихрени танци с шефа (женен и на години), като той през цялата вечер танцува само с нея. Като цяло на офисните ни партита не се танцува много, а пък шефа танцува много рядко. Всички бяхме меко казано изненадани от тяхното поведение и имаше доста неласкателни коментари, особено за нея.

Момичето е младо и красиво, танцува много добре. В разговор тя каза- ами той ми е шеф и щом ме кани, не мога да му откажа. Обаче след това почти всички колеги намекнаха за някакви по особени отношения между тях.

Като резултат сега за нея се носят гадни слухове и всички я дебнат как ще се държи с шефа. И сега си мисля колко е крехка репутацията на една жена и колко е лесно да се озовеш в неловка ситуация. Мислите ли, че тя има някаква вина за това положение?
Естествено, че има.И той също.
Досега шефа се е държал сдържано и резервирано на партита, сега изведнъж започва да се вихри в буйни танци само с една дама.А тя е "Винаги готова!"
Не знам дали има човек, който няма да си помисли нещо и да си направи съответните изводи.
Дори и да не са любовници още, "смело и смахнато" натам са се запътили.

Пп:отивам да чета темата...

Общи условия

Активация на акаунт