Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 26 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Северозапада
И аз спортни сутиени ползвам вкъщи. Те даже не са и точно спортни, а по скоро за подрастващи  Laughing На мен ми е удобно да кърмя с тях, дърпам ги надолу. Презрамките ми се прецакват бързо, но съм си намерила едни за 5 лв. та не ми е проблем и всеки месец да купувам  Wink За навън си взех кърмачески от H&M. Само там намерих мини размер, защото при мен проблемът е обратния  Rolling Eyes Дори и като кърмачка не докарах пълно В и, дори най-малките кърмачески, са ми големи  Embarassed

# 361
  • При моето слънце
Аз първата бременност си купих сутиен за кърмачки от Пакостник, от най-обикновените и ми беше доста удобен. Засега пък нося спортни сутиени, но също като Мравето не давам много пари за тях  Mr. Green

# 362
И аз съм на вълна нови сутиени. Останал ми е един - единствен, който все още мога да нося  ooooh! Вчера се огледах в НМ, но не ме впечатлиха особено. Ще хвърля едно око в Амазон  Confused

# 363
  • NE
При мен проблема е в гръдната обиколка. След бременността странно се увеличи и всичко ми стиска и полудявам. Абсурд вече да нося сутиени с подплънки.

# 364
  • Велико Търново
Да почвам едно по едно Simple Smile
Бебефон - една от най-смислените ми покупки. И аз си виках: "За какво ми е това чудо като живеем в 60 квадрата?". Обаче беше едно постоянно ослушване. Тони мъркаше като коте и беше абсурд при нормално работещ телевизор да я чуя. Ушите ми бяха станали на пеленгатори. Да не говорим, че вратите трябваше да са отворени, а тя се будеше при всеки шум. Заспеше ли сядахме на дивана и ни беше страх гък да кажем. Купихме дигитален бебефон на Филипс. Страхотен е! Няма проблемите на аналоговите и по никакъв начин не може да прихване странични честоти. Измерва градусите в стаята, супер чувствителен, има нощна лампичка и приспивни песни. Мъкна го навсякъде с мен. Не знам какво щях да правя като ходихме в една къща за гости за РД на Тони. Спалните бяха на втория етаж, а ние празнувахме на първия. Просто нямаше как да стане, щях да спя с детето, докато другите празнуват. Та препоръчвам с две ръце такава покупка, но задължително дигитален.  Peace
Косопад - имам страхотна коса, колкото и нескромно да звучи, която през бременността стана още пО. Simple Smile Някъде 4-5 месец след като родих започна лееекичко да пада, но това продължи няма и 2 месеца. Така че не мога да се оплача.
Сутиените - колкото и да ми говореха, че няма смисъл да купувам специален сутиен за кърмене, ами най-удобно си ми беше с тях. Всичките ми са на H&M и съм много доволна. Но пък на мен така и не ми се уголемиха кой знае колко гърдите.

# 365
  • София
По повод бебефоните, сега съм решила за бебето да взема видео. Защото не винаги като мръдне трябва да ходя. А като не виждам не знам каква е ситуацията.

# 366
И аз се оглеждам за видео. Споделете модели, моля! И да не са по 300 лв парчето, нещо по-народно и хубаво.

# 367
  • София
И аз се оглеждам. Имам и опция ММ да сложи камера и да си гледам на таблета или лаптопа. Ама това ако не харесам бебефон.

# 368
  • shumen
Аз си карах със сутиените за кърмачки през бременността.Но,носех само навънка,а в нас се разхождах по блузка.Нищо,че не съм кърмила никога.

# 369
  • София
Сетих се да ви питам нещо. Имаше някаква хомеопатия против кървящ нос. Имам слаб капиляр. Не се беше обаждал от предната бременност, но пак започна.

# 370
  • София
Момичета, да се похваля и тук, мина първия скрининг, мерките перфектни, нухалната гънка е 1,8; носната костица не запомних, ама носът стърчеше, явно ще се е метнало на майка си. И май ще е момче. След 2 седмици ще знаем със сигурност! Heart Eyes Heart Eyes

# 371
  • София
Браво, Тиата, чудесни новини! Hug

# 372
  • shumen
Тиата,браво.Чудесни новини и да носиш все такива до края.

# 373
  • София
Чудесни новини, Тиата. Все такива занапред!

# 374
  • Сливен
Браво Тиата, много се радвам на добрите новини  Hug
За бебефона - досега не съм ползвала, та едва ли за третото ще купя, ама не се знае, защото ми се струва необходима придобивка.
Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт