Февруарските бебоци - малки, сладки жабоци :)

• 61 489
  • 481
  •   1
Отговори
# 375
Моят младеж още не ходи, само по мебелите и за ръка...Иначе прави бели на поразия, доста си е изморително  Grinning.  Оох работа....не искам да чувам, че ей сега ще мине времето и ще трябва и аз да се връщам #Crazy

# 376
Моят младеж още не ходи, само по мебелите и за ръка...Иначе прави бели на поразия, доста си е изморително  Grinning.  Оох работа....не искам да чувам, че ей сега ще мине времето и ще трябва и аз да се връщам #Crazy
Скоро, скоро е се включи о твоя младеж в пътникопотока у дома Grinning  На мен много ми налекна след като проходи, въпреки, че всички ми повтаряха, че ще ни разкаже играта. А за работата, малко трудно е да работиш, като глават ми е все още при детето...

# 377
Деян пък наскоро се изправи, вие и двете знаете Wink, то гледам че само ние трите си четем и пишем тук май, хаха.
Изобщо не го очаквам скоро да проходи, но поне се успокоих, че се изправи и ходи по няколко крачки държейки се за дивана.
Бях го записала на детска кухня, но не е очарован, правя му разни неща, но човекът си иска кърма.
Интересно ми е вашите деца как понесоха ваксината на 13 месеца за морбили, паротит и рубеола? Това е най-кофти ваксината и я отлагам, че ми е притеснено. Sad

# 378
И аз чета, но рядко пиша, че при мен са две щъкащи беладжийки. Simple Smile Моето мъниче си ходи от 2 месеца, даже се катери и прекрачва прагове. Също я мъчат зъби. Имаме вече 10, като деветото и десетото са кътници, които не са излезли напълно и още я мъчат. Не стига, че 2 месеца ги чакахме да пробият... Покрай тези зъби хич не яде. Знае си само млякото. В по-добрите дни може да склони да хапне малко, но пак не е цяла порция. Нощем също мрънка за мляко през 2 часа. Пффффффффф... трудно е и чакам с нетърпение да свърши зъбния период.

# 379
Аз не съм я правила, беше болен и отложихме, а заради тежка проява на алергия и предходната забавихме, та затова наваксваме. Април ще му я сложим, хем грипния сезон ще е минал..
Детската кухня не е на почит и у нас, купувам юначе, ама яде само сладкото и тук таме нещо друго по 4-5 лъжици. Много обича маслини, домати и сухар.

# 380
Здравейте Simple Smile
Аз също ви чета, но за жалост няма много голяма активност тук. Сложихме ваксината на 15.02. Понесе я леко, беше весел и Т не е вдигал. Малкият постоянно прави бели, дори одеве разпра чаршафа ни. Все още не ходи сам, а само по мебелите. Избиха му 7 и 8 зъб (двата отдолу) преди 2 седмици, а го мъчиха цели 2 м. Сега май са тръгнали кътници.

# 381
Ние също не ходим стоим изправени и пляскаме с ръчички.
Но за ходене... Sad
Избиха ни 4 зъба.
Мъчат ни още два.
А за ваксината на 13м.я отложихме, че се разболяхме.
Ще видим другия месец.
Ох, но от тази ме е страх.
Някой да знае нещо повече за нея.
Как се понасят от децата.
Но от личен опит.
Странното е, че немога да си спомня при баткото как беше.
Явно не съм отдавала голямо внимание или ги е понасял леко.
Или защото беше преди 14 год.
(Само да вметна бях на 16г.като го родих.Не ме питайте как съм учила за средно после в университета..
Но сега с тати сме щастливи.
Опа, отплеснах се.)
Това е за друга тема. Joy)
А сега ще ми се пръсне главата от притеснение.
Може би заради репортажите по медиите.
Знам ли.... newsm78

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 20:56 от Доника Проданова

# 382
Здравейте. Вчера ходихме за ваксината на 13м. за морбили и беше ужасно понеже е в ръчичката няма удържане. На едната не можа да удари ваксината, а само го драсна, защото много мърда и рева, наплаши се още повече и на другата ръчичка му я биха с помощта на още една сестра ама много плака. Иначе не е вдигал Т нито е бил кисел нищо,но ви съветвам да ходите с подкрепление, че вече са много силни.
Моя Оги ходи отдавна, вече бяга, отваря врати -все ходи там където не трябва и пипа каквото не давам,като цяло не се спира.Иска все навън. Има 8 зъба. Спи по 2 пъти на ден по час-час и половина. На обща храна е  обича да похапва всичко и по всяко време за което съм много щастлива. Пие сутрин и вечер АМ -сутрин 150/5 а вечер около 100 мл. Това е от нас хубаво е че темата се посъживи.

# 383
Страничните реакции на ваксината за морбили,паротит и рубеола са между 7ми и 12ти ден, най-често на 11тия ден.

# 384
На нас ни биха въпросната ваксина днес. Надявам се да няма реакции нито сега нито след повече дни. Иначе сме шишкави - 10,600 и 78 см  Mr. Green На следваща консултация сме чак след 3 месеца, тогава пак ще има ваксина  Whistling
Вие ходихте ли на ортопед втори път след прохождане или преди това? Ние бяхме само веднъж досега.

# 385
Ние също един път сме ходили на ортопед.
Но мисля да искам направление.
В понеделник ще ни я слагат, пък ще видим. Praynig
Тати ще е с нас.

Дано мами, нито едно от мушморочетата ни да не прояви нежелани реакции.
 Hug

# 386
Аз както писах и по-нагоре, ваксината му я поставиха на 15.02. Странични реакции не е имал, температура също не е вдигал и си беше весел. Единственият недостатък беше,че докторката, която му я би го удраска с иглата (много мърдаше) и тече повечко кръв.
На ортопед ходихме само един път. Simple Smile

# 387
Защо ги водите на ортопед, задължително ли е?
Ако детето няма проблем, не виждам защо трябва да го преглежда ортопед.

Нашия юнак го подстригах, на няколко пъти го объркваха с момиче и въпреки, че таткото беше върло против аз го подстригах.  Grinning Сега си личи, че е момченце.

# 388
Ходихме на ортопед,когато бяхме на 6м.
Беше задължително.
А пък за коса....много малко.
Хм,расте ни бавно,бавно Joy
Едвам фибички слагаме Laughing

# 389
Благодаря за отговора, Доника  bouquet

P.S. Началото на темата е положено миналата година март месец.
Човек като види темпото на писане в темата, изгубва всякакво желание да пише..  Tired

Общи условия

Активация на акаунт