Какво се случи след раздялата?

• 19 409
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Sammy, гледай малко да се раздалечиш от идеята за мирна и спокойна раздяла (в случая май не изглежда реалистична), за да не се вкараш в по-лошо положение. Аз до последно вярвах на думите, че всичко ще е наред, няма да има повече проблеми и т.н., докато не ме въвлякоха (той и семейството му) в страхотен цирк с доста негативи за мен и децата, а изпуснах всякакъв срок да искам защита. Гледай твоя и на детето интерес и не се поддавай на заплахи, тормоз и манипулация.

# 46
Sammy, гледай малко да се раздалечиш от идеята за мирна и спокойна раздяла (в случая май не изглежда реалистична), за да не се вкараш в по-лошо положение. Аз до последно вярвах на думите, че всичко ще е наред, няма да има повече проблеми и т.н., докато не ме въвлякоха (той и семейството му) в страхотен цирк с доста негативи за мен и децата, а изпуснах всякакъв срок да искам защита. Гледай твоя и на детето интерес и не се поддавай на заплахи, тормоз и манипулация.
Подкрепям! За съжаление не всяка раздяла може да бъде мирна и спокойна.
"Аз съм велик баща на думи, на дела не ме търсете", май голяма част от бащите когато се стигне до раздяла са такива, но пак подчертавам не всички. Моят за съжаление си беше и все още е точно такъв.

# 47
Доколкото разбирам повечето бащи не искат или имат проблем с даването на издръжка.Моя също.Аз не искам от него издръжка,защото искам да се държи добре.Т,е. ако почна да го нудя за пари ще ми съсипе живота.Нито нервите ми ,нито тези на детето струват 80-100лв.
Деситоо ,няколко пъти обясняваш как бащата на децата не ги иска и ги неглижира,а ти продължаваш да му ги даваш.Като нямаш дело за издръжка и свиждане не му ги давай.Как така ще го оставяш да се държи така с децата.
И наистина когато искате нещо и е добро за вас не отстъпвайте.Където можете си пестете нервите.Не очаквам нищо от него и няма как да ме разочарова и нарани.

# 48
В моето семейство важи максимата ,,щом мъжа не бие и не пие, значи всичко е наред". Той не е лош човек, даже напротив. Според мен можем да останем много добри приятели, но за съжаление той не мисли така. А аз вече съм на прага на нервите си. искам да се изнеса, но финансово не мога да си го позволя, а и не искам да ми вземе детето Sad

# 49
Доколкото разбирам повечето бащи не искат или имат проблем с даването на издръжка.
този проблем е проблем на даващият. никой не иска да дава - човещинка си е.
ако и на теб се налага да даваш издръжка ще се чудиш как да я намалиш (понеже не може да е 0) и как да я плащаш по-рядко.

# 50
Доколкото разбирам повечето бащи не искат или имат проблем с даването на издръжка.
този проблем е проблем на даващият. никой не иска да дава - човещинка си е.
ако и на теб се налага да даваш издръжка ще се чудиш как да я намалиш (понеже не може да е 0) и как да я плащаш по-рядко.

Да.Ако някой все ми мрънка за пари,гледа ми в паничката,натрапва ми деца ,като ми обяснява,че и аз съм родител,пък аз съм казала,че не искам това семейство няма да плащам даже и да имам.
Всеки може да сее семена в земята,но не всеки може да отглежда цветя.И какъв е смисъла да искаш от някой каквото и да било,като знаеш,че той не иска да има нищо общо с тебе.Ще получиш огочение.

# 51
извинявай, че ти се бъркам, бях те чела и в една друга тема, обаче защо вместо да се чудиш как да се изнесеш, след като сама казваш, че нямаш финансова възможност не се бориш първо да си подобриш материалното състояние. Запиши се да учиш нещо, дай детето на градина, търси работа. Доколкото знам имаш приятел, при когото искаш да отидеш, не е моя работа но не разчитай така сляпо на никого. Сама казваш, че не те тормози мъжът ти, ами оправи първо нещата с парите и после ще ти е по-лесно. В съда трябва да докажеш, че можеш да си гледаш сама детето - т.е. че имаш доходи. Започни от там.
Новата любов няма да избяга- каквото и да ти говорят всички са еднакви.
Казвам ти го с най-добри намерения - не искам да те засегна. Успех

# 52
извинявай, че ти се бъркам, бях те чела и в една друга тема, обаче защо вместо да се чудиш как да се изнесеш, след като сама казваш, че нямаш финансова възможност не се бориш първо да си подобриш материалното състояние. Запиши се да учиш нещо, дай детето на градина, търси работа. Доколкото знам имаш приятел, при когото искаш да отидеш, не е моя работа но не разчитай така сляпо на никого. Сама казваш, че не те тормози мъжът ти, ами оправи първо нещата с парите и после ще ти е по-лесно. В съда трябва да докажеш, че можеш да си гледаш сама детето - т.е. че имаш доходи. Започни от там.
Новата любов няма да избяга- каквото и да ти говорят всички са еднакви.
Казвам ти го с най-добри намерения - не искам да те засегна. Успех
Ти си абсолютна права.Много жени се "успиват" ,като се омъжат.Мъжът работи ,свекърите дават и защо да работи.Не само защото някога ще се раздели.А защото човек е независим.

# 53
здравейте. christina, аз имам завършено висше образование, но проблемът е, че живея в малък град, в който освен, че трудно се намира работа, заплатата рядко надхвърля 450 лв. Да не звучи като оправдание, на мен ми се работи, и то доста, но за момента няма къде. Хич не ми се иска да бъда зависима по какъвто и да е начин от никого.

# 54
ами започни за 450 лв. Аз живея  в София, но като си платя кредита и транспорта пак ми остават толкова.  Все пак в съда при бракоразводното дело ще можеш да докажеш доход от 450 лв. , а сега нищо.
Противно на мисленето на много хора 450 лв. не са малко пари. Ако си купуваш само храна, дори ще можеш и да спестиш, за да се изнесеш на квартира.

# 55
С 450 лева заплата и 200 лв. разход за квартира едва ли останалите 250 ще ми стигнат за каквото и да било. То като платиш сметките и нищо не остава. Все ще измисля начин. Винаги съм се възхищавала на жени, които могат сами да се справят във всяко едно отношение.

# 56
С 450 лева заплата и 200 лв. разход за квартира едва ли останалите 250 ще ми стигнат за каквото и да било. То като платиш сметките и нищо не остава. Все ще измисля начин. Винаги съм се възхищавала на жени, които могат сами да се справят във всяко едно отношение.
Щом нямаш жилище в града опитай да търсиш работа и в други градове за по-висока заплата, така или иначе наем ще плащаш. Аз бях в твоята ситуация, за мой късмет, намерих си случайно втора работа и някак си се справях.

# 57
аз имах къде да отида след раздялата, но не бях убедена че ще се задържа много време там. Две години събирах пари и като се изнесох имах някаква сума която ми осигуряваше малко спокойствие. Не че не се стопи бързо, без да съм плащала наеми, сметки, ядене, ... но това е въпрос на неправилно разпределяне.

# 58
Родителите ми са в същия град, но категорично ми заявиха, че разведа ли се те повече дъщеря нямат, така че ми остава варианта някоя скромна квартира. Абе сложна ситуация Grinning

# 59
Не зная колко си склонна да имаш съквартиранти.Живях
в тристаен обзаведен апартамент с още 3 момичета.Не се засичахме много.Не бяхме шумни.Може и да имах късмет с тях.

Общи условия

Активация на акаунт