Февруарските бебоци - малки, сладки жабоци :)

• 61 341
  • 481
  •   1
Отговори
# 150
Какво??? Чудесно отношение....нямам думи! Последно видях, че се е вихрил някаъв спор, който с е обсъждаше няколко дни и до там....Интересно кой подбира кой да се включи в едната или другата група....А уж си помагахме и бяхме много солидарни. И все пак сега коя е групата в която няма да ме изхвърлят и ще мога да участвам?

# 151
Изключително гадна история се получи.
А това да се изтрие едната група и да се направят две нови е още по-гадно. Сори, ама е толкова смешно и безсмислено, че нямам думи. Не ме кефи тая работа, честна дума. Можеше да се разберете като големи хора, а не тия глупости.
(Имаме група на февруарки 2008ма (7 години вече) и такива неща не съм виждала.)
Аз съм аут от всякакви групи вече, идеята на темата във форума ме кефи повече, а във фейсбук си контактувам в приятели, с когото аз реша.
Ако някой остане да пише тук, ще се радвам, ако ли не, здраве да е.

# 152
Изключително гадна история се получи.
А това да се изтрие едната група и да се направят две нови е още по-гадно. Сори, ама е толкова смешно и безсмислено, че нямам думи. Не ме кефи тая работа, честна дума. Можеше да се разберете като големи хора, а не тия глупости.
(Имаме група на февруарки 2008ма (7 години вече) и такива неща не съм виждала.)
Аз съм аут от всякакви групи вече, идеята на темата във форума ме кефи повече, а във фейсбук си контактувам в приятели, с когото аз реша.
Ако някой остане да пише тук, ще се радвам, ако ли не, здраве да е.

Подкрепям !

# 153
Е все пак няма да е лошо, този който изтри групата да пише поне тук , защо го направи!!!

# 154
  • Бургас
Аз също излязох от групите...не искам да се занимавам. Обичах си старата истинска група особено заради това, което свързвах с нея - бременността и раждането.
Но сега да чета за караници, сплетни - нямам нужда.

# 155
То всичко се изтри с групата. И спомените ни и.. всичко. Не беше редно двама - трима да вземат това решение, групата не е лична, а обща.

# 156
Едната група е Февруарки 2015, но до нея имат достъп само определени мами. Другата е Мами февруарки 2015, тя е видима във Фейса, там ще бъдете добре дошли ако желаете.

# 157
Здравейте мами, днес бяхме на консултация и на 3 месеца моята бухтичка тежи 6,450 кг и е дълга 61,5 см Simple Smile. Зъбите са ни хванали яко лапа всичко, което успее да напъха в устата. Спи неспокойно и е киселка, въобще голям купон е  Laughing

Биха й и втората ваксина и голямо реване падна, милото трудно ги приема ваксините. Това е от нас дасега хубав ден на всички!  bouquet

# 158
Здравейте, майчета Simple Smile да ви питам - по колко часа спят непробудно вашите бебчета? И колко пъти на ден правите гимнастика и масаж? И има ли някое клипче във fb, с гимнастика, което ви се е сторило полезно?

# 159
Спи средно по 10 часа през нощта. Аз правя само масаж след баня, гимнастика не правя , защото и без това малката е доста буйна и само мята ръце и крака. Педиатърката каза , че няма много смисъл от гимнастика, но не знам дали е права.

# 160
През ноща спи приблизително 10 часа. През деня 4 пъти средно по час и малко. Масаж и гимнастика правя всяка вечер още от втория месец.Имам една книжка "Дневника на мама", има и сайт namama.bg и от там гледах за масажа и гимнастиката вечер. Отделно един път в седмицата я водя на бебешка гимнастика в киндиру и от там упражненията, които ни показват ги повтаряме вкъщи през деня, но не всички и когато се сетя. Simple Smile

# 161
Здравейте, мами HugРадвам се, че отново започнахте да пишете тук. Аз не съм спирала да пиша, но за съжаление нямаше много активност тук.
Бебчо, прави пауза от 6-7 часа и се буди за хранене. Преди беше изключил нощното хранене и ако ядеше към 19:00 ч. се будеше към 3:30-4:00ч., ако пък ядеше в 21:00 се будеш към 6:00 ч. Беше си направил 5 хранения. От 1 седмица е много неспокоен. Всяка нощ се буди в 3:30 ч. С рев. Боли го коремчето и доста пърди. От 2-я месец започна да ака през ден, но от 4 дена, ака всеки ден и то по 2-3 пъти. Малко започнах да се притеснявам, но ми казаха, че е нормално, тъй като яде АМ, зеленчуково и плодово пюре.
Педиатърката не ми е показвала упражнения, но аз му правя упражнение за ръцете и краката

# 162
Здравейтее Simple Smile моят син няма много установен режим на сън за съжаление. Като заспи в 22:30-23 ч. Се събужда към 5:30, често по-рано, много рядко по-късно. Понякога, когато се събуди гладен към 4ч. много се чудя каква е причината, но н искам да му давам подсладена вода, струва ми се ненужно. Все се надявам, че с времето сам ще почне да спи повече и ще си установи режим Simple Smile
Относно гимнастиката аз правя по три пъти на ден горе долу, педиатърката ми каза, че е малко мързелив и трябва да го стимулирам повече Grinning аз се старая, но на него не винаги му се зянимава...сайтът namama, бях го зябравила имам и книжката, добре, че ме подсетихте Simple Smile)))
Исках да ви питам вашите бебоци хващат ли играчки?

# 163
През ноща спи приблизително 10 часа. През деня 4 пъти средно по час и малко. Масаж и гимнастика правя всяка вечер още от втория месец.Имам една книжка "Дневника на мама", има и сайт namama.bg и от там гледах за масажа и гимнастиката вечер. Отделно един път в седмицата я водя на бебешка гимнастика в киндиру и от там упражненията, които ни показват ги повтаряме вкъщи през деня, но не всички и когато се сетя. Simple Smile

Киндиру - погледнах сайта, изглежда интересно Simple Smile)) можеш ли да ми кажеш горе-долу какво правите и какви са цените?

# 164
Здравейтее Simple Smile моят син няма много установен режим на сън за съжаление. Като заспи в 22:30-23 ч. Се събужда към 5:30, често по-рано, много рядко по-късно. Понякога, когато се събуди гладен към 4ч. много се чудя каква е причината, но н искам да му давам подсладена вода, струва ми се ненужно. Все се надявам, че с времето сам ще почне да спи повече и ще си установи режим Simple Smile
Относно гимнастиката аз правя по три пъти на ден горе долу, педиатърката ми каза, че е малко мързелив и трябва да го стимулирам повече Grinning аз се старая, но на него не винаги му се зянимава...сайтът namama, бях го зябравила имам и книжката, добре, че ме подсетихте Simple Smile)))
Исках да ви питам вашите бебоци хващат ли играчки?
От скоро започна да хваща играчки. Преди му давах играчки, но той изобщо не ги отразяваше. Една мама от групата му подари конче за 1-ви юни и към него проявява интерес и се заиграва.
Ще се похваля, пък дано да не го урочасам Simple Smile Както бях споменала в горният пост Пачи от няколко дена е неспокоен и се будеше и през нощта. Вчера за последно беше ял в 18:30. Къпахме го към 20:30 и заспа към 21:00. Мислех, че ще се събуди през нощта да яде, а той се събуди към 5:00 Simple Smile. Надявам се нещата пак да се нормализират Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт