Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 26 394
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • shumen
Есенче,честити розови гащи.Не се притеснявай,ще видиш,че всичко на ФМ ще е ОК.
Шушулче,аз гърло лекувам само с Тонзилотрен и Ефизол,а хрема с Коризалия и Цинабсин.

# 616
  • NE
Мен винаги ме почва с гърлобол и съм много доволна от Хомеожен и Хербитусините. Помагали са ми често и пастилите на д-р Тайс. За нос съм пръскала Африн, май червеният флакон беше и за бременни.

# 617
Благодаря ви, момичета!

# 618
  • София
Момичета, днес от сутринта ми се гади, вие ми се свят и стимахът ми все едно е 1/8. Кръвното е ОК, дайте идея какво да правя Tired

# 619
  • NE
Кашмирче Киселини имаш ли? Как е желязото?

# 620
  • София
Киселини не, ма ми се,качват течнистите, които изпия. Хемоглобинът беше 105 последно, пия билкова кръв

# 621
  • NE
Бебето е високо вече и може да ти притиска стомаха. Мен в твоите седмици ми се гадеше от всичко.

# 622
  • София
И аз това си мислех, че може да е балерината

# 623
  • NE
Все ми разправяха за жени, които до раждането повръщат зареди претискане на диафрагмата.

# 624
  • София
 Tired Уф, в началото се разминах с повръщането, викаш сега мога да наваксам

# 625
  • до едно тепе
Кашмирче да не си пипнала някой вирус отнякъде. Има ги вече тези с повръщането. Ако и утре не се чувстваш добре си звънни на лекаря. На първо време се сещам за капки или свещички Вомитусхийл. Ако е вирус може би ще те облекчат. Ако започнеш да повръщаш пий много течности и не се насилвай да ядеш поне няколко часа. Не е невъзможно и от бебка да е  Hug

# 626
  • София
  Hug Мерси!

# 627
  • София
Кашмирче, дано е временно и ти се размине повръщането в последните седмици.
Днес съм на преглед, ще видим какво ще го правим младежа, притеснява ме малко плацентата, защото преди 2 седмици беше калцирана в 3та степен.
Развитие за сега няма особено, от както пия чая от малинови листа контракциите ми се зачестиха уж, но като гледам без ефект. Иначе почти всяка вечер ги нижа през 5-10 минутки, но нито са болезнени, нито ефективни, заспивам и се събуждам чак на сутринта.
Разхождам се доста, катеря стълби, чистя, гладя, ядох ананас, люто, пообичахме се с половинката, правя чат пат горещи душове на кръста... тц, никакъв ефект.
То всъщност от тази седмица ми е зелената светлина, така че се надявам до края или на другата седмица да гушкам непослушкото Simple Smile

# 628
Витаминче, да се активира момчето и много скоро да се гледате очи в очи! успех ти пожелавам.
Кашмир, имах много неприятни болки, придружени с връщане на течности  в края на бременността. Не можех да спя легнала. Дано ти мине скоро неразположението.

# 629
  • София
Витаминка,не остана  Hug
При мен е някакъв гастровирус. Уж, днес съм по-добре

Общи условия

Активация на акаунт