Светлината на моя живот - Тема 1

• 93 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Защо да е болнаво? Сантош им даде по-едрото бебе  Thinking

# 181
Защо да е болнаво? Сантош им даде по-едрото бебе  Thinking

Не съм сигурна! По едно време ми се стори, че при тях е по-малкото, а при Сурадж и Сандия остана по-голямото. Това се чудехме и вчера с Ени ...  newsm78 Обаче според мен няма нищо случайно в това, че едното бебе е 2 кг, а другото 4 кг - определено ще има проблеми с едното. Дано това ги накара да размислят. А и нали лекарката каза, че за пръв път вижда такава силна връзка между бащата и бебетата.  Wink Дано тази връзка скоро се задейства, че да се вземат в ръце и да си върнат бебето ...  Praynig Praynig Praynig

# 182
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Миха Hug мерси за превода на вчерашната серия от Индия  и за разясненията по днешната  smile3525
И аз си изгледах новичката серия .Мъка ,мъка и то много мъка имаше smile3518.Сурадж и Сандия си поплакаха докато Сандийчето пишеше писмото на бебето.И интересния момент дойде когато нечия ръка взе писмото след като те си тръгнаха newsm78.И на мен ми заприлича на ръката на Сантош заради гривните ,но може и да е Анкита или пък някой нов персонаж да се появи скоро  newsm78.От промото за утрешния епизод се разбира ,че с бебето на Анкур и Анкита има проблем и са го завели в болницата.
Надявам се в скоро време сценаристите да се вземат в ръце и да върнат детето на майка му и татко му защото иначе според мен рейтинга на Светлината ще спадне яко.В индийския форум са много недоволни от сценария и предполагам ,че редовните  зрители   трудно биха преглътнали това нещо .
Скрит текст:
Бубе Hug мерси за разказа на сериите от ВОЙО  smile3525
В новите епизоди Сантош ни дава нагледен урок как да манипулираме най-добре близките си хора  smile3511.Понеже мама си познава сина и го вижда с какъв блеснал поглед я моли да позволи на снахата да учи за полицай ,тя се насочи към Сандия и съвсееем лекинко е почнала да и промива мозъка,за да я принуди да се откаже от мечтата си  smile3518.В тия серии са  ми много милички Сурадж и Сандия -тя вика ,че не ще да става полицай и вече се е примирила обаче той упорит ,не се отказа и накрая ще успее да запише Сандийка в колежа  smile3521
Джули Hug много хубави колажи  smile3521
Роси HugСофи HugДиди  Hug pettioffi  Hug

Да ви кажа, мъката на двамата в новата серия не ме трогва много, още съм им ядосана  smile3515, жал ми е за Сантош и близнаците  Cry И нещо друго ме смущава - ако Анкур и Анкита наистина не са казали на Рати, че детето е болно.......не звучи никак добре. Или се опитват да прекъснат връзката на детето с родителите, или дъщеря им има пръст в болестта на малкия..........може би неволно е направила нещо  newsm78 Дано не е така  Sad
Наистина се усеща липсата на Каника, великолепна актриса е, толкова изразителна и подвижна мимика.....само като я гледаш и усещаш как палавите мисли пъплят из главата и  Joy  Joy  Joy Знаете ли дали ще се връща скоро в сериала?

Ени, Диди - определено не звучи добре, ако Анкур и Анкита не са казали на семейство Рати, че бебето е болно. Ще видим какво точно е станало, но може при тях да е по-малкото и да си е болнаво ...  newsm78 При всички положения те трябва да кажат ако му има нещо - днес така се бяха ухилили, че ми призля ...  Naughty А пък колкото и да съм ядосана на Сурадж и Сандия днес си поревах с тях докато пишеха писмото ...  cry cry cry Обаче хем рева, хем им се ядосвам на ужасната постъпка ...  Crossing Arms По отношение на Каника - нямам представа кога ще се върне в сериала. Аз мисля, че още не е родила - видя ми се едричка на снимките от партито за 1000 епизода, но знам ли. Вероятно след раждането ще й трябва още малко време за бебето и тогава.  newsm12Надявам се само да се върне в ролята си на Менакши - определено се усеща липсата й ... Praynig Praynig Praynig

# 183
Във вчерашната серия, когато Сантош трябваше да сложи гривничката на бебето, което остава при тях, тя взе по-едрото, подържа го и го даде на Сантия, после се върна при другото и сложи гривничката на ръката му, затова мисля, че по-малкото е при Рати. Мисля, че причината да избере по-дребното бебе да остане при тях е точно това - опасявала се е, че при него може да има проблем и затова да има нужда от повече грижи и от обич, която приемните родители не биха могли да му дадат точно заради липсата на връзка с бащата  Sick Жалко, че нашия татко е такъв ръб  ooooh! Какво ли трябва да се случи, че да се сети, че синовете му имат нужда от него  newsm78

# 184
Защо да е болнаво? Сантош им даде по-едрото бебе  Thinking

Не съм сигурна! По едно време ми се стори, че при тях е по-малкото, а при Сурадж и Сандия остана по-голямото. Това се чудехме и вчера с Ени ...  newsm78 Обаче според мен няма нищо случайно в това, че едното бебе е 2 кг, а другото 4 кг - определено ще има проблеми с едното. Дано това ги накара да размислят. А и нали лекарката каза, че за пръв път вижда такава силна връзка между бащата и бебетата.  Wink Дано тази връзка скоро се задейства, че да се вземат в ръце и да си върнат бебето ...  Praynig Praynig Praynig

Аз останах  с такова впечатление ,че дадоха по-малкото бебе  newsm78
Диди и аз си мислех ,че точно защото едното дете е по-малко ще го ставят при тях ,но така ми се видя ,че него го дадоха на Анкур и Анкита.
А нашия татко верно тоя път направо ни уби с действията си  smile3511.Обаче па така си пореваха със Сандийчето ,че хич не мога за дълго да им се сърдя  smile3521
И като стана дума за Сурадж видяхте ли го как подсвирква на бебоците все едно са кученца  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 22:32 от Eny87

# 185
wavey wavey wavey
Ако съм в Индия бих предложила на феновете, да покажат червен картон на сценаристите. Това е пълна переверзия, да подлагаш феновете си на такъв емоционален стрес. Hug
Спокойно, момичета това е само един сериал и не си струва да се хабите емоционално. Wink

Тара, Ени - благодаря ви за прекрасните колажи момичета!!! newsm51 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 186
И аз съвсем се обърках кое бебе дадоха, но започнах да правя разследване - струва ми се, че дадоха по-малкото. Според мен Сантош избра него, защото се надява, че така като по-слабото е по-далеч от тях може нещо да стане, че те да се осъзнаят и да поискат да си го вземат обратно. Когато тя застана пред кошчетата ги показаха от дясно наляво и ми се видя в дясно едрото 4 кг, в ляво дребното 2 кг - Сантош погледна първо едното и килограмите му, после другото и неговите килограми и взе това от ляво - а то ми се видя малкото 2 кг. Според мен него дадоха, но ще видим. Обаче ми направи впечатление и друго - на табелката с теглото пишеше и дата на раждане на бебетата: 23 март 2015 - При име на родителите пишеше - Сурадж Рати ... Нали в случая пишат името на единя. И друго - за тайнствената ръка взела писмото. Загледах се пак и освен гривната и лака ми се струва 1 към 1 с този на Сантош - забележете момента когато тя отваря вратата на дома на Рати. Аз залагам, че е тя ...  newsm12

# 187
Сантош даде по - малкото на Сандия и запази по - голямото. Това го помня много добре, защото голям рев падна. От дясната страна беше по - голямото, а от лявата по - малкото с повечето косичка. Днес май ги държаха наобратно, но вчера в серията съм сигурна, че Сантош запази по - голямото с по - голям шанс за оцеляване. Според мен така поне се застрахова Сандия и Сурадж да имат детенце все пак.

# 188
Сантош даде по - малкото на Сандия и запази по - голямото. Това го помня много добре, защото голям рев падна. От дясната страна беше по - голямото, а от лявата по - малкото с повечето косичка. Днес май ги държаха наобратно, но вчера в серията съм сигурна, че Сантош запази по - голямото. 

Да и аз това видях сега! От дясно в кошчето беше по голямото 4 кг, а от ляво в кошчето по-малкото 2 кг - тя взе това в ляво и им го даде - значи е малкото! Сантош все пак не е глупава и може би нарочно избра по-слабото, за да може то да има по-голяма нужда от истинските си родители, ако започне да боледува или по принцип. Wink Thinking  newsm78

# 189
  • София

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 190
Рокси, тя сложи гривничката на по - голямото в кошчето - запази него за тях, а даде по - малкото на Сандия да го даде на брат си, нали така?
Миха, мерси за хубавите снимки на Менакши. Много ми липсва, защото само като я видя и ми започвам да се усмихвам Grinning

# 191
Сантош даде по - малкото на Сандия и запази по - голямото. Това го помня много добре, защото голям рев падна. От дясната страна беше по - голямото, а от лявата по - малкото с повечето косичка. Днес май ги държаха наобратно, но вчера в серията съм сигурна, че Сантош запази по - голямото с по - голям шанс за оцеляване. Според мен така поне се застрахова Сандия и Сурадж да имат детенце все пак.

Прави сте, върнах се да изгледам сцената пак, наистина е така. Тогава не е за чудене, че бебчето боледува, още повече, че я няма връзката с брат му  Sad По-чудно ще е, ако родителите не знаят, че има проблем. Или за Анкур и Анкита те вече на са родители на детето  Mr. Green
Миха, благодаря за снимките, голяма е сладурка  Heart Eyes И доста едричка вече  Simple Smile

# 192
То все едно пък някой ги е карал да го дават, че сега да реват. Със сигурност няма по голяма щуротия от това да разделят 2 близначета. Аз имам предвид 1000 епизода окато се заобичат, в смисъл, че всичко тече много бавно и чак на около 1000-ния епизод им се раждат децата. Вместо да ги покажат като големи  вече да го приключват, те тепърва измислят великолепни глупости. Съжалявам, ама тоя път не мога да приема безумието на сценаристите. Всяко противоположно мнение е малко за такава гадост. Точно защото след 1000 епизода се налага да видим подобна простотия, точно затова ме е яд, че човек би изгубил толкова време за да види една безумица. Като искат сериала да се състои от толкова интриги, поне да е с по малко епизоди, пък да се развива по бързо. Добре, че поне не съм гледала всичките епизоди, че иначе щеше да ме е яд за дето съм си губила времето с подобна глупост. Иска ми се рейтингът да падне тотално колкото е възможно повече, та тоя път сценаристите да вземат да се осъзнаят какви глупости вършат.

За по-голямата част от нещата, които си написала не мога да се съглася с теб - според мен епизодите си вървят съвсем нормално и нещата си се развиват бързо. Това, че Сандия и Сурадж си имат бебета едва сега е просто защото преди това трябваше да видим и основната идея на сериала - как Сандия успява да сбъдне мечтата си и да стане полицай.  thumbsup Да не забравяме, че тя трябва първо да завърши университета, после вече да ходи в академията и след това започва да работи като полицай. Да не забравяме и моментите на Сурадж и Сандия - развитието на любовта им. Забавните случки около тях, Менакши и цялото семейство Рати. За мен всеки един епизод на сериала си е невероятно интересен и той като цяло е уникален.  Two Hearts Разбира се изключвам тези епизоди около драмата с близнаците - ясно е, че това няма как да го приема за нормално. Бясна съм на сценаристите, че измислиха такава глупост.  Naughty Но сериала продължава да се снима и вярвам, че нещата ще се оправят ...  Praynig Praynig Praynig А ако ти наистина смяташ, че да гледаш сериала си е загуба на време - имаш правото да се откажеш. Аз лично нямам търпение да изгледам всички заснети епизоди на български, но разбира се всеки решава за себе си ...  Wink

# 193

Прекрасни снимки на Каника/ Менакши си ни пуснала Миха - наистина се усеща нейната липса в сериала. На снимката от партито вчера с Депика ясно се вижда, че Каника е в доста напреднала бременност - вероятно затова са й препоръчали да си стои в къщи и да не рискува. Дано после се върне в сериала ... smile3525 newsm76 Two Hearts Two Hearts Praynig Praynig Praynig

# 194

Рокси, тя сложи гривничката на по - голямото в кошчето - запази него за тях, а даде по - малкото на Сандия да го даде на брат си, нали така?
Миха, мерси за хубавите снимки на Менакши. Много ми липсва, защото само като я видя и ми започвам да се усмихвам Grinning

Прави сте, върнах се да изгледам сцената пак, наистина е така. Тогава не е за чудене, че бебчето боледува, още повече, че я няма връзката с брат му  Sad По-чудно ще е, ако родителите не знаят, че има проблем. Или за Анкур и Анкита те вече на са родители на детето  Mr. Green
Миха, благодаря за снимките, голяма е сладурка  Heart Eyes И доста едричка вече  Simple Smile

Да точно така момичета! По-малкото и слабо бебенце е при Анкур и Анкита и това не е случайно според мен ...  newsm10 Предполагам, че това ще изиграе доста важна роля за връщането му по-натам ...  Thinking Обаче смятам, че ако детето е болно Анкита и Анкур са длъжни да кажат на Сурадж и Сандия - ако крият подобно нещо би било много подло според мен ...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт