Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 25 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • NE
Петьофче, Витаминка Леко и безпроблемно раждане със здрави и пухкави бебета.

# 691
  • shumen
Петьофка,и аз съм за спиналната.Ако някога имам възможност да родя второ и аз бих си поискала нея,а не пълна.

# 692
  • до едно тепе
Петьофка честита ти дата. Ще палцестискаме всичко да мине добре Hug
Витаминка леко да е и да е скоро Praynig
Диамантче заглъхвало ми е така ухото след като родих баткото. При мен беше стесняване на канала следствие натрупване на ушна кал. 2-3 пъти капах ето това и спря да ми заглъхва ухото. Преди това към половин година и повече си вървях ту със заглъхнало, ту с нормално чуващо ухо. Беше много неприятно. Не знам обаче до колко е подходящо при бременност макар, че действието е локално и само разтваря натрупания секрет. Попитай си лекаря сл. път като се видите.
Аз не мога да кажа как се чувствам. Дребния вчера беше с някакъв спазъм и се смля от кашлица та днес беше вкъщи. Мъжото ме нерви с непукизма си, а аз имам чувството, че има страшно много неща да свърша из къщи(подреждане на гардероби и изхвърляне на много ненужен багаж), а няма време.  ooooh! С две думи луднала съм нещо яко напоследък  Rolling Eyes

# 693
  • NE
Една позната така я зарязаха в началото на секциото за да се втурнат за спешно секцио, а тя упоена и чака.

# 694
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане а кога се чува свиркане от гърдите, при спазъм .. Мецан кашля като магаре и нощем като спи, му свирят гърдите, все едно е продран отвсякъде .. не спирам да мърморя да иде на лекар, щото подозирам, че при него е от прашната среда на работа, но не знам дали може да се докара до спазъм и колко време продължава .. ако беше едно мънинко, досега да съм го ошамарила и да съм го закарала на преглед, ама не е Crossing Arms Crossing Arms

# 695
  • до едно тепе
Мец трудно ми е да ти обясня точно какво се чува. Просто този път на малкия кашлицата много наподобяваше моята по време на алергичен пристъп. Като диша се чува леко свиркане и като се закашля имаш чувството, че ще си изкашля вътрешностите направо. Чак очичките му се насълзяваха. При него си продължи някъде около ден и половина с различен интензитет- вкъщи кашляше умерено, в колата непрекъснато, а навън изобщо не. След вентолина вчера цял ден не е кашлял.  Thinking
Майка ми работеше в много прашна среда( леярна) и докато се пенсионира редовно кашляше по цели нощи със същата тая пристъпна кашлица. Смученето на лукче или друг бонбон поне при мен помага да отмине по-бързо. Случвало се е да кашлям по 20-30 мин, а други пъти и по 2-3 часа. Случвало се е да имам пристъп веднъж седмично, а друг път 2-3 пъти дневно.
Мъжка им работа какво да ти кажа. Моя е болен и вчера чакал час и кусур пред кабинета на личната и накрая не влязъл. ooooh!

# 696
  • В къщурката на хълма на феите
Моя е болен и вчера чакал час и кусур пред кабинета на личната и накрая не влязъл. ooooh!
гений!!! чист природен гений!! моя е същия .. не било удобно работното време на личния ни лекар, а човека работи от 7 сутрин до 5 следобяд .. точно тва, което описваш и аз това чувам .. обикновено най-много кашля нощем .. даже се чудя как Ема не се буди, след като аз се будя поне по 10 пъти .. а пък ние спим в северна стая и ако отворя прозореца, ще замръзнем ..

# 697
  • София
Да се отчета и тук.
Вчера бях при Сигридов. Имаме си здрава, 100%-ова мома!

# 698
  • При моето слънце
Веси, честити панделки  Hug

# 699
Честита девойка и от мен!
Аз онзи ден бях на преглед, непредвиден. Бебето се е обърнало. Камък ми падна от сърцето, ужасявах се от мисълта за секцио.

# 700
Весе, браво, поздравления!
Шушулче, разбрано човече, а! Grinning

# 701
  • до едно тепе
Веси честити 100% розАви гащи. Успокои ли душата вече Laughing
Шушулче бравос на бебето. Така и не разбрах младеж или мацка чакаме Laughing Или е тайна Wink Още ли си с контракции?

# 702
  • София
Ууу Шушулче,браво на бебо! Simple Smile Хайде сега и ние така

# 703
Поспаланчо, знаем какво е вече, но не искам да казвам във форума, че си имам съображения. Иначе, още си имам контракции, понякога по 30-40 на ден, др път по-малко. Имам чувството, че няма да устискам до термин с това бебе (дъщеря ни я преносих 6 дена).
И съм толкова изненадана от Паскалева, че по телефона се сети коя съм, а на др ден дори по име се обърна към мен в чакалнята. Мн ти благодаря за насоката, която ми даде!
Autumn*, така ме стресна, с вашата къса пъпна връв, че само 2 пъти се дупих за по 5 мин, че ми ставаше мн некомфортно, и си виках каквото-такова. То пък взе, че се обърна.
Кашмир, твоята дама седалищно ли е, че не помня?

# 704
  • до едно тепе
Хм аз като гледам в Торакса нямат чак толкова много работа. Винаги ме е учудвала как е все усмихната и с такъв ведър вид.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт