Тренировки по волейбол Пловдив .. Помощ ! :)

• 1 960
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте. Аз съм момиче от Пловдив на 16 години и се занимавам с волейбол, но искам да започна да се занимавам по-профисионално. Искам да се пробвам да тренирам във ВК Марица, но не съм наясно дали момиче, което не е напреднало в този спорт, а е още начинаещо, дали може да се запише да тренира там, защото аз се определям като девойки младша възраст и не знам дали приемат начинаещи. Ако има запознати с това, ако може да ми обяснят. Благодаря предварително!

# 1
  • Пловдив
   Здравей, няма причина според мен да не започнеш да тренираш! Отиди при треньорката Цеца Тенева на Лаута в залата за волейбол вторник и четвъртък от 13ч. Следобед тренира момичетата там. Успех!!!

# 2
Благодаря ти много, но тя е треньорка на момичетата до 6 клас, а от 9 нагоре разбрах че почват вече само отбори и знаеш ли дали моята възраст могат да тренират без все още да са в отбор и има ли някаква цена за тренировките ? :3

# 3
  • Пловдив
  Не съм наясно, знам само това. Моята дъщеря е на 12г. и ходи там. По добре отиди на място и поговори с треньорката преди да започнат тренировките, около 12ч... ей, така за съвет  Peace

# 4
Добре, благодаря ви много :3

# 5
Хей!! Аз също съм на 16 и от Пловдив и искам да тренирам и съм в съшит положение. Поста е от 2015, но искам да знам какво стана с волейбола

Общи условия

Активация на акаунт