Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 26 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз пак влетявам с въпрос.
Миналия четвъртък като се записай на жк док ми даде направления за изследванкя, но ми каза да ги пусна след 3 седмици, за да ми важат за раждането тези за СПИН, Васерман и Хепатит. Замислих се обаче после дали не трябва по-рано да си пусна пкк и урина. Нямам оплаквания, но все пак. 15 седмица дали е ок за първи изследвания или да бързам да ги пускам по-рано? Какво мислите?

# 376
  • NE
Весе Мен всичко ми пускаха в 11 г.с. и бяха приложени към документите за раждането. newsm78

# 377
  • София
6 месеца важат точно тези.
А касата веднъж ги покрива. Предния път си ги плащах втори път...

# 378
  • NE
Хм странно. Thinking Кога си жк пак?

# 379
А тези изследвания, с направление ли се правят, за да се покрият от ЗК?
Питам, защото ходя на прегледи само на частно и не ми се занимава да се записвам на ЖК само за направление.

# 380
  • София
На 15 май, но ще питам в четвътък моят си док. Ако каже, ще пусна другите и ще изчакам само с тези с давността.

# 381
  • NE
Весе Не знам, може би трябва да пуснеш кръв и урина сега. Те се правят по спомен веднъж на 3 месеца. Peace
Диамантче Трябва да се регистрираш на ЖК по ЗК. Peace Спомням си, че беше задължително макар да ходиш на частно. Thinking Другите да кажат.

# 382
  • София
Не е задължително, стига да има кой да ти издаде 45-дневния болничен.

# 383
  • София
Тиата, браво за хубавите новини, отпусни душата малко. Heart Eyes Hug
Аз си поръчах бебефон като този на Весето. Peace
Диамантче, ти ако си си платила пакета във Вита, от там ще ти теглят парите за изследванията. Утре ще ходиш ли на училището, смятам най-накрая да се довлека макар че пак ще ми е много неудобно. Rolling Eyes

# 384
Ани, не си платих пакета, защото много се замотах и мина доста време, но като гледам горе-долу същите пари ще си платя и без него. Ще си платя там тези изследвания, защото не ми се занимава с ЖК по ЗК.
Утре ще ходя на училището, да. Ако решиш да идваш, да знаеш, че утре е от 15 ч.  Peace

# 385
Може ли да ме добавите в списъка с мамите? Hug
Снощи на бял свят се появи Михаела! Heart Eyes

# 386
  • Северозапада
Sweety ஜ, честита Михаела! Да расте здраво и спокойно бебе за радост на всички!

# 387
Честито, Суити  Heart Eyes Много щастие и любов на цялото семейство  Hug

# 388
Sweety ஜ, прекрасна вест ни носиш, много се радвам! Добре дошла да е Михаела, да расте много здрава, обичана и под щастлива звезда! Бързо възстановяване на теб!   bouquet

# 389
  • София
Суити, честита принцеса. Да расте здрава и щастлива обградена с много любов и внимание. Heart Eyes
Диамантче, мерси че ми каза, писах ти на лични. Hug

Общи условия

Активация на акаунт