Светлината на моя живот - Тема 1

• 93 139
  • 737
  •   1
Отговори
# 165

Така или иначе ги разделиха, оказа се че Сантош си е представяла сцената със Сандия и думите и, че не може да си даде детето- няма що..много оригинално хрумване Embarassed     
      Но тепърва им почват проблемите, така е като разделиш две деца и то близнаци Naughty защото в промото Сантош и Арун търчат с Вед в ръце при Анкита, а пък другото било в болница... Heart Eyes може пък и по-рано да ги съберат Joy
надеждата умира последна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз още не съм го гледала! По-късно ще го направя ...  Wink Благодаря ти за инфото Миха ...  Hug Значи това дето Сандия се връща за бебето си е представа на Сантош. Тъкмо ни дадоха надежда и ни я попариха, как са го измислили само тези сценаристи - нямам думи ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Много ме е яд, че си дадоха децата и ги разделиха. Това е истинско безумие ...  cry cry cry Според мен обаче нещо трябва да стане и да си ги върнат възможно най-бързо - както казваш може сега едното да се разболее и да осъзнаят, че двама близнака не могат един без друг. Дано ги съберат по-скоро ...  Praynig Praynig Praynig Чета и по форумите и къде ли не - дори под въпроса на сценаристите какво харесват, какво не и т.н. по повод епизод 1000 - навсякъде хората казват, че сюжета около разделянето на близнаците е ужасен и всички искат да ги съберат по-скоро. А дано поне веднъж послушат феновете си ... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 166
Миха  Hug, благодаря ти за превода   bouquet
Май казахме всичко за разделянето на близнаците, няма спор, Сурадж и Сантия ни разочароваха  Wink
А Анкита и Анкур доста ме издразниха, толкова доволни физиономии имаха  Mr. Green За първи път ми беше тягостно да гледам епизода, толкова опропастиха образа на Сурадж, че колкото и да са сладки един до друг, в момента ми се иска да ги   341uu Май трябва да се приготвим за дълга раздяла на близнаците - Анкур и Анкита няма да се дадат лесно, а ми се струва, че и Сурадж дълго време ще им приглася  Sad

# 167
Роси, не мога да разбера, какво ако Сантош е разбрала за донорството. Защо заради това се съгласява да подарят детето, ами би трябвало да е точно обратното. След като знае, че Сандия е с един бъбрек би трябвало да се позамисли малко. Ами ако стане нещо и Сандия не трябва да ражда повече? Тогава?  Какво искат да покажат сценаристите с цялото това безумие. Че Сурадж и Сандия са много добри, състрадателни? За мен те са просто безотговорни като родители. Даряват си детето, защото Булбул искала да имат бебе, ами ако беше поискала Сандия да си махне децата, защото тяхното бебе се махна при злополуката - тогава? Щеше ли Сандия да го направи?
Всеки сериал би следвало да носи някакво послание за зрителите. Хайде кажете ми какво послание носи тази постъпка с разделянето на близнаците. Може би, че всички родители, които имат близнаци трябва да бъдат състрадателни и да си даряват едното дете ли какво? Пълна кретения! Така направиха и с Цветовете. Тия сценаристи май като видят, че сериалите им имат висок рейтинг току измислят някоя глупост, че да накарат зрителите да спрат да ги гледат.

Здравей!  Hug Виждам, че и ти си ужасена от сюжета в момента, което е напълно нормално.  Сега ще ти напиша какво мисля по отношение на Сантош.  Wink Когато разбра за донорството Сантош явно се почувства виновна, защото Сандия е дарила единя си бъбрек, за да я спаси и явно си мисли, че това е станало и благодарение на Анкур и Анкита, които са й позволили, а и Анкур нали тогава им отвори очите за някои неща. Вероятно се чувства длъжна в знак на благодарност - т.е. затова не се противопостави на решението на Сурадж и Сандия да дарят бебето си. Аз и това не го приемам, защото бъбрека го дари Сандия - не брат й, но както и да е. Сантош и сега се измъчва, но не казва че знае - те от своя страна не знаят защо тя се е съгласила. Въобще дълга и широка.  Crossing Arms Разбирам напълно раздразнението ви по отношение на Сурадж и Сандия, както и на сюжета в момента. Аз също не го одобрявам - за мен да дадеш детето си просто така, за да зарадваш друго било то и своя племенница е прекалено. До тук Сурадж и Сандия винаги са били страхотни и като начин на мислене и като поведение и изобщо във всичко. Но сега сценаристите доста развалиха образите им с тази глупост. Все пак аз вярвам, че всичко ще се оправи - всеки прави грешки. Важното е да се осъзнаят и да ги поправят.  Praynig Praynig Praynig Не ги оправдавам, но ние няма какво да направим в момента. А и като знам колко по-големи гадости и щуротии има из другите индийски сериали - нашият продължава да си е интересен. Да яд ме е - дразня се на сюжета, но все пак няма да спра да го гледам ...  thumbsup

# 168
  • София

Така или иначе ги разделиха, оказа се че Сантош си е представяла сцената със Сандия и думите и, че не може да си даде детето- няма що..много оригинално хрумване Embarassed    
      Но тепърва им почват проблемите, така е като разделиш две деца и то близнаци Naughty защото в промото Сантош и Арун търчат с Вед в ръце при Анкита, а пък другото било в болница... Heart Eyes може пък и по-рано да ги съберат Joy
надеждата умира последна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз още не съм го гледала! По-късно ще го направя ...  Wink Благодаря ти за инфото Миха ...  Hug Значи това дето Сандия се връща за бебето си е представа на Сантош. Тъкмо ни дадоха надежда и ни я попариха, как са го измислили само тези сценаристи - нямам думи ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Много ме е яд, че си дадоха децата и ги разделиха. Това е истинско безумие ...  cry cry cry Според мен обаче нещо трябва да стане и да си ги върнат възможно най-бързо - както казваш може сега едното да се разболее и да осъзнаят, че двама близнака не могат един без друг. Дано ги съберат по-скоро ...  Praynig Praynig Praynig Чета и по форумите и къде ли не - дори под въпроса на сценаристите какво харесват, какво не и т.н. по повод епизод 1000 - навсякъде хората казват, че сюжета около разделянето на близнаците е ужасен и всички искат да ги съберат по-скоро. А дано поне веднъж послушат феновете си ... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Роси Hug аз разбира се ще си пусна и превод  Hug но бързах да споделя впечатления Heart Eyes  
    Завърта се и нова интрига Wink ще я видиш  Winkпишат писмо на детето и го оставят на дървото и някой го взима в последствие, женска ръка със сигурност Wink
      За сюжета няма какво да коментирам повече Naughty написах достатъчно Hug
 А що се отнасся до сценаристите..досега никога не са се съобразявали. Но този път ми се иска да си оправят тази красота дето сътвориха Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да не пиша и друг пост
Диди Hug мноого тегав епизод Embarassed ама аз вече май претръпнах  Joy Joy и аз така с точилката бях ама снощи Joy Joy

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 19:37 от miha-

# 169
Точно това ми прави впечатление, че като видят, че нещо започва да се гледа трябва да го развалят. Този път обаче прекалиха. Какво като се гледат и се обичат, колкото и да показват от сега нататък, че се обичат и не могат един без друг, каквито и романтични моменти да имат всичко става безсмислено. Ако Сандия не размисли и не си вземе детето, за мен сериала приключва до тук. 1000 серии докато се заобичат, 1000 докато си приберат детето и още 1000 докато това дето са го дали реши да си отмъщава. Докато съм жива ще гледам простотии, как ли пък не.

Бубе, в крайна сметка никой никого не кара на сила да гледа сериала! И аз се дразня на сюжета в момента, но не мога с лека ръка да залича всички невероятни 1000 епизода излъчени до тук.  Wink Въобще не съм съгласна, че са им трябвали 1000 серии да се заобичат - те си се заобичаха отдавна и любовта им е прекрасна. Сурадж и Сандия минаха през какво ли не заедно - обичат се, подкрепят се и се борят заедно с проблемите и трудностите по пътя си ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Да сега постъпват грешно и отвратително - не мисли, че аз го одобрявам. Едва ли някой в темата би одобрил подобно нещо ...  #2gunfire Но това са решили сценаристите - ние няма какво да направим ...  Wink Остава ни да чакаме да оправят кашата си. Дано скоро Сурадж и Сандия осъзнаят грешката си и да си вземат бебето ...  Praynig Praynig Praynig Благодаря ти за подробния разказ на епизодите във Войо ...   bouquet  bouquet  bouquet

# 170
Уви, не ни донесоха благата вест тази вечер... Ясно е, че ще съберат близнаците, но преди това ще си поиграят хубаво с нас Simple Smile.
Напълно съм съгласна с вас, че образите в момента на Сандия и особено на Сурадж са пълна противоположност на изгражданите през целия сериал.
Миха, аз мисля, че ръката е на Сантош или поне гривните ми се сториха нейните или по - скоро подобни на тези, които тя даде на Менакши да носи в сериите по Войо

# 171
  • София
Уви, не ни донесоха благата вест тази вечер... Ясно е, че ще съберат близнаците, но преди това ще си поиграят хубаво с нас Simple Smile.
Напълно съм съгласна с вас, че образите в момента на Сандия и особено на Сурадж са пълна противоположност на изгражданите през целия сериал.
Миха, аз мисля, че ръката е на Сантош или поне гривните ми се сториха нейните или по - скоро подобни на тези, които тя даде на Менакши да носи в сериите по Войо

Даа Thinking възможно е.. но може и да е на Анкита newsm78 абе има варианти Hug

# 172
    Роси Hug аз разбира се ще си пусна и превод  Hug но бързах да споделя впечатления Heart Eyes  
    Завърта се и нова интрига Wink ще я видиш  Winkпишат писмо на детето и го оставят на дървото и някой го взима в последствие, женска ръка със сигурност Wink
 А що се отнасся до сценаристите..досега никога не са се съобразявали. Но този път ми се иска да си оправят тази красота дето сътвориха Mr. Green

Да не пиша и друг пост
Диди Hug мноого тегав епизод Embarassed ама аз вече май претръпнах  Joy Joy и аз така с точилката бях ама снощи Joy Joy

Миха, pettioffi - и аз тъкмо изгледах епизода - реших да го направя и после да изказвам впечатления!   bouquet Съгласна съм с вас и с Диди - изключително тежак епизод! Да си призная поплаках си докато Сурадж и Сандия пишеха писмото ...  cry cry cry Беше много тъжна и трогателна сцена - много ми е интересно какво точно написаха. Затова ще чакам превода с нетърпение ...  newsm78 Wink Heart Eyes Личи си от километри, че Сурадж и Сандия страдат за бебето си и че го обичат - скъсаха се да плачат днес ...  newsm45 Обаче не мога да ги разбера и това си е - защо след като страдат за бебето не тропнат с крак и не си го вземат. Какво като са обещали - това не е кукла. Как може да го подарят просто така.  Crossing Arms Въобще не одобрявам поведението им в момента - то е пълна противоположност на характерите им през годините ...  Naughty Дано сценаристите този път се вслушат в зрителите и скоро да оправят тази каша. Дано Сурадж и Сандия си вземат бебчето възможно най-бързо ...  Praynig Praynig Praynig Но интрига ще има - определено в момента сюжета е драма. С липсата на Каника/ Менакши липсва и смеха в сериала. Дано скоро всичко се върне в предишния си хубав, нормален и забавен ритъм. Веднъж да си върнат бебето, че да се успокоим ...  Praynig Praynig Praynig Само, че едва ли ще е веднага - първо ще ни помъчат още ...  Thinking стана ми интересно кой взе писмото, но и аз смятам, че е Сантош! Забележете гривната - нарочно обърнах внимание на гривните на всички. Анкита имаше много повече гривни, докато жената, която взе писмото беше само с една златна с камъни - зелени и червени. Същата, която Сантош носеше в епизода, а и днес по БТВ! Така, че смятам че е Сантош ...   newsm10 Освен ако не ни изненадат и се окаже някой друг съвсем непознат, който тепърва ще изиграе важна роля ... newsm12 Ох вече не знам какво да мисля, но залагам на Сантош ...  Mr. Green Явно бебето Ванш не е добре щом Анкита и Анкур са го завели в болница - и забележете не са казали на Сурадж, Сандия и другите. Добре, че Сантош и Арун ще разберат - дано стане нещо, че си върнат бебето по-бързо ...  Praynig Praynig Praynig

# 173
Здравейте, момичета txtloves

Миха, благодаря за превода

Не приемайте нещата толкова драматично, все пак това е само филм, с много хубави актьори Grinning Heart Eyes
Хубава вечер на всички!

Здравей Джули!  Hug Права си ...    newsm10 Пуснала си прекрасни колажи - много ти благодаря ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001 Two Hearts Хубава вечер и на теб ... bouquet

# 174

Да не пиша и друг пост

Миха, pettioffi - и аз тъкмо изгледах епизода - реших да го направя и после да изказвам впечатления!   bouquet Съгласна съм с вас и с Диди - изключително тежак епизод! Да си призная поплаках си докато Сурадж и Сандия пишеха писмото ...  cry cry cry Беше много тъжна и трогателна сцена - много ми е интересно какво точно написаха. Затова ще чакам превода с нетърпение ...  newsm78 Wink Heart Eyes Личи си от километри, че Сурадж и Сандия страдат за бебето си и че го обичат - скъсаха се да плачат днес ...  newsm45 Обаче не мога да ги разбера и това си е - защо след като страдат за бебето не тропнат с крак и не си го вземат. Какво като са обещали - това не е кукла. Как може да го подарят просто така.  Crossing Arms Въобще не одобрявам поведението им в момента - то е пълна противоположност на характерите им през годините ...  Naughty Дано сценаристите този път се вслушат в зрителите и скоро да оправят тази каша. Дано Сурадж и Сандия си вземат бебчето възможно най-бързо ...  Praynig Praynig Praynig Но интрига ще има - определено в момента сюжета е драма. С липсата на Каника/ Менакши липсва и смеха в сериала. Дано скоро всичко се върне в предишния си хубав, нормален и забавен ритъм. Веднъж да си върнат бебето, че да се успокоим ...  Praynig Praynig Praynig Само, че едва ли ще е веднага - първо ще ни помъчат още ...  Thinking стана ми интересно кой взе писмото, но и аз смятам, че е Сантош! Забележете гривната - нарочно обърнах внимание на гривните на всички. Анкита имаше много повече гривни, докато жената, която взе писмото беше само с една златна с камъни - зелени и червени. Същата, която Сантош носеше в епизода, а и днес по БТВ! Така, че смятам че е Сантош ...   newsm10 Освен ако не ни изненадат и се окаже някой друг съвсем непознат, който тепърва ще изиграе важна роля ... newsm12 Ох вече не знам какво да мисля, но залагам на Сантош ...  Mr. Green Явно бебето Ванш не е добре щом Анкита и Анкур са го завели в болница - и забележете не са казали на Сурадж, Сандия и другите. Добре, че Сантош и Арун ще разберат - дано стане нещо, че си върнат бебето по-бързо ...  Praynig Praynig Praynig

То все едно пък някой ги е карал да го дават, че сега да реват. Със сигурност няма по голяма щуротия от това да разделят 2 близначета. Аз имам предвид 1000 епизода окато се заобичат, в смисъл, че всичко тече много бавно и чак на около 1000-ния епизод им се раждат децата. Вместо да ги покажат като големи  вече да го приключват, те тепърва измислят великолепни глупости. Съжалявам, ама тоя път не мога да приема безумието на сценаристите. Всяко противоположно мнение е малко за такава гадост. Точно защото след 1000 епизода се налага да видим подобна простотия, точно затова ме е яд, че човек би изгубил толкова време за да види една безумица. Като искат сериала да се състои от толкова интриги, поне да е с по малко епизоди, пък да се развива по бързо. Добре, че поне не съм гледала всичките епизоди, че иначе щеше да ме е яд за дето съм си губила времето с подобна глупост. Иска ми се рейтингът да падне тотално колкото е възможно повече, та тоя път сценаристите да вземат да се осъзнаят какви глупости вършат.

# 175
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Миха Hug мерси за превода на вчерашната серия от Индия  и за разясненията по днешната  smile3525
И аз си изгледах новичката серия .Мъка ,мъка и то много мъка имаше smile3518.Сурадж и Сандия си поплакаха докато Сандийчето пишеше писмото на бебето.И интересния момент дойде когато нечия ръка взе писмото след като те си тръгнаха newsm78.И на мен ми заприлича на ръката на Сантош заради гривните ,но може и да е Анкита или пък някой нов персонаж да се появи скоро  newsm78.От промото за утрешния епизод се разбира ,че с бебето на Анкур и Анкита има проблем и са го завели в болницата.
Надявам се в скоро време сценаристите да се вземат в ръце и да върнат детето на майка му и татко му защото иначе според мен рейтинга на Светлината ще спадне яко.В индийския форум са много недоволни от сценария и предполагам ,че редовните  зрители   трудно биха преглътнали това нещо .
Бубе Hug мерси за разказа на сериите от ВОЙО  smile3525
В новите епизоди Сантош ни дава нагледен урок как да манипулираме най-добре близките си хора  smile3511.Понеже мама си познава сина и го вижда с какъв блеснал поглед я моли да позволи на снахата да учи за полицай ,тя се насочи към Сандия и съвсееем лекинко е почнала да и промива мозъка,за да я принуди да се откаже от мечтата си  smile3518.В тия серии са  ми много милички Сурадж и Сандия -тя вика ,че не ще да става полицай и вече се е примирила обаче той упорит ,не се отказа и накрая ще успее да запише Сандийка в колежа  smile3521
Джули Hug много хубави колажи  smile3521
Роси HugСофи HugДиди  Hug pettioffi  Hug

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 21:33 от Eny87

# 176
wavey wavey wavey
Ако съм в Индия бих предложила на феновете, да покажат червен картон на сценаристите. Това е пълна переверзия, да подлагаш феновете си на такъв емоционален стрес. Hug
Спокойно, момичета това е само един сериал и не си струва да се хабите емоционално. Wink

# 177
Ени  Hug, много хубава снимка на Сантия/аз продължавам да я наричам така, че ми е трудно да запомня истинското и име  Embarassed/, а пък Сурадж май доста е напълнил бузките  hahaha
Да ви кажа, мъката на двамата в новата серия не ме трогва много, още съм им ядосана  smile3515, жал ми е за Сантош и близнаците  Cry И нещо друго ме смущава - ако Анкур и Анкита наистина не са казали на Рати, че детето е болно.......не звучи никак добре. Или се опитват да прекъснат връзката на детето с родителите, или дъщеря им има пръст в болестта на малкия..........може би неволно е направила нещо  newsm78 Дано не е така  Sad
Наистина се усеща липсата на Каника, великолепна актриса е, толкова изразителна и подвижна мимика.....само като я гледаш и усещаш как палавите мисли пъплят из главата и  Joy  Joy  Joy Знаете ли дали ще се връща скоро в сериала?

# 178
Тара Hug много хубав колаж  smile3525
Момичета в днешната серия от Индия се видя и че Сурадж и Сандия са се погрижили доколкото разбирам да извадят официален документ ,че бебето ще бъде вече на Анкур и Амкита  newsm78
И накрая на серията и лелята се появи за капак нашите като си прибираха вкъщи .на всяка манджа меродия  е тая жена ей  smile3511.И накрая след като подрънча хубаво с тенджерите не пропусна да попита защо си идват само с едно бебе -тактична както винаги  smile3511

# 179
Диди и на мен ми беше трудно да ги запомня в началото имената ,особено това на Дипика/Сандия ,на Анас/Сурадж по лесно се запомня  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Мдааа съвсем мъничко е понапълнил бузките Анас  ама все пак не е 20 годишно момче ами си е мъж на 35 ,пък  и от толкова джелеби дето пържи няма начин да не си го и похапва после  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
За бебето наистина Анкита и Анкур защо ли не са казали е интересно  newsm78.То детенцето си е болнаво та сигурно нещо му е станало и затова са го занесли на преглед

Общи условия

Активация на акаунт