Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 26 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Кашмирче, да не те подпира барелинката?
Аз първият път перях с нашия прах и допълнително изплакване, сега пак така мисля да процедирам. В случая не помогнах с мнение, нали? Mr. Green

# 256
  • София
Само с бочко пера аз и съм очарована.
Кашмирче, дано се включи Цветето. Тя знае за жлъчката.

# 257
  • до едно тепе
Аз купувам Тео бебе-течен за дрехите на зверо. По едно време перях с прах Персил сензитив, но нещо го развалиха и не ми се разтваря добре. Ариел сензитив съм си вземала от Гърция-добър е. И един друг пак от Гърция бях взела-Бейби Планет. И той беше много добър.  Whistling

# 258
  • shumen
Аз перях с Бочко бебешките.Сега вече понякога пера и с нашия на малкия дрехите.

# 259
  • При моето слънце
Поспаланчо, имам изрична заповед от ММ Тео бебе да не купувам  hahaha Първата пералня, която пуснах с бебешки дрехи преди да се роди Мишо, беше с Тео бебе и мъжът ми ме накара да купя друг прах и да изпера отново, защото не му допадна миризмата  Crazy
Ще пера засега с Бочко, пък като свърши, ще преценя дали да купя отново или да търся ариел.

# 260
Ани Бани, ходя на училището и съм много доволна  Peace Успоредно ходя и в това, което се организира в CCS  Mr. Green, но там нещо не ми допада - прекалено рекламно ми идва  Rolling Eyes
Това във Вита, поне за мен, е много интересно и полезно.

# 261
Здравейте!
Нямах много муза за писане, но ми мина, та да се вясна! Simple Smile Вчера зацапах отново, вероятно заради слабите ми капиляри и аспирина, та спешно се изстрелях да проверя дали човекът е жив - всичко е наред. Кашмир, от Плевен ми казаха да спирам АП в 35 седмица, но с тези зацапвания се чудя, защо не ме сложат само на Фракси.  newsm78 Ето и сега имам предписание, след като спре напълно да продължавам пак с АП+фракси. Ако не ме беше страх от провал, щях да го спра и да остана само с едното. Rolling Eyes
Казвате Бочко е добър, а? Перях само с тео бебе, но старият модел, който миришеше божествено. След като смениха опаковките преди 4-5 години, смениха и аромата и не съм купувала. Докато беше по-малък, перях с Тео, Ариел/Персил сензитив, а след 2-та година с нашия прах.
Витаминче, ама то съвсем не останало време.... Hug
Успех на всички в прегледи, решения и само положителни емоции.

# 262
  • София
Аз всичко изпрах и подредих, застлах с пелени, за да не се прашат.
Взех Сано Максима, ще пробвам и Теото и Персила и каквото друго видя.
Взимам ги от тази борса, доста добри цени дават и памперсите купихме от там, всичко е вносно.
http://www.chistdom.com/

# 263
А имате ли представа за някакво кремче за лице с висок фактор. Прочетох сега за петната на бременността, които си харесвали много лицето и деколтето. Лято идва - предния път бях бременна в по-сенчест период и не съм се замисляла.  Crazy

# 264
  • София
Юсерин имат едно с фактор и лек фон дьо тен ефект. По скоро като бб крем. Много го харесвам.

# 265
Благодаря, Весе, ще го потърся.

# 266
  • до едно тепе
Аз се мажа със слънцезащитния крем на зверчето- 50+ на Ла Рош Позе  http://apteka.framar.bg/30030823/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88 … 300-%D0%BC%D0%BB-
Вече започнах, защото макар и още слабо слънцето вече ми се появиха петна. Като се знам ще си ги влача поне 2 години ooooh!

# 267
  • NE
Кашмирче Жлъчка не се усеща така. Почва да боли в средата под гърдите и над стомаха, там е. Понякога удря и в гърба. Но задължително имаш и отвратително постоянни киселини.
Все пак се въздържай от пържено, шоколад и ядки.
Autumn* Тези петна са хормонални и изчезват след раждането. Peace

Пера с Тео бебе течен. Много съм доволна от виолетовия.

# 268
  • София
 Hug Мерси, Феичка, явно ми се наместват карантиите.

# 269
  • NE
Кашмирче Твърде вероятно е да е бебка, но ако те боли се консултирай. Жлъчка не е поне.

Общи условия

Активация на акаунт