Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 25 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • shumen
Петьофка,Витаминка,леко раждане когато и да е.
Весе,палци и за теб.

# 676
  • София
Петьофи, вие много близо до датата на термина ще го правите,как така? Желая ти да мине леко и безпроблемно.
Весе, палци за сряда. Всичко ще е наред.

# 677
  • При моето слънце
Благодаря, момичета  Hug
Кашмирче, обикновено секциото е около 10 дни преди термин, но се гледат и други фактори - зрялост на плацента, води, тонове на бебето. Докторите гледат да е възможно най-близо до термин, за да може всичко да тръгне възможно най-естествено. За сравнение Мишо го родих 4 дни преди термин по спешност. Бяха ми насрочили дата за секциото точно на термин  Flutter
п.п. и сега да си споделя дилемата  Mr. Green
Първото секцио ми беше под пълна упойка, нямах никакви нежелани реакции, единствено ми беше криво (и все още ми е), че си видяхх детето последна. Сега се чудя дали да не си поискамм спинална упойка. Все още не съм говорила с анестезиолога. Не ме е страх от физическите влияния, а от психическите. Малко ми е странно да знам, че ми се човърка по тялото, да слушам разговорите на лекарите и да не мога да помръдна  Crazy Но пък от друга страна да чуя първия плач на детето си, сигурно е невероятно чувство....

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 15:02 от petiofi83

# 678
  • София
О, супер, аз мислех че винаги е 2 седмици преди термин.

# 679
  • София
Добре съм, шетам из нас, че не ме свърта, а времето е кофти и само прикапва, не става за разходки.
Днес ММ е рожденник, надявах се да си има сладък, ревлив подарък за рождения ден, но доставката закъснява Simple Smile
Вчера ходих късничко на запис, към 20ч, контракциите ги нижех като по учебник на 5 минутки, продължиха така редовно цялата вечер, но никакъв ефект, от сутринта положението си е спокойно и нямам никакви болежки и стяганията са много редки.

# 680
  • shumen
Витаминка,да ти е жив и здрав мъжа.

# 681
  • София
Витаминка, честит празник на бъдещия татко!
Петьофи, то става толкова бързо, че нямаш време да се замислиш и да ги слушаш. Чакаш само да кажат, че са го извадили и да ревне. Аз в никой случай не бих предпочела пълната упойка. Няма смисъл според мен от такава при секцио.
А моето беше 2 седмици преди термин.

# 682
  • София

п.п. и сега да си споделя дилемата  Mr. Green
Първото секцио ми беше под пълна упойка, нямах никакви нежелани реакции, единствено ми беше криво (и все още ми е), че си видяхх детето последна. Сега се чудя дали да не си поискамм спинална упойка. Все още не съм говорила с анестезиолога. Не ме е страх от физическите влияния, а от психическите. Малко ми е странно да знам, че ми се човърка по тялото, да слушам разговорите на лекарите и да не мога да помръдна  Crazy Но пък от друга страна да чуя първия плач на детето си, сигурно е невероятно чувство....

Незаменима е емоцията да чуеш първия плач на бебето, да го видиш как отваря за пръв път очички и се взира в лицето ти, не я пропускай. Работя в родилна зала в известна АГ болница в София, влизам и в операционната, когато се налага да се направи секцио, работим главно със спинални анестезии, интубации се правят по изключение, за мен няма база за сравнение между двете упойки.

# 683
Ако поне малко е като операцията на крака, която преживях, сигурно ще усещаш мнооого тъп натиск, нещо, но не и болка. Мен пък ме е страх да не се уцели нерв, ако аз трепна или я поставят неправилно. Може да съм педя човек, ама такава сила изкарвам понякога..., като нищо ще преодолея всякакво натискане. Иди че ми разбери страховете  Mr. Green

# 684
Момичета, да ви питам нещо... От известно време се случва да ми заглъхне дясното ухо. Ама само то  Rolling Eyes Не е от кръвното, защото като имам проблем с него имам други симптоми.
Имате ли идея, от какво може да бъде?

# 685
  • София
Усеща се допир, натиск, пипане, дърпане, бутане, но не и болка.
Диамантче, нямам идея от какво може да е.

# 686
  • София
Случва се и на мен. Случваше ми се и с Анди. Бременна приятелка се оплаквс от същото. Не знам каква е връзката обаче.

# 687
  • NE
Аз както родих нормално почти не успях да си видя детето или да се вслушам. Помня колко малко и топло беше телцето като го гушнах.

# 688
Петьофи, Витаминка, пожелавам ви леко раждане и здрави, усмихнати бебенца.
Дай Боже стигна до там, ще се пробвам да си издействам спинална, защото точно това ми липсва, да чуя, да видя детето си първа. Някак с пълната не взех участие. Simple Smile Честно казано се надявам да се навие док поне да се пробвам да тръгнем нормално, а каквото стане.

# 689
И аз сьщо имам проблеми с ушите от време на време предимно когато вьн духа вятьр.освен топьл компрес на ушите,ако имаш силни болки и са загльхнали по няколко капки ендрише в ушите.
Витаминка леко раждане ти желая

Общи условия

Активация на акаунт